انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: با kde4 زندگی می کنیم  (دفعات بازدید: 25362 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #15 : 12 امرداد 1387، 11:05 ق‌ظ »


من یه مشکل تقریبا بزرگ با کی دی ای دارم.این که وقتی کامپیوتر رو ریستارت می‌کنم و دوباره میام توش تمام ویدگت‌ها بهم میریزن.از ویدگت دسکتاپ گرفته تا ساعت و پنل پایین و .....راحل حل چیه؟

اگر ممکنه تو این تاپیک سئوال نپرسید :)
هنوز save session بهش اضافه نشده برای همین مشکلاتی داره
به system setting برید
تب advanced
session manager
و یکبار start with an empty session رو انتخاب کنید و بعد از تایید از kde4 خارج بشید و برگردید
مال من تا حدودی این مشکلش با این کار حل شد


 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #16 : 12 امرداد 1387، 07:33 ب‌ظ »
اگر قصد دارید منو رو ادیت کنید از برنامه kmenuedit استفاده کنید که همخوانی کامل داره

اگر با kate در منو مشکل دارید با kmenuedit ادیتش کنید و کامند اون رو پاک کنید و به kate  ( خالی بدون پس و پیش ) تغییر بدید

در هنگام بسته شدن kate پر.سسش هنوز باقی می مونه و اگر می خواید دفعه بعدی با چند تا kate روبرو نشید پروسس هاشو kill کنید :)

از kate لذت ببرید
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1387، 07:37 ب‌ظ توسط کرگدن »

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین sudotux

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #17 : 08 شهریور 1387، 11:41 ق‌ظ »
اگر از Kubuntu-KDE4 استفاده می کنید حتما تا الان متوجه شدید که برنامه های kde4 با دستور sudo اجرا نمیشن و با پیغام command not found مواجه میشوید. بنابراین نمیتونید برنامه ای رو با مجوز root اجرا کنید. برای حل این مشکل دستور زیر را اجرا کنید :
sudo ln -s /usr/lib/kde4/bin/* /usr/bin/

آفلاین sudotux

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #18 : 22 شهریور 1387، 09:15 ق‌ظ »
Extract And Compress KDE4




برای اضافه شدن منو های Extract و Compress در منوی کلیک راست مراحل زیر را انجام دهید:

۱- بسته های p7zip-full , bzip2, gzip, rar, unrar, tar, zip, unzip و unace را نصب کنید.

۲- این فایل را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید.

۳- فایل install.sh را با مجوز root  اجرا کرده و در پنجره ی ظاهر شده گزینه ی systemwide را انتخاب کنید. در صفحه ی جدید مسیر usr/bin را انتخاب کرده و بروی ok کلیک کنید.

sudo sh install.sh
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1387، 06:09 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین sahama

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • جنسیت : پسر
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #19 : 22 شهریور 1387، 12:39 ب‌ظ »
چرا هیچ کس از kateهیچی نمی گه texteditor محبوب من
یا علی

آفلاین sahama

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • جنسیت : پسر
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #20 : 22 شهریور 1387، 12:42 ب‌ظ »
راستی محیط مشهور kdevelop هم پیش فرض مال KDE هست!!
یا علی

آفلاین aria17

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 15
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #21 : 25 شهریور 1387، 10:14 ق‌ظ »
سلام
من تمام فرمت های زیپ را از طریق synaptic نصب کردم و بعد هم فایل install را کلیک کردم و مسیر را به آن دادم آخر هم پیغام داد که نصب کامل شده است  ولی چیزی به منوی راست کلیک برای فشرده سازی اضافه نشده.

ضمنا آقای کرگدن کارهایی را که گفته بودید انجام دادم(برای اجرای فایل جاوا) ولی بعد که روی فایل کلیک می کنم ارور می گیره در nautilus وقتی روی فایل جاوا کلیک می کنم خود برنامه را اجرا می کنه اما در دلفین اینطور نیست.روی آن که کلیک می کنم می خواد جاوا را اجرا کنه و خطا می گیره.
در nautilus که راست کلیک می کنم با برنامه ی sun java 6 runtime برنامه ی جاوا اجرا میشه اما در دلفین برنامه ی sun java 6 webstart است.من تفاوت اینها را نمی دانم ولی فکر می کنم که مشکل همینه  یعنی نبودن sun java6 runtime در راست کلیک دلفین.

آفلاین Freeman

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #22 : 26 شهریور 1387، 07:07 ب‌ظ »
سلام دوستان و خسته نباشید جناب کرگدن kde 4.1 بطور پیشفرض افکتهایی زیبایی دارد اما یک سءوال روی دستکتاپ گنوم که روی همین اوبونتو تنظیمات compiz را دارم که اینجا هم تو منو هست ولی اون دسکتاپ مکعبی و غیره اینجا نیست بعبارتی انگار kde بجای استفاده از کامپیز دارد فقط از افکتهای خودش استفاده میکند حال چطور میشود افکتهای کامپیز را در اینجا راه اندازی کنم تا در هر دو دسکتاب این اوبونتو در دسترس باشند ایا باید چیزی نصب کرد یا ..

پیشاپیش متشکرم

آفلاین lomion

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1872
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #23 : 26 شهریور 1387، 08:56 ب‌ظ »
توصیه می‌کنم که کامپیز رو روی کی دی ای نصب نکنید. تا نسخه ۳.۵ که نتیجه جالبی نمی‌ده. البته من با کی دی ای ۴ امتحان نکردم. افکتهای کی دی ای ۴.۱ هم به نظرم خیلی خوبه و کاربردی.
سادگی زیباست... برای این ماه را دوست دارم!

آفلاین Freeman

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #24 : 27 شهریور 1387، 01:20 ق‌ظ »
توصیه می‌کنم که کامپیز رو روی کی دی ای نصب نکنید. تا نسخه ۳.۵ که نتیجه جالبی نمی‌ده. البته من با کی دی ای ۴ امتحان نکردم. افکتهای کی دی ای ۴.۱ هم به نظرم خیلی خوبه و کاربردی.
سلام جناب لومیون من KDE 4.1  دارم البته گنوم هم طبیعتا هست دوست دارم این افکت مکعبی رو اونجا تو KDE هم داشته باشم البته خودمونیم این KDE 4.1 هم عجب افکتهای داره کلی دستکاری کردم جالبن ولی اون مکعب رو نداره متاسفانه واسه اون میگم

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #25 : 27 شهریور 1387، 07:13 ب‌ظ »
سلام دوستان و خسته نباشید جناب کرگدن kde 4.1 بطور پیشفرض افکتهایی زیبایی دارد اما یک سءوال روی دستکتاپ گنوم که روی همین اوبونتو تنظیمات compiz را دارم که اینجا هم تو منو هست ولی اون دسکتاپ مکعبی و غیره اینجا نیست بعبارتی انگار kde بجای استفاده از کامپیز دارد فقط از افکتهای خودش استفاده میکند حال چطور میشود افکتهای کامپیز را در اینجا راه اندازی کنم تا در هر دو دسکتاب این اوبونتو در دسترس باشند ایا باید چیزی نصب کرد یا ..

پیشاپیش متشکرم

منم زیاد دنبال این چیزا نیستم
kubuntu در kde 3.5.x تازه ابزاری برای فعال کردن compiz اضافه کرده بود ( که ایراداتش کمتر شده بود)
ولی در kde4 چون قضیه کاملاً فرق داره خبر ندارم :)

پیشنهاد می کنم از جلوه های kde4.۱ استفاده کنید
چون در همون ۳.۵ اش هم با compiz مشکل زیاد داشت

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Freeman

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #26 : 27 شهریور 1387، 07:30 ب‌ظ »
سلام دوستان و خسته نباشید جناب کرگدن kde 4.1 بطور پیشفرض افکتهایی زیبایی دارد اما یک سءوال روی دستکتاپ گنوم که روی همین اوبونتو تنظیمات compiz را دارم که اینجا هم تو منو هست ولی اون دسکتاپ مکعبی و غیره اینجا نیست بعبارتی انگار kde بجای استفاده از کامپیز دارد فقط از افکتهای خودش استفاده میکند حال چطور میشود افکتهای کامپیز را در اینجا راه اندازی کنم تا در هر دو دسکتاب این اوبونتو در دسترس باشند ایا باید چیزی نصب کرد یا ..

پیشاپیش متشکرم

منم زیاد دنبال این چیزا نیستم
kubuntu در kde 3.5.x تازه ابزاری برای فعال کردن compiz اضافه کرده بود ( که ایراداتش کمتر شده بود)
ولی در kde4 چون قضیه کاملاً فرق داره خبر ندارم :)

پیشنهاد می کنم از جلوه های kde4.۱ استفاده کنید
چون در همون ۳.۵ اش هم با compiz مشکل زیاد داشت
سلام خسته نباشید بابت راهنمایی شماو جناب لومیون متشکرم

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #27 : 01 مهر 1387، 07:27 ب‌ظ »
اینجا رو یه نگاه بنداز
چون از یوتیوب  بود نتونستم ببینم
اگر خیلی مهمه ببینش دیگه :)

http://dot.kde.org/1180541665/

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین بهزادubuntu

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #28 : 21 مهر 1387، 11:53 ب‌ظ »
سلام
kget در kde4 واقعا قوی شده!
من میخواستم mandriva 2009 رو دانلد کنم و با kget شروع به دانلد کردم که سرعتش واقعا عجیب بالا بود \\:D/
سرعتم واقعا دوبرابر دانلد منیجر های دیگه بود!
بعد (به دلایلی) همه دانلد منیجر های دیگرو امتهان کردم ولی هم سرعتشون واقعا کم بود هم قابلیت پاز نداشتن!
باز دست به دامن vista و IDM شدم . بعد از ۲ساعت نصب (چقدر طول میکشه...) آدرس :
http://ftp.free.fr/mirrors/ftp.mandriva.com/MandrivaLinux/official/iso/2009.0/mandriva-linux-free-2009-dvd-i586.iso
رو دادم به IDM شرو کرد با نصف سرعت kget دانلد کردن و نوشت قابلیت (پاز) ندارد!!!!!
من فکر میکردم IDM بهترین دانلد منیجره!!
kget در kde4 سرعتش وافعا بالاس!!!
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین sudotux

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: با kde4 زندگی می کنیم
« پاسخ #29 : 21 مهر 1387، 11:58 ب‌ظ »
فقط نمی دونم چرا kget در kde4 , بعضی مواقع فایل ها رو خراب دانلود می کنه !؟ یعنی md5 فایل دانلود شده درست در نمیاد ! کسی تجربه ای در این مورد داشته ؟