انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: مشکلات دیشکنری MDic  (دفعات بازدید: 6178 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین میلاد

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
  • جنسیت : پسر
    • وبلاگ شخصی
مشکلات دیشکنری MDic
« : 23 فروردین 1388، 10:26 ق‌ظ »
سلام
من چندتا مشکل داشتم که گفتم اینجا بگم بقیه دوستان هم اگه مشکلی دارن بیان مطرح کنن به نظر من تا توسعه دهنده های اون در جریان قرار بگیرن.
یه مشکلی که من درام این هست که وقتی دیکشنری فعاله اگر برنامه مالتی مدیا دیگه ای را اجرا کنم دیکشنری کرش میکنه ظاهرا تداخلی در سیستم Speech اون وجود داره با برنامه های مالتی مدیا.
یه مشکل دیگه هم این بود که وقتی Selection Scanner فعاله اگر متن فارسی را انتخاب کنی کد هگذادسیمال اونو شروع میکنه به خوندن. :دی
مورد دیگه این که فکر میکنم بهتره برنامه قبل از اجرا چک کنه ببین نسخه دیگه او از اون قبلا اجرا شده یا نه و اگر اجرا شده اررو بده که نخه ای از برنامه در حال کار هستش مثلا اگر شما ده بارم روی لینک برنامه کلیک کنید برنامه ده بار باز میشه.
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین میلاد

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
  • جنسیت : پسر
    • وبلاگ شخصی
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #1 : 23 فروردین 1388، 10:27 ق‌ظ »
راستی یه مورد دیگه ظاهر گرافیکی اون هست که به نظر من میتونست بهتر از این طراحی بشه.
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین Shahab_odin

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 18
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #2 : 21 تیر 1388، 06:23 ب‌ظ »
راستی یه مورد دیگه ظاهر گرافیکی اون هست که به نظر من میتونست بهتر از این طراحی بشه.

اون که آره افتضاحه
من ولی توی kde می زنم display mode اش رو system tray message باشه که قابل قبول می شه...

فقط یه مشکل دیگه ای هم که هست اینه که باید با alt f4 ببندی صفحه اش رو و ctr+w جواب نمی ده
اینو کسی بلده به من بگه چه طور می تونم حلش کنم بدون خونریزی؟

آفلاین پدرام

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 8
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #3 : 09 شهریور 1388، 12:05 ق‌ظ »
سلام

با اینکه خیلی سعی کردم وبالاخره تونستم MDicConv رو راهش بندازم ولی متاسفانه هیچ لغتی رو معنی نمی کنه.

کسی می تونه من مبتدی رو راهنمایی کنه؟ فکر می کنم همه کارهای لازم رو انجام دادم. تو لیست دیکشنری هام هم  ۲ تا الان دیکشنری است.

پیشاپیش ممنونم


حل شد
« آخرین ویرایش: 09 شهریور 1388، 12:47 ق‌ظ توسط پدرام »

آفلاین سعید رسولی

  • ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1529
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #4 : 09 شهریور 1388، 05:16 ق‌ظ »
سلام

با اینکه خیلی سعی کردم وبالاخره تونستم MDicConv رو راهش بندازم ولی متاسفانه هیچ لغتی رو معنی نمی کنه.

کسی می تونه من مبتدی رو راهنمایی کنه؟ فکر می کنم همه کارهای لازم رو انجام دادم. تو لیست دیکشنری هام هم  ۲ تا الان دیکشنری است.

پیشاپیش ممنونم


حل شد
میشه بگید چطوری حل شد؟

آفلاین Midgårdsormen

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #5 : 09 شهریور 1388، 10:27 ق‌ظ »
ظاهرا mdic دیگه develope نمیشه...خیلی وقته خبری ازش نیست

آفلاین پدرام

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 8
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #6 : 09 شهریور 1388، 11:08 ق‌ظ »
سلام

با اینکه خیلی سعی کردم وبالاخره تونستم MDicConv رو راهش بندازم ولی متاسفانه هیچ لغتی رو معنی نمی کنه.

کسی می تونه من مبتدی رو راهنمایی کنه؟ فکر می کنم همه کارهای لازم رو انجام دادم. تو لیست دیکشنری هام هم  ۲ تا الان دیکشنری است.

پیشاپیش ممنونم


حل شد
میشه بگید چطوری حل شد؟

سلام

راستش رو بخواهید از خود سایت یک دیکشنری دانلود کردم و دیدم کار میکنه. البته نمیدونم چرا با دیکشنری‌های من که قبلان دانلود کرده بودم و با خودش تبدیل کردم کار نمیکنه.

الان هم فقط انگلیسی‌ به فارسی‌ کار میکنه . از خود سایت فارسی‌ به انگلیسی‌ رو دانلود کردم که کار نمیکنه.

ممنون و موفق باشید

آفلاین Midgårdsormen

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #7 : 30 بهمن 1388، 10:51 ق‌ظ »
خب یه چیزی...البته این مشکل،باگ نیست
صرفا چیزیه که بهتره به wishlist اضافه بشه
خیلی خوب میشه که mdic قابلیت نشون دادن عکسو داشته باشه
الان من دو تا از دیکشنریام عکس هم همراهشون هست،ولی عکسا جاشون خالی میمونه.به‌نظرم goldendict این قابلیتو داره.درباره‌ی سایر فک‌وفامیل‌های stardict مطمئن نیستم

یه چیز دیگه...بازم خیلی خوب میشد که mdic مثل خونواده‌ی stardictها find داشت
تو stardict میتونیم با زدن Ctrl+F دنبال یه کلمه‌ی خاص تو صفحه‌ای که دیکشنری نمایش داده بگردیم...مثلا وقتی دنبال عبارت gird your lions up هستیم،باید وارد مدخل gird بشیم ولی با زدن Ctrl+F و تایپ مثلا lion خیلی راحت عبارت مورد نظرمونو پیدا میکنیم

آفلاین Midgårdsormen

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #8 : 02 اسفند 1388، 01:42 ق‌ظ »
یه مشکل تازه...اگه دیتابیس یه دیکشنری خیلی بزرگ باشه،ممکنه mdic نتونه اضافه‌ش کنه؟
من امروز خواستم دیکشنری gcide که حجم بالاییو هم داره با pyglossary کانورت کنم و اضافه‌ش کنم به mdic
حجم فایل m2 به دست اومده حدود ۱۹۵ مگ شد
mdic بدون مشکل اضافه‌ش میکنه ولی هیچ چیزی نشون داده نمیشه!
انگار که بود و نبود این دیکشنری فرقی نداره

ویرایش:متوجه شدم که این دیکشنری هم اضافه شده و هم کار میکنه...ولی برخلاف حجم بسیار بالاش،definitionهای بسیار کمی داره و به‌ندرت کلمه‌ای توش پیدا میشه
ممکنه اشکال از pyglossary باشه که خوب کانورت نکرده...ممکنم هست که دیکشنری کلا خراب باشه
دوستانی که استاردیکت دارن و از این دیکشنری هم استفاده میکنن بهتر میتونن راهنمایی کنن
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1388، 04:15 ب‌ظ توسط Midgårdsormen »

آفلاین Alinn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • جنسیت : پسر
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #9 : 25 مهر 1389، 02:10 ب‌ظ »
سلام
مگه وقتی چند تا دیکشنری اضافه کردم نباید مثلا واژه income رو به ترتیب تو همون دیکشنری ها ترجمه شو بذاره؟ برا من فقط اینطوری می نویسه:
درآمد، عایدی، دخل، ریزش، ظهور، جریان ، ورودیه ، جدیدالورود، مهاجر، واردشونده .
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج


کاوش‌های من

آفلاین h.bazargan

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #10 : 15 آذر 1389، 11:52 ق‌ظ »
سلام به همه دوستان
در نسخه جدید امکان استفاده از گوگل هم اضافه شده اما وقتی من دیکشنری گوگل رو اضافه می‌کنم (به اینترنت متصل هستم) هیچ ترجمه‌ای انجام نمیشه!!!
مشکل از کجاست؟ میشه راهنمایی کنید؟

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12595
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ به: مشکلات دیشکنری MDic
« پاسخ #11 : 20 آذر 1389، 04:36 ب‌ظ »
یه مشکل دیگه هم اینه که اگه عبارتی دو کلمه ای رو وارد کنیم، فقط کلمه ی اولش معنی می شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن