خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سایت فارسی یا خارجی میشناسید که از سرویس بلاگر استفاده کرده باشه ولی دامنه خودش را روی blog.spot ست کرده باشه؟نقلقول از: حامد سپهر در 25 آذر 1391، 10:26 بظنقلقول از: کیان در 25 آذر 1391، 10:15 بظکسی میدونه که فعلا به چه شکلی فیلتر شدن؟ آی پی یا دامنه؟بلاگر رو که چک کردم به نظر میرسید ای پیش بسته نشده. وردپرس رو نتونستم که چک کنم با چه روشی چک کردید؟نقلقولدوتا سرویس اول فیلترن و سرویسای رایگانم مطمعن نیستن معمولا.هاست ارزون و wordpress خوبه. برنامه جدیدم نسبت به چند روز پیش تغییر کرده. نمیخوام درگیر مدیریت هاست بشم. ذیق وقت.
نقلقول از: کیان در 25 آذر 1391، 10:15 بظکسی میدونه که فعلا به چه شکلی فیلتر شدن؟ آی پی یا دامنه؟بلاگر رو که چک کردم به نظر میرسید ای پیش بسته نشده. وردپرس رو نتونستم که چک کنم
کسی میدونه که فعلا به چه شکلی فیلتر شدن؟ آی پی یا دامنه؟
دوتا سرویس اول فیلترن و سرویسای رایگانم مطمعن نیستن معمولا.هاست ارزون و wordpress خوبه.
نقلقول از: حامد سپهر در 25 آذر 1391، 10:26 بظنقلقول از: کیان در 25 آذر 1391، 10:15 بظکسی میدونه که فعلا به چه شکلی فیلتر شدن؟ آی پی یا دامنه؟بلاگر رو که چک کردم به نظر میرسید ای پیش بسته نشده. وردپرس رو نتونستم که چک کنم با چه روشی چک کردید؟نقلقولدوتا سرویس اول فیلترن و سرویسای رایگانم مطمعن نیستن معمولا.هاست ارزون و wordpress خوبه. برنامه جدیدم نسبت به چند روز پیش تغییر کرده. نمیخوام درگیر مدیریت هاست بشم. ذیق وقت.