انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

جادی عزیز آزاد شد! به امید آزادی همه زندانیان بی‌گناه وقایع اخیر

نویسنده موضوع: مشکل در اجرای MATLAB ( حل شد)  (دفعات بازدید: 23605 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hasan121

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 22
مشکل در اجرای MATLAB ( حل شد)
« : 01 اردیبهشت 1388، 02:00 ق‌ظ »
سلام
آقا من matlab 2009نصب کردم اونم با موفقیت ولی موقع  اجرا صفحه ی بوتش میاد ولی خود برنامه  نه.
تنها راه دسترسی من به برنامه اجرای فایل activate_matlab.sh اونم  هر بار باید اکتویش کنی تا برنامه اجرا بشه از دوستانی که از matlab در لینوکس استفاده می کنند طلب یاری می کنم.
توضیحات:
ram: 2G
desktop:gnome
file: Mathworks_Matlab_R2009a_UNIX_ISO-TBE_iso
os : opensuse 11.1 64x
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1388، 01:42 ب‌ظ توسط hasan121 »

آفلاین امیرمهری

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1268
  • جنسیت : پسر
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #1 : 01 اردیبهشت 1388، 03:27 ب‌ظ »
----------
« آخرین ویرایش: 02 اردیبهشت 1388، 07:02 ب‌ظ توسط امیر »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین پیام ابراهیمی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
  • جنسیت : پسر
    • پلت ولگ
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #2 : 01 اردیبهشت 1388، 04:02 ب‌ظ »
برای استفاده از این برنامه باید از دستور matlab در خط فرمان استفاده کنین.

پی نوشت: سخت نگیر امیرخان. ایشون تبلیغ نکردن و در مورد چگونگی کرک کردن برنامه هم حرف نزدن. دلیلی نداره جواب ندیم. آیا کسی بیاد و مثلا در باره ی استفاده از RHEL یا مثلا Suse Enterprise سوال کنه نباید جوابشو بدیم؟ استفاده از برنامه ی اوریجینال یا کرک شده تصمیم خود اون شخصه. مهم اینه که براش تبلیغی نکنه.
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1388، 04:50 ب‌ظ توسط پیام »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین hasan121

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 22
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #3 : 01 اردیبهشت 1388، 04:41 ب‌ظ »
مرسی
اول این که بفرمایید اگه برنامه تجاری باشه راهنمایی نمی کنن!!!!
لطفا دستور رو بنویسید من تازه کارم.
از دوستانی که نسخه های قبلی رو نصب کردند اگر چنین مشکلی ندارن من هم از نسخه های قبلی استفاده کنم.

آفلاین پیام ابراهیمی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
  • جنسیت : پسر
    • پلت ولگ
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #4 : 01 اردیبهشت 1388، 04:47 ب‌ظ »
من فرض کردم شما نرم افزار رو قانونا خریداری کردین!  ;)
ترمینال رو باز کنین و در اون بنویسین matlab. اجرا میشه. اگه به مشکلی برخوردین از نسخه ی 2008 استفاده کنین. مشکلی نداره
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین hasan121

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 22
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1388، 05:47 ب‌ظ »
hasan121@linux-v46h:~> matlab.
bash: matlab.: command not found
hasan121@linux-v46h:~> .matlab
bash: .matlab: command not found

آقا صلاح کار را شما بهتر می دونی هر جوری که درسته فرض کن  ;) ولی اینی که گفتی مشکل من رو حل نکرد .

کانفیق خاصی نمی خواد؟

آفلاین پیام ابراهیمی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
  • جنسیت : پسر
    • پلت ولگ
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #6 : 01 اردیبهشت 1388، 06:56 ب‌ظ »
hasan121@linux-v46h:~> matlab.
bash: matlab.: command not found
hasan121@linux-v46h:~> .matlab
bash: .matlab: command not found

آقا صلاح کار را شما بهتر می دونی هر جوری که درسته فرض کن  ;) ولی اینی که گفتی مشکل من رو حل نکرد .

کانفیق خاصی نمی خواد؟


من نظری ندارم دیگه. از ۲۰۰۸ استفاده کنین!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین hasan121

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 22
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #7 : 02 اردیبهشت 1388، 02:06 ب‌ظ »
آقا وقتی گزینه Run in Terminal رو انتخاب می کنم برنامه اجرا میشه .
چه طور می تونم برا این یه لانچر بسازم.
-------
من قبلا از ubuntu  استفاده میکردم الان دو هفته ای میشه که اومدم به اوپن سوزه و تقریبا تمام دستورات و راه کار هایی که تو ابونتو هست تو اونم کار می کنه.
در ضمن سوال من در مورد یک برنامه خاص بود نه در مورد سیستم پس چرا موضوع رو انتقال دادن به این بخش.
مرسی

آفلاین پیام ابراهیمی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
  • جنسیت : پسر
    • پلت ولگ
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #8 : 02 اردیبهشت 1388، 03:37 ب‌ظ »
آقا وقتی گزینه Run in Terminal رو انتخاب می کنم برنامه اجرا میشه .
چه طور می تونم برا این یه لانچر بسازم.
-------
من قبلا از ubuntu  استفاده میکردم الان دو هفته ای میشه که اومدم به اوپن سوزه و تقریبا تمام دستورات و راه کار هایی که تو ابونتو هست تو اونم کار می کنه.
در ضمن سوال من در مورد یک برنامه خاص بود نه در مورد سیستم پس چرا موضوع رو انتقال دادن به این بخش.
مرسی

من هم نمیدونم! از گنوم استفاده می کنین یا kde?
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین سید محمود رضا سجادی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
  • جنسیت : پسر
    • مرکز برنامه نویسی ایران
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #9 : 02 اردیبهشت 1388، 07:45 ب‌ظ »
سلام
2009 رو نمیدونم
با 2008 مشکل ندارم
با 2007 این مشکل رو داشتم
با ترمینال هم ران نکن
فقط جواب 2007 این بود که ته آدرس باید یکی از عبارت های زیر رو اضافه می کردم
-desktp
or
--desktop

یه فاصله بین آرگومان و دستورت بزن
همین کافیه
باید جواب بده
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین hasan121

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 22
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #10 : 03 اردیبهشت 1388، 12:32 ق‌ظ »
دوست عزیز دقیقا متوجه نشدم چکار باید کنم (هنوز نمیدونم در مورد کدوم دستور و آرگومان صحبت می کنی) خواهشا کمی بیشتر توضیح بده.

آفلاین سید محمود رضا سجادی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
  • جنسیت : پسر
    • مرکز برنامه نویسی ایران
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #11 : 03 اردیبهشت 1388، 01:25 ب‌ظ »
دوست عزیز دقیقا متوجه نشدم چکار باید کنم (هنوز نمیدونم در مورد کدوم دستور و آرگومان صحبت می کنی) خواهشا کمی بیشتر توضیح بده.

چشم عزیز
شما matlab 2009 رو روی سیستمتون نصب دارید
درسته؟
خوب پس شما یا توی منوتون یا یه جایی بسته به تنظیماتتون یه شورتکات از matlab روی سیستمتون ساخته شده که با اون نمیتونید matlab رو اجرا کنین
من همین مشکل رو با matlab 2007 داشتم
راه حلش رو در فروم اوبونتو فرانسه پیدا کردم
اگه شورت کات داخل منو ها قرارداره
شما باید وارد منو ادیتور بشید
گزینه ای ه matlab رو ران میکنه پیدا کنید
در آخر command که مربوط به مطلب میشه شما ابتدا یک اسپیس میزنید و در ادامه اون باید یکی از عبارات زیر رو تایپ کنید که البته من یادم نیست که کدوم بود
واسه همین شما جفتش رو امتحان کنید
-desktop
--desktop
این عبارات آرگومانی برای چگونگی اجرای مطلب هستند
امید وارم که کارتون رو راه بندازه
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین hasan121

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 22
پاسخ به: مشکل در اجرای matlab
« پاسخ #12 : 03 اردیبهشت 1388، 01:41 ب‌ظ »
مرسی

آقا حل شد.
 مال من هیچ شرکاتی نداشت یه لانچر ساختم از کد زیر به شیوه ای که شما گفتین استفاده کردم.
-desktopاون یکی جواب نداد.
متشکرم