انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

جادی عزیز آزاد شد! به امید آزادی همه زندانیان بی‌گناه وقایع اخیر

نویسنده موضوع: (حل شد)nashenakhtane grub  (دفعات بازدید: 3488 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #15 : 11 آذر 1391، 03:12 ب‌ظ »
حالا swap رو بیخیال
دستورم نمیخواد برین با disk درستش کنین.
ببینین،طبق جدول پارتیشنهاتون الا اوبونتو رو sda5 هست.بعدشم شما اصلاsda3 ندارین که سواپ یا هرچیز دیگه ای باشه
شما با همین لایو این دستورات رو بزن و تموم:

sudo mkdir /media/sda5
sudo mount /dev/sda6 /media/sda5

و در نهایت برای نصب کردن مجدد گراب دستور زیر را وارد می‌کیم:

sudo grub-install --root-directory=/media/sda5 /dev/sda

سیستم رو ریبوت کن.حالا تو گرابت اوبونتو رو میبینی.با اوبونتو بیا بالا و sudo update-grub و تموم.
منبع:
http://oremx.wordpress.com/2010/03/28/%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%DB%B9-%DB%B1%DB%B0/

سلام
منبع تون که فیلتره!!!!
خراب کاری نشه
بدبخت بشم  اطلاعاتم برام از مهم مهم تره ها
 دستور رو بزنم!!!!
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #16 : 11 آذر 1391، 03:15 ب‌ظ »
نقل‌قول
در ضمن تو دیسک اتلیتی هم از درایو دوم به بعد رو نمیشناسه
یعنی مشکل همون درایو سومه که گفتم
یه بار دیگه fdisk -l بگیر خروجیشوبذار

ubuntu@ubuntu:~$ sudo fdisk -l

Disk /dev/sda: 500.1 GB, 500107862016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 60801 cylinders, total 976773168 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 4096 bytes
I/O size (minimum/optimal): 4096 bytes / 4096 bytes
Disk identifier: 0x0c7a859b

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1   *        2048   180393884    90195918+   7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda2       180387840   507927104   163769632+   7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda3       507924478   591544319    41809921    5  Extended
Partition 3 does not start on physical sector boundary.
/dev/sda4       591544320   976768064   192611872+   7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda5       507924480   558372863    25224192   83  Linux
/dev/sda6       558374912   574949375     8287232   82  Linux swap / Solaris

Disk /dev/sdb: 15.8 GB, 15812526080 bytes
64 heads, 32 sectors/track, 15080 cylinders, total 30883840 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0x6e697373

This doesn't look like a partition table
Probably you selected the wrong device.

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sdb1   ?  1936269394  3772285809   918008208   4f  QNX4.x 3rd part
/dev/sdb2   ?  1917848077  2462285169   272218546+  73  Unknown
/dev/sdb3   ?  1818575915  2362751050   272087568   2b  Unknown
/dev/sdb4   ?  2844524554  2844579527       27487   61  SpeedStor

Partition table entries are not in disk order
  این دفعه خروجی چیز دیگزی شد؟؟!!!!!!!!
البته هنوز اون دستوره رو نزدم که دیسک ۵ رو با ۶ مونت می کرد!!!
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #17 : 11 آذر 1391، 03:32 ب‌ظ »
خرابکاریها رو تا الان خودتون کردین.برا همین گفتم خروجی بده برا پارتیشنها
منبع رو نمیخواد نگاه کنین.خواستم بی ذکر منبع نباشه
دستوری که گفتم کار خاصی نمیکنه.شما ریست کن.با همون لایو بیا بالا و دستوراتی که دادم رو یزن.
این انگلیسیا رو هم بزار تو تگ کد بفهمیم چی به چیه.
ubuntu@ubuntu:~$ sudo fdisk -l

Disk /dev/sda: 500.1 GB, 500107862016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 60801 cylinders, total 976773168 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 4096 bytes
I/O size (minimum/optimal): 4096 bytes / 4096 bytes
Disk identifier: 0x0c7a859b

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1   *        2048   180393884    90195918+   7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda2       180387840   507927104   163769632+   7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda3       507924478   591544319    41809921    5  Extended
Partition 3 does not start on physical sector boundary.
/dev/sda4       591544320   976768064   192611872+   7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda5       507924480   558372863    25224192   83  Linux
/dev/sda6       558374912   574949375     8287232   82  Linux swap / Solaris

Disk /dev/sdb: 15.8 GB, 15812526080 bytes
64 heads, 32 sectors/track, 15080 cylinders, total 30883840 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0x6e697373

This doesn't look like a partition table
Probably you selected the wrong device.

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sdb1   ?  1936269394  3772285809   918008208   4f  QNX4.x 3rd part
/dev/sdb2   ?  1917848077  2462285169   272218546+  73  Unknown
/dev/sdb3   ?  1818575915  2362751050   272087568   2b  Unknown
/dev/sdb4   ?  2844524554  2844579527       27487   61  SpeedStor

Partition table entries are not in disk order

خب.مشکلی نیست خدا رو شکر.همون دستورات رو که دادم تو اون پست که منبع داشت همون ها رو به ترتیب بزنی درست میشه انشااله.
خروجی fdisk ات داره فلشی رو هم که بی سیستم وصله نشون میده برا همین با قبلی متفاوته.
شما اوبونتو رو روی پارتیشن ۲۵ گیگیه ریختی دیگه
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1391، 03:36 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #18 : 11 آذر 1391، 03:43 ب‌ظ »
آره اوبونتو ام روی همون ۲۵ گیگیه هست
دستور ها رو بزنم
یا یه بار ریست کنم و بزنم
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #19 : 11 آذر 1391، 04:02 ب‌ظ »
ubuntu@ubuntu:~$ sudo mkdir /media/sda5
ubuntu@ubuntu:~$ sudo mount /dev/sda6 /media/sda5
/dev/sda6 looks like swapspace - not mounted
mount: you must specify the filesystem type
ubuntu@ubuntu:~$


سلام این ارور رو داد
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #20 : 11 آذر 1391، 04:15 ب‌ظ »
ubuntu@ubuntu:~$ sudo mkdir /media/sda5
ubuntu@ubuntu:~$ sudo mount /dev/sda6 /media/sda5
/dev/sda6 looks like swapspace - not mounted
mount: you must specify the filesystem type
ubuntu@ubuntu:~$


سلام این ارور رو داد
اون ۶ باید ۵ بشه
این رو بزن:

sudo mkdir /media/sda5
sudo mount /dev/sda5 /media/sda5
sudo grub-install --root-directory=/media/sda5 /dev/sda
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #21 : 11 آذر 1391، 04:31 ب‌ظ »
سلام
اینم جواب کد ها
ubuntu@ubuntu:~$ sudo mkdir /media/sda5
mkdir: cannot create directory `/media/sda5': File exists
ubuntu@ubuntu:~$ sudo mount /dev/sda5 /media/sda5
ubuntu@ubuntu:~$ sudo grub-install --root-directory=/media/sda5 /dev/sda
Installation finished. No error reported.
ubuntu@ubuntu:~$
 یعنی درست شد!!!!!!!!!
حالا چکار کنم؟؟؟؟
ریاستارت کنم؟؟؟؟
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1391، 04:34 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #22 : 11 آذر 1391، 04:39 ب‌ظ »
کشتی مارو.
آره درست شد
ریست بنما
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #23 : 11 آذر 1391، 04:57 ب‌ظ »
کشتی مارو.
آره درست شد
ریست بنما
سلام
خیلی زحمت کشیدی  مرسی
ولی آلان یه درایوم رو نمیشناسه!!!!
درایو D   با حجم 156 گیگ
اطلاعات رو بردارم و دوباره فرمت کنم درست میشه ؟؟؟؟؟
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #24 : 11 آذر 1391، 06:56 ب‌ظ »
سلام علیکم
خواهش
ببین من یه درایو ۱۶۳ گیگی میبینم.؛اینو عین رمالا گفتم؛که همون D باشه.حالا شما میگی نیستش یعنی چی؟
آهان.اونجا که گفتم همینجور کیلویی فرمان وارد نکن.شما تو یه پستی سر همین sda2 که درایو D باشه یه بلایی آوردی که با فرمت درست میشه.بدون اون هم باید بشه که میتونی تو یک تاپیک جدا بپرسی.
ضمنا یه حل شد بیافزا به ته اون پست اول
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.