انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰.۰۴ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰.۰۴ خواهد بود.

نویسنده موضوع: اتصال به exchange از طریق evolution  (دفعات بازدید: 5685 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین azadeh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
اتصال به exchange از طریق evolution
« : 29 اردیبهشت 1386، 11:11 ق‌ظ »
برای اتصال به exchange داخلی سازمان آیا اساسا می‌شود از evolution استفاده کرد؟ از چه OWA url ای باید استفاده کرد؟

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #1 : 29 اردیبهشت 1386، 12:56 ب‌ظ »
بله میتونید :)
Evolution رو باز کنید و Edit > Preferences > Mail Accounts > Add و اطلاعات و آدرس ایمیل بنویسید و بعد Server Type رو Microsoft Exchange بگذارید و OWA URL هم در واقع همون مسیر وب میل شما هست. همون چیزی که برای دیدن ایمیل ها در مرورگرتون میزنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین azadeh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #2 : 30 اردیبهشت 1386، 10:03 ق‌ظ »
مشکل من دقيقاً اين است که exchange server شرکت ما تحت وب نيست، يعني با مرورگر نمي‌توانيم ميل‌هاي داخلي‌مان را چک کنيم. در تنظيمات outlook، نوع exchange server  را انتخاب مي‌کنيم و در جلوي نام آن مي‌نويسيم server1.domainname.com، ولي outlook خودش مي‌فهمد که اين دات کام، اسم دامين داخلي است و نبايد برود در اينترنت دنبالش بگردد (حالا اين‌که چه‌جوري مي‌فهمد را نمي‌دانم!) ولي لينوکس نمي‌فهمد و بدبخت حق هم دارد. آي پي هم قبول نمي‌کند تاندربرد...

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #3 : 30 اردیبهشت 1386، 02:35 ب‌ظ »
سلام آزاده جان . خوبی؟
می تونی بگی که آیا دقیقا از  server1.domainname.com چجوری استفاده می کنین ؟ منظورم این هستش که به جای اون چه عبارتی رو استفاده می کنین ؟
وقتی لینوکس رو تو یه شبکه حالا dhcp یا غیره استفاده میکنین خودش باید بقیه کارا رو بکنه نه اینکه شما بهش ای پی بدید

آفلاین azadeh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #4 : 30 اردیبهشت 1386، 04:23 ب‌ظ »
دقیقن همین جوری!‌ در outlook (در ویندوز) جلوی اسم exchange server می‌نویسیم server1.pishtaz.comَ که اسم domain controller مونه، نه اسم سایت شرکتمون. همینجوری الکی آخرش دات کام داره! یعنی اصلاْ ربطی به هیچ جایی تو وب نداره. dhcp ما ویندوزیه. درواقع فقط منم که تو شرکت گیر دادم از اوبونتو استفاده کنم و ip هم دستی دادم به خودم. اگه این یه مشکلم هم حل بشه دیگه لازم نیست هر روز تو ویندوز برم واسه چک کردن میل‌های داخلیم!

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #5 : 30 اردیبهشت 1386، 04:46 ب‌ظ »
اوبونتوی شما چجوری به اینترنت وصل میشه ؟ Proxy تنظیم میکنید ؟ تو شبکتون DNS داخلی دارید ؟ وقتی دستی ip میدید DNS و Gateway رو چی میگذارید ؟
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین azadeh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #6 : 30 اردیبهشت 1386، 06:05 ب‌ظ »
با nat  به اینترنت وصل می‌شیم(proxy نداریم) ip استاتیک set کرده‌م. dns هم سرور sun رو گذاشته‌م (4.2.2.1) و هم آی‌پی همون exchange server مون رو (یعنی 192.168.0.1). gateway مون هم آی‌پی nat device مونه. یعنی 192.168.0.3

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #7 : 30 اردیبهشت 1386، 06:43 ب‌ظ »
تو فایل etc/resolv.conf/ اولین nameserver رو همون سرور Exchange بدید... حالا اون سرور Exchange واقعا DNS سرور هم هست ؟
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین azadeh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #8 : 30 اردیبهشت 1386، 07:26 ب‌ظ »
آره، هست، چون وقتی سرور sun رو از لیست dns ها حذف کردم، به تنهایی در نقش dns موفق عمل کرد. ولی به تاندربرد همچنان جواب نداد :'(

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #9 : 30 اردیبهشت 1386، 07:46 ب‌ظ »
الان Evolution درست شده؟ من مطمئن نیستم که Thunderbird پشتیبانی Exchange داشته باشه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین azadeh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #10 : 30 اردیبهشت 1386، 07:49 ب‌ظ »
گیج می‌زنم ها! منظورم همون evolution بود  :-[

آفلاین arvin

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #11 : 31 اردیبهشت 1386، 02:55 ب‌ظ »
از این آدرس استفاده کنید:

http://192.168.0.1/exchange

آفلاین azadeh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #12 : 01 خرداد 1386، 12:44 ب‌ظ »
نشد برادر! من دیگه قطع امید کردم. به همه اعلام می‌کنم به جی‌میلم میل بزنند...

آفلاین arvin

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #13 : 01 خرداد 1386، 01:08 ب‌ظ »
امکان نداره خواهر!
چون من در حال حاظر با همین روش به MS Exchange شرکت از ubbuntu  با Evolution وصل هستم.

اتفاقا من هم همین مشکل رو داشتم ولی با googling حل شد.

یک سوال: آیا می تونی از win با IE با آدرس بالا به exchnage وصل شی؟


آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: اتصال به exchange از طریق evolution
« پاسخ #14 : 01 خرداد 1386، 09:19 ب‌ظ »
ظاهرا این دومین شما یه دومین مجازی هست که با Active Directory ایجاد شده. arvin همون جوری که azade گفت برای این Exchange دیگه web interface نصب نکردن و بنابراین وقتی اون آدرسی که گفتید رو تو مرورگر بزنن هیچی نشون نمیده...
شما باید اوبونتو رو عضو دومین داخلی که با Active Directory ساختید بکنید.  فکر میکنم تنها راه حلش این باشه و یا اینکه از مدیر شبکتون بخواهید یک دومین واقعی تعریف کنه و web interface اون Exchange رو هم راه بندازه...
ببینم شما میتونید از اون Exchange به اینترنت هم ایمیل بزنید؟ دریافت چطور؟ از اینترنت میتونید ایمیل دریافت کنید؟
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom