انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: با kde4 زندگی می کنیم  (دفعات بازدید: 25363 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهزادubuntu

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #30 : 21 مهر 1387، 11:59 ب‌ظ »
اصلا اینو میخواستم بگم که یادم رفت :oops:
این فایلو با kget در kde4 حداقل ۶۰ بار پاز کردم ودوباره ادامه دادم
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین بهزادubuntu

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #31 : 22 مهر 1387، 12:08 ق‌ظ »
فقط نمی دونم چرا kget در kde4 , بعضی مواقع فایل ها رو خراب دانلود می کنه !؟ یعنی md5 فایل دانلود شده درست در نمیاد ! کسی تجربه ای در این مورد داشته ؟
چه مشکلی پیش اومده؟من که ازش خیلی راضیم . یکمی دقیقتر بگو
md5 چیه؟
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین AMiRCyber

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #32 : 24 مهر 1387، 12:45 ق‌ظ »
من دارم زندگی میکنم فقط نمی دونم چطوری نور صفحه رو کم و زیاد کنم تو KDE، ظاهرا اینجا Dimer  نداره ؟ کلید های کنترل صدا هم کار نمی کنه
« آخرین ویرایش: 24 مهر 1387، 07:24 ق‌ظ توسط AMiRCyber »

آفلاین mohi

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1427
  • جنسیت : پسر
  • as in freedom
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #33 : 01 آبان 1387، 10:55 ق‌ظ »
من دارم زندگی میکنم فقط نمی دونم چطوری نور صفحه رو کم و زیاد کنم تو KDE، ظاهرا اینجا Dimer  نداره ؟ کلید های کنترل صدا هم کار نمی کنه

این مشکلات تو کوبونتو 8.10 حل شده تقریبا.

من با kget خیلی چیز میگیرم. تاحالا که همیشه خوب بوده فقط چند بار کرش کرد که باز هم فایلها سالم تموم میشدن.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #34 : 01 آبان 1387، 12:44 ب‌ظ »
من دارم زندگی میکنم فقط نمی دونم چطوری نور صفحه رو کم و زیاد کنم تو KDE، ظاهرا اینجا Dimer  نداره ؟ کلید های کنترل صدا هم کار نمی کنه

پست شماره ۲  همین تاپیک :)

برای اینکه تاپیک جامعی بشه همه موارد رو اینجا ذکر می کنیم :)

برای مدیریت مصرف انرژی در نوتبوک ها از برنامه kpowersave یا guidance-power-manager استفاده کنید که اولی قابلیت های زیاد تری داره و دومی دیفالت kde3.5 کوبونتو هست

اسم پکیج ها هم
kpowersave
kde-guidance-powermanager
هست

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #35 : 03 آبان 1387، 12:54 ب‌ظ »
بعد از ۱۵ ساعت به 8.10 آپدیت شد :دی
یکسری کارا داشت که می گم اگر کسی مشکلی داشت شاید به دردش بخوره
خواب بودم وقتی بیدار شدم دیدم سیستم خاموش هست و وقتی روشن کردم دیدم کرنل جدید سرویس های مورد نیازو چیزهای مرتبط رو پیدا نمی کنه و کرنل قدیم هم با کارت گرافیکی مشکل داره و x بالا نمیاد
خیلی با تنظیمات x ور رفتم ولی کاری نتونستم بکنم
یه بار dpkg --configure -a  کردم که داستان شروع شد :)
ویرتوال باکس رو همراه کرنل جدید خودش درست کرد و همچنین چیز های دیگه
بعد با کرنل جدید بالا اومدم و گرافیک رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم

کلید های مولتی مدیا کار می کنه ( بدون مشکل) فقط OSD نداره ( شاید مشکل از خودم باشه)
فن cpu بسیار بسیار کم روشن میشه و سیستم بسیار بسیار خنک هست ( چیزی که واقعاً لذت بردم )
adept جدید بسیار لذت بخش تر ( البته کمی ناقص تر) هست و اطلاعات زمانی و حجمی بهتری در هنگام نصب پکیج ها میده
kde بسیار بسیار پایدار و زیبا شده
فعلاً آماروک ۳.۵ و kmix ۳.۵  هست باید ببینم جدید هارو آورده یا نه
برنامه نصب درایور کارت گرافیکی ( درایور های ریستریکتد) بسیار بهتر شده و امکان انتخاب ورژن های مختلف رو هم داره

مشکلات:
آیکن ها یکم مشکل دارند ( مخصوصاً در system try)
همونطور که قبلاً اعلام شده بود با network مشکل دارم (کار می کنه ولی یکم دردسر داره وقتی که بهش ip استاتیک بدید)
فعلاً هر چند دقیقه آپدیت جدید میاد :دی
اگر سئوالی بود در خدمتم :)

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین sudotux

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #36 : 03 آبان 1387، 01:49 ب‌ظ »
ممنون از گزارشت کرگدن جان !

نقل‌قول
فعلاً آماروک ۳.۵ و kmix ۳.۵  هست باید ببینم جدید هارو آورده یا نه

kubuntu 8.10 از kmix 4.1.2 استفاده میکنه. مخازن هم همینو نشون میده !

نقل‌قول
فن cpu بسیار بسیار کم روشن میشه و سیستم بسیار بسیار خنک هست ( چیزی که واقعاً لذت بردم )

جالبه ! احتمالا به خاطر کرنل جدیده ...

نقل‌قول
همونطور که قبلاً اعلام شده بود با network مشکل دارم (کار می کنه ولی یکم دردسر داره وقتی که بهش ip استاتیک بدید)

یک bug در این مورد ثبت شده و حتی در گزارش انتشار Kubuntu 8.10 RC ( در قسمت Known Issues ) به این مورد اشاره شده ! امیدوارم در نسخه ی نهایی حل بشه.

آفلاین Roozbeh Shafiee

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • جنسیت : پسر
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #37 : 03 آبان 1387، 02:23 ب‌ظ »
اگر مشکلی پیش نیاد همین جوری پیش بره تا ۴ ساعت دیگه از ۸.۱۰ بتا به ۸.۱۰ RC مهاجرت خواهم کرد .
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #38 : 03 آبان 1387، 02:59 ب‌ظ »
ممنون از گزارشت کرگدن جان !

نقل‌قول
فعلاً آماروک ۳.۵ و kmix ۳.۵  هست باید ببینم جدید هارو آورده یا نه

kubuntu 8.10 از kmix 4.1.2 استفاده میکنه. مخازن هم همینو نشون میده !

نقل‌قول
فن cpu بسیار بسیار کم روشن میشه و سیستم بسیار بسیار خنک هست ( چیزی که واقعاً لذت بردم )

جالبه ! احتمالا به خاطر کرنل جدیده ...

نقل‌قول
همونطور که قبلاً اعلام شده بود با network مشکل دارم (کار می کنه ولی یکم دردسر داره وقتی که بهش ip استاتیک بدید)


یک bug در این مورد ثبت شده و حتی در گزارش انتشار Kubuntu 8.10 RC ( در قسمت Known Issues ) به این مورد اشاره شده ! امیدوارم در نسخه ی نهایی حل بشه.


kmix ۳ هم ران کردم ( برای kde 4.1.2 ) osd هم  نشون می ده
چون kmix آپدیت نشده بود ورژن قبلی رو اجرا کرده بود و وقتی بستم و دوباره بازش کردم ورژن جدید اجرا شد

بله شبکه روگفته بودن
بلوتوث رو هم که گفتند هنوز کار داره
ولی بسیار عالی شده :)

آیکنش هم درست شد و به ننظر میرسه برنامه هایی که آپدیت نشدن ( یا آپدیت نشدشون اجرا شده ) این مشکل رو دارن
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1387، 03:02 ب‌ظ توسط کرگدن »

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #39 : 03 آبان 1387، 08:08 ب‌ظ »
grub editor
ابزاری با امکانات زیاد برای مدیریت گراب

-امکان انتخاب کرنل ویا os مورد نظر
-امکان انتخاب و تعویض پسورد - زمان - بک گراند - map
-امکان گرفتن backup و restore کردن گراب
- نصب گراب در هارد یا پارتیشنی دیگر ( یا کپی)
-مشاهده و تغییر دیوایس های موجود در گراب

این ابزار در system settings در قسمت advanced قابل دسترسی هست

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Goomile

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • جنسیت : پسر
  • اوبونتو...
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #40 : 06 آبان 1387، 02:10 ق‌ظ »
نقل‌قول
حالا چرا okular؟

اولاً منابع خیلی کمی می بره
در یه فایل pdf  9.5 مگی
 adobe 35M
evience 36 M
okular 16M
از رم رو اشغال کرده بودند
كيفيت بهتري هم ارائه مي‌ده؟
Together We Can!
Comail

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #41 : 06 آبان 1387، 08:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
حالا چرا okular؟

اولاً منابع خیلی کمی می بره
در یه فایل pdf  9.5 مگی
 adobe 35M
evience 36 M
okular 16M
از رم رو اشغال کرده بودند
كيفيت بهتري هم ارائه مي‌ده؟
منکه مشکل خاصی باهاش ندارم و همیشه ازش استفاده می کنم

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Mehrab

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #42 : 11 آبان 1387، 12:20 ب‌ظ »
Extract And Compress KDE4




برای اضافه شدن منو های Extract و Compress در منوی کلیک راست مراحل زیر را انجام دهید:

۱- بسته های p7zip-full , bzip2, gzip, rar, unrar, tar, zip, unzip و unace را نصب کنید.

۲- این فایل را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید.

۳- فایل install.sh را با مجوز root  اجرا کرده و در پنجره ی ظاهر شده گزینه ی systemwide را انتخاب کنید. در صفحه ی جدید مسیر usr/bin را انتخاب کرده و بروی ok کلیک کنید.

sudo sh install.sh

کسی این بسته رو داره؟ این لینکی که اینجا هست دیگه کار نمی‌کنه. اگه کسی این بسته رو داره جایی آپلود کنه خیلی خوبه


آفلاین sorset

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • جنسیت : پسر
    • CodeCorona
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #43 : 14 آبان 1387، 01:05 ب‌ظ »
در سایت kde-look.org یکی یک جا دیگه هم آپلودش کرده!
http://www.filefactory.com/file/7a4b61/n/ExtractAndCompress_v1_4_3_tar_gz
اینم هست
http://www.lessines.net/files/ExtractAndCompress_v1.4.3.tar.gz

آفلاین sorset

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • جنسیت : پسر
    • CodeCorona
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #44 : 14 آبان 1387، 11:07 ب‌ظ »
البته برای من که کار نکرد
وقتی برای عموم میزنم اررو میده لوکال هم نسب میکنم اتفاقی نمی افته!