انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم  (دفعات بازدید: 4784 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« : 09 امرداد 1387، 08:16 ب‌ظ »
درود

خب چون هنوز kde4 کامل نشده کمبود هایی داره که یکی از اونها hotkey های نوت بوک ها یا keyboard های مولتی مدیا هست

برای این منظور میشه این کار رو انجام داد که بعد از ۲ ۳ ساعت ور رفتن باهاش تونسم راهش بندازم :)

پکیج hotkes رو نصب کنید

sudo aptitude install hotkeys
حالا با زدن
hotkeys -l
لیستی از keyboard ها دارید
ببینید کدومشون با مدل keyboard شما نزدیکتر هست و اونو انتخاب کنید که در سمت چپش نام مختصرش رو نوشته و از اون در کامند زیر استفاده کنید
مثلاً
hotkeys -t kb9963

خب حالا دکمه ها رو امتحان کنید و ببینید کدوم ها کار می کنن و کدوم ها نه
اگر دیدید با زدن دکمه ها پیامی رو صفحه ظاهر نمیشه مدل keyboard دیگه ای رو انتخاب کنید
این کار رو تا زمانی انجام بدید که بهترین هم خوانی رو داشته باشه (البته راه درستش اینه که کلید ها scan کنید و کد هر کدوم رو در بیارید و خودتون فایل مخصوص خودتون رو ایجاد کنید که چون یکم پیچیده تر میشه نگفتم :) )

نکته:
با هر بار اجرای برنامه یک پروسس جدید ایجاد میشه ( حواستون باشه که ببندیدشون:) )

وقتی بهترین رو انتخاب کردید دقت کنید با هر دکمه چه پیغامی میده
حالا می تونید برید به این فایل و خودتون عملکردش رو تنظیم کنید

/etc/hotkeys.conf

اگر دقت کنید کامنت هستن و باید از حالت کامنت درشون بیارید
به طور دیفالت پلیر xmms تنظیم شده که اگر بخواید برای amarok تنظیمش کنید به این شکل این خط هارو تغییر بدید

PrevTrack=dcop amarok player prev
Play=dcop amarok player playPause
Stop=dcop amarok player stop
#Pause=xmms --pause
NextTrack=dcop amarok player next

این تنظیم با یک کلید هم play می کنه و هم pause
اگر دکمه های keyboard اتون فرق داره می تونید این دو عمل رو جدا انجام بدید
به جای playPause از دو دستور جدای play و pause استفاده کنید


اگر دوست ندارید که روی صفحه چیزی بنویسه از کامند -o , و اگر می خواید splash نیاد از Z

به این شکل
hotkeys -t hp5181 -o off -Z
اگر سئوالی بود بپرسید :)

از kde4 لذت ببرید:)
 
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1387، 08:23 ب‌ظ توسط کرگدن »

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Roozbeh Shafiee

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • جنسیت : پسر
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #1 : 09 امرداد 1387، 10:32 ب‌ظ »
من از کد :
 hotkeys -t hp5181 -o off -Z
استفاده کردم . ولی هیچ کاری نمی کنه !
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #2 : 09 امرداد 1387، 10:46 ب‌ظ »
من از کد :
 hotkeys -t hp5181 -o off -Z
استفاده کردم . ولی هیچ کاری نمی کنه !

این مرحله آخره :)

keyboard های دیگه رو امتحان کردید؟
نوت بوک تون چیه؟


 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Roozbeh Shafiee

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • جنسیت : پسر
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #3 : 09 امرداد 1387، 11:11 ب‌ظ »
همه این کار ها رو کردم . ولی با یه بار Restart  همهش پرید . دیگه اثری ازشون نیست !

لپ تاپم Dell Vostro 1500 هستش .
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #4 : 10 امرداد 1387، 12:28 ق‌ظ »

خب قدم به قدم با هم پیش میریم:)

فکر می کنم این از بقیه مناسب تر باشه

اگر شما این کامند رو می زنید
hotkeys -t inspiron8100

یک splash نمیاد؟
بعد از اون کلید ها رو می زنید OSD  سبز رنگی رو صفحه نمیاد؟
اگر میاد برای چه دکمه هایی؟
« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1387، 01:34 ب‌ظ توسط کرگدن »

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #5 : 11 امرداد 1387، 01:34 ب‌ظ »

این روش هم برای من جواب داد :)

ولی osd نداره ( در عوض احتیاج به پکیجی نیست و با kde و shortcut های برنامه هاش هماخونی داره)

xmodmap -pke > xmodmap.conf        sudo mv xmodmap.conf /etc/xmodmap.conf
        xmodmap /etc/xmodmap.conf
بعد یه فایل درست کنید
sudo kate ~/.kde4/env/setxmod.sh
و درونش اینو بنویسید و save کنید

#!/bin/bash
xmodmap /etc/xmodmap.conf

بعد یا اجراش کنید یا یکبار از محیط kde خارج بشید و دوباره برگردید
حالا در System Settings
keyboard & mouse
keyboard shortcut
تنظیمات لازم رو انجام بدید


کسی راه قبلی رو نرفته ببینه براش جواب می ده یا نه؟ :)




 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Mehrab

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #6 : 12 امرداد 1387، 10:01 ب‌ظ »
نقل‌قول
کسی راه قبلی رو نرفته ببینه براش جواب می ده یا نه؟ Smiley

من فقط می‌خواستم دکمه‌های کم و زیاد کردن صدا رو راه بندازم که با این روش درست شد.

آفلاین mohi

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1427
  • جنسیت : پسر
  • as in freedom
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #7 : 15 امرداد 1387، 06:50 ب‌ظ »
کسی راه قبلی رو نرفته ببینه براش جواب می ده یا نه؟ :)

برای Dell Vostro 1500 فقط دکمه‌های کم و زیاد کردن و mute کار میکنن. آماروک۲آلفا باهاش کار نمیکنه. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #8 : 14 شهریور 1387، 11:22 ق‌ظ »
کسی راه قبلی رو نرفته ببینه براش جواب می ده یا نه؟ :)

برای Dell Vostro 1500 فقط دکمه‌های کم و زیاد کردن و mute کار میکنن. آماروک۲آلفا باهاش کار نمیکنه. :)

برای amarok 2 بتا با این جواب گرفتم :)

PrevTrack=amarok -r
Play=amarok -t
Stop=amarok -s
#Pause=xmms --pause
NextTrack=amarok -f


آماروک هم عجب چیزی داره میشه :)

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین mohi

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1427
  • جنسیت : پسر
  • as in freedom
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #9 : 14 شهریور 1387، 02:43 ب‌ظ »
باید دید این kmilo چیکار میکنهتو kde4 ;)

منم حتما امتحان میکنم اینو
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #10 : 21 شهریور 1387، 11:18 ق‌ظ »
باید دید این kmilo چیکار میکنهتو kde4 ;)

منم حتما امتحان میکنم اینو

در آلفا ۵ گفته شده که کلید های مولتی مدیا رو می شناسه و kmix هم OSD ایش کار می کنه
کمتر از ۲ ماه :)
واقعاً نسخه بعدی خوب روش کار شده :)

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین sudotux

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: چطور از hotkey ها در kde4 استفاده کنیم
« پاسخ #11 : 22 شهریور 1387، 12:37 ب‌ظ »
سلام .

لپ تاپ سونی من یک سری کلید های مخصوص برای ولوم , نور مانیتور و ... داره. این کلید ها جدا از کیبورد قرار دارند. من روش اول رو امتحان کردم و با مدل sk9925 , تمامی این کلید ها شناسایی شد ولی با زدن تمامی این کلید ها فقط splash سبز رنگ زیر روی دسکتاپ ظاهر میشه :
Launching :
xmms --play-pause

از فایل etc/hotkeys.conf هم هیچی سر در نیاوردم ! چه جوری باید تعریف کنم که با زدن کلید های ولوم , صدا توسط برنامه kmix کم و زیاد بشه ؟ یا نور صفحه با کلید خودش کم و زیاد بشه ؟

روش دوم رو هم امتحان کردم. ولی مشکل اینجاست که در قسمتی که باید یک کلید را برای مثلا کم کردن ولوم تعریف کنیم, کلید های لپ تاپ من انتخاب نمیشه و عبارت None ظاهر میشه ! ولی کلید های کیبورد رو میتونم انتخاب کنم .