انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو  (دفعات بازدید: 80042 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed_arfaee

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #15 : 17 شهریور 1387، 06:25 ق‌ظ »
آقا من یه مشکل جالب دارم

مودم من D-link usb  هستش که با راهنمای سایت درست نصب کردم

اما وقتی دستور pppoeconf رو می زنم همش سئوال اسکن میپرسه و بعد هم خارج میشه اصلا به بخش های دیگه نمی رسه من باید چیکار کنم تا بتونم به اتصال بسازم .

راهنمائی کنین

با ifconfig ببین tap0 داری ؟
اگه داری بزن sudo pppoeconf tap0
و اگه tap0 نبود ؟

آفلاین علیرضا

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • جنسیت : پسر
    • تیم نت
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #16 : 17 شهریور 1387، 07:39 ب‌ظ »
دوست عزیز موفق شدم یه کانکشن بسازم اما الان یه مشکلی هست که وقتی دستور میزنی

pon dsl-provider  فایل اول لود میشه خط دوم ارور میزنه که  nic-tap0  نیست ... !

کلافه شدم بخدا

آفلاین eXtreme

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #17 : 18 شهریور 1387، 12:08 ق‌ظ »
وقتی داشتم پاسخ رو می نوشتم فکر کردم به این مشکل بر بخوری ولی چون راه حل خوبی براش ندارم نتونستم چیزی بنویسم خودم در این مواقع چند با eciadsl رو اجرا می کنم تا به نتیجه برسم. فعلا خودم هم از دست مودم خودم کلافه ام  :oops:

آفلاین علیرضا

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • جنسیت : پسر
    • تیم نت
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #18 : 18 شهریور 1387، 12:19 ق‌ظ »
پس از اینکه با ifconfig (اسپل اشتباه است ) لیست گرفتم دیدم اصلا چیزی بنام tap0 تو لیست نیست ...! گیچ شدم نمیدونم مشکل از چیه قبلا مودم لن داشتم خیلی راحت بود سه سوت کانفیگ میشد .

نتیجه : مودم رو رد کنم بره یه لن بخرم راحت شم .

آفلاین eXtreme

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #19 : 18 شهریور 1387، 12:23 ق‌ظ »
یه لن بخر خودت رو راحت کن . منم پولم برسه می خرم (البته با این کار صورت مسئله رو پاک می کنیم ولی خوب بهترین کاره  :-X)

آفلاین ali-zi-zeperto

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 6
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #20 : 04 مهر 1387، 05:38 ب‌ظ »
مودم من D-LINK DSL-322T  است و نوعش رو نمی تونم در آدرس سایتی که اول تاپیک داده مشخص کنم.توی اون لیستها نیست.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
« آخرین ویرایش: 06 مهر 1387، 07:50 ب‌ظ توسط ali-zi-zeperto »

آفلاین cinafre

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #21 : 09 آبان 1387، 09:53 ب‌ظ »
معنی و تفسیر این جمله چیه؟ :"سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل gs7470_synch20.bin را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کنی"

 چیو باید کجا کپی کنیم بالاخره؟نمی تونم این جمله رو بخونم حتی! من OpenSUSE 11 استفاده می کنم. همه مراحلم رفتم تا قبل ازین کپی کردن.اینجا گیر کردم. کدوم فایل رو به کجا باید کپی کنم؟ ???

آفلاین ali-zi-zeperto

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 6
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #22 : 26 آبان 1387، 12:44 ب‌ظ »
VID , PID مودم D-LINK DSL-322T رو چطوری می تونم پیدا کنم.فوری!.
خیلی ممنون

آفلاین firethumbs

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 173
PAP authentication failed
« پاسخ #23 : 26 دی 1387، 09:24 ب‌ظ »
سلام دوستان

چند وقتي است كه بعضي از وقتها من وقتي مي خوام به اينترنت وصل شوم و plog مي گيرم پيغام PAP authentication failed بهم مي ده. مطمئن هستم كه يوزر و پسوردم را هم درست زدم. بعضي وقتها كانكت هستم ولي بيشتر اوقات اين پيغام نا خوشايند را مي بينم. اگه كسي مي دونه يه راهنمائي بهم بدهد. :'(

آفلاین Bersam

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • جنسیت : پسر
  • برسام
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #24 : 05 اسفند 1387، 06:10 ب‌ظ »
معنی و تفسیر این جمله چیه؟ :"سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل gs7470_synch20.bin را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کنی"

 چیو باید کجا کپی کنیم بالاخره؟نمی تونم این جمله رو بخونم حتی! من OpenSUSE 11 استفاده می کنم. همه مراحلم رفتم تا قبل ازین کپی کردن.اینجا گیر کردم. کدوم فایل رو به کجا باید کپی کنم؟ ???

بله بنده هم با این جمله مشکل درم !!! من این فایل رو از کجا باید بگیرم کجا باید کپی کنم ؟؟؟!!!! من هم مودمم دقیقا همین Dsl 200 Generation III هست ...

این یکی از ریپورت هام هست ! خواهشا یکی کمک کنه !!! چراغ مودم روشن میشه ولی به pppoeconf که می رسه این رو eth0 اسکن می کنه و بعد هم میزنه که هیچ خبری نیست و متاسفم !!! :

root@LoL:/home/Bersam# eciadsl-start

[EciAdsl 1/5] Setting up USB support...

[color=red]Preliminary USB device filesystem is missing... trying to mount[/color]
Loading tun/tap module...
tun loaded successfully

[EciAdsl 2/5] Uploading firmware...

Process skipped .. no more needed
firmware loaded successfully

[EciAdsl 3/5] Synchronization...

OK eciadsl-synch: success                                                           
Synchronization successful

[EciAdsl 4/5] Connecting to provider...

Connection successful

[EciAdsl 5/5] Setting up route table...

Waiting for tap0...
اون قسمتی که قرمز کردم فکر می کنم یه اروره ... یه جا توی فروم های همین نرم افزار خوندم که با این کد بر طرف میشه ... و برطرف هم شد ! ولی دیگه به فایل synch که رسید ارور داد ...

sudo mount -t usbfs usbfs /proc/bus/usb
خواهشا کمک کنین !!!

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین Bersam

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • جنسیت : پسر
  • برسام
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #25 : 05 اسفند 1387، 07:28 ب‌ظ »
ببخشید دوستان !!! این درست شد !!! ولی باز به اینترنت وصل نشد !!!  ](*,)

یعنی همه چیز درست شد !!! tap0 رو هم شناخت ! حتی موقع زدن کد برای وارد شدن به اینترنت هم loaded داد !!! ولی آخرش نفهمیدم رفت تو اینترنت یا نه !!!!  یه چند تا سایت باز کردم دیدم خبری نیست !

حالا دیگه باید چی کار کنم ؟

خواهشا کمک کنین !!! خسته شدم از این ویندوز !

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین ciph3r

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #26 : 22 اسفند 1387، 01:03 ق‌ظ »
با سلام
بنده تاپیک هارو خوندم اما چیزی گیرو نیومد.
مودو من همین TP Link 8811 هست که قبلا در ویندوز من به کارت شیکه ای پی سرور رو می دادم و از طریق کانکشن یوزر پسورد و اتصال به اینترنت
اما الان من اینوکس پارسیکس نصب کردم و در قسمت system tools که در قسمت ADSL/pppoe configrtion در اونجا که میزنم چند دفعه از من سوال های میکنه که من زیاد انگلیسی قوی نیستم و فقت قسمتهای YES & NO  داره که من فقط YES رو میزنم و بعد یوزر پسورد ازم می خوادش که مال adsl رو وارد می کنم و بعد ok اما به اینترنت وصل نیستم
برام جالب بود که چطور میشه ای پی سرور رو از من نخوادش
الان بنده چیکار کنم که به اینترنت وصل بشوم؟
ضمنا من کارت شبکه وصل بودم در ویندوز و از USB  نبودش
تورو خدا کمک کنید چون کار فوری دارم
ممنون
بای

آفلاین parviz423

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 19
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #27 : 24 اسفند 1387، 07:12 ب‌ظ »
آقا چرا اینقدر تو 8.10 دردسر داره نصبش ؟!

من توی 7.4 راحت نصب میکردم ولی حالا هرکاری میکنم Tap0 به لیست نمیاره !

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟!
دستی که حریف فاصله ها نشد...

آفلاین parviz423

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 19
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #28 : 24 اسفند 1387، 08:15 ب‌ظ »
سلام سلام !

خوب مشکل من حل شد !

برای دوستانی که احیانا مشکل منو دارند !

خوب من از کوبونتو ورژن 8.10 استفاده میکنم

و هر کاری کردم
Tap0
را توی لیست نمیاره

بعدش کلی گشتم تا یه دستور به نام

eciadsl-doctor

و لود شد

بعد هم با دستور

pppoeconf tap0

‍‍ بیکر بندی کنین

امیدوارم به دردتون بخوره
دستی که حریف فاصله ها نشد...

آفلاین mhitarahomy

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #29 : 25 اسفند 1387، 07:13 ب‌ظ »
سلام. من تازه عضو این انجمن شدم و یکی از کاربران مبتدی اوبونتو هستم. من تمام مراحل نصب مودم ADSL را مطابق دستورالعمل شما انجام دادم. ولی هنگامی که دستور eciadsl-start را می زنم با پیغام زیر برخورد می کنم. لطفا راهنمایی کنید.
[EciAdsl 1/5]
Setting up USB support...
Preliminary USB device filesystem is missing...trying to mount
Preliminary USB device filesystem: failed to load /usr/bin/eciadsl-start: line 263: fatal: command not found
cat: /proc/bus/usb/devices: No such file or directory
Loading tun/tap module...
FATAL: Error inserting tun (/lib/modules/2.6.24-16-generic/kernel/drivers/net/tun.ko):
Operation not permitted
couldn't load tun module
[EciAdsl 2/5] Uploading firmware...
grep: /proc/bus/usb/devices: No such file or directory
grep: /proc/bus/usb/devices: No such file or directory
ERROR: modem not found