انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

جادی عزیز آزاد شد! به امید آزادی همه زندانیان بی‌گناه وقایع اخیر

نویسنده موضوع: (حل شد)nashenakhtane grub  (دفعات بازدید: 3483 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
(حل شد)nashenakhtane grub
« : 11 آذر 1391، 01:23 ب‌ظ »
salam
man rouy sistemam grub load namish va in error ro mide   
grub rescue
alan ham to live ubuntu hastam va bad az zadane dastoure
sudo fdisk -l
drive 3 man ro namish nase va grub recovery namish

ubuntu@ubuntu:~$ sudo fdisk -l

Disk /dev/sda: 500.1 GB, 500107862016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 60801 cylinders, total 976773168 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 4096 bytes
I/O size (minimum/optimal): 4096 bytes / 4096 bytes
Disk identifier: 0x0c7a859b

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1   *        2048   180393884    90195918+   7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda2       180387840   507927104   163769632+   7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda3       507924478   591544319    41809921    5  Extended
Partition 3 does not start on physical sector boundary.
/dev/sda4       591544320   976768064   192611872+   7  HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda5       507924480   558372863    25224192   83  Linux
/dev/sda6       558374912   574949375     8287232   82  Linux swap / Solaris
ubuntu@ubuntu:~$

mishe rahnemayi konin??????
[/pre]
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1391، 07:19 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #1 : 11 آذر 1391، 01:27 ب‌ظ »
system ubuntu 12.04 lts X64 AMD hast ba windows 7
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #2 : 11 آذر 1391، 01:29 ب‌ظ »
dar zemn az dastourate http://wiki.ubuntu.ir/Grub2Howto/Recover ham estefade kardam ke error mide!!!!!
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #3 : 11 آذر 1391، 01:36 ب‌ظ »
سلام
ورودتون رو تبریک میگم به فروم
ببینین من یه راه بلدم که باید بتونی به شبکه متصل شی و اونم اینه که وقتی اوبونتوت اومد بالا sudo apt-get grub-pc رو نصب کنی.
تو انجمن ولی راههای زیاد و ساده تری هم هست انگار که من مدتهاس با گراب مشکل نداشتم برا همین الان حفظ نیستم.بگردی میابی
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #4 : 11 آذر 1391، 02:08 ب‌ظ »
salam
man partion 3 ya sad3 extanded shode va system load namishe
partion 3 man swap ubuntu boude
part 6 man swap nist va esheteba neveshte part6 swap part 3 swap hast ke format shode
chetor dorostesh konam?? ??


man ba gpart ya partion magic ya partion wizard miyam hard disk ro namishnase
disk ro yek parch neshon mide ?? vali to live ubuntu mant mishe va be etelaat dastrasi  daram
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین امید توانا

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
  • جنسیت : پسر
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #5 : 11 آذر 1391، 02:13 ب‌ظ »
sudo grub-install  --recheck /dev/sda
sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #6 : 11 آذر 1391، 02:21 ب‌ظ »
ubuntu@ubuntu:~$ sudo grub-install  --recheck /dev/sda
/usr/sbin/grub-probe: error: cannot find a device for /boot/grub (is /dev mounted?).
ubuntu@ubuntu:~$ sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
/usr/sbin/grub-probe: error: cannot find a device for / (is /dev mounted?).
ubuntu@ubuntu:~$
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #7 : 11 آذر 1391، 02:23 ب‌ظ »
che kar konam?? error dad
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #8 : 11 آذر 1391، 02:34 ب‌ظ »

ubuntu@ubuntu:~$  sudo grub-install --root-directory=/mnt/ /dev/sda2
/usr/sbin/grub-setup: warn: Attempting to install GRUB to a partitionless disk or to a partition.  This is a BAD idea..
/usr/sbin/grub-setup: warn: Embedding is not possible.  GRUB can only be installed in this setup by using blocklists.  However, blocklists are UNRELIABLE and their use is discouraged..
/usr/sbin/grub-setup: error: will not proceed with blocklists.



inham dastoure avaz kardane grub install root directory
error mide
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #9 : 11 آذر 1391، 02:39 ب‌ظ »
شما اگه تو اوبونتو نیستین چرا فارسی نمینویسین؟
اگرم هستین فارسیش کنین بعد بنویسین.keyboar layout ر سرچ کنین و فارسی رو اضافه کنین.
همون راه دوستمون منظورم بود که بقیه استقبال کرده بودن.
راهی هم که من گفتم خوبه.البته اگر اوبونتوتون بیاد بالا
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #10 : 11 آذر 1391، 02:48 ب‌ظ »
صبر کن
اه اه :o
شما همینطوری اون کدا رو نزن.اینجا لینوکسه.میزنی همه دیتات رو با یه فرمان میپرونی.تا مطمئن نیستی دستوری رو نزن مگر اینکه چیز خاصی نداشته باشی رو سیستمت برات مهم نباشه.
این انجلیزی نوشتنت آدم رو ترغیب میخونه که کلا نخونه حرفات رو.
دوباره خوندم.
شما اومدی گفتی رو پارتیشن ntfs ات گراب نصب کنه!جان!؟
بعد اینا رو داری تو کجا میزنی.تو اوبونتو دیگه.اگه تو اوبونتویی که همون grub-pc رو نصب کن قال قضیه رو بکن.
یا اینکه همون دتور خودت رو استفاده کن.ولی این دستور دوستان هم خوبه ها.اینجوری:
sudo grub-install  --recheck /dev/sda
sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
نمیدونم چرا گفته مونت نیستن.برو تو مدیر فایل و درایوها رو مونت کن  همشونو بعد دوباره امتحان کن.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #11 : 11 آذر 1391، 02:53 ب‌ظ »
شما اگه تو اوبونتو نیستین چرا فارسی نمینویسین؟
اگرم هستین فارسیش کنین بعد بنویسین.keyboar layout ر سرچ کنین و فارسی رو اضافه کنین.
همون راه دوستمون منظورم بود که بقیه استقبال کرده بودن.
راهی هم که من گفتم خوبه.البته اگر اوبونتوتون بیاد بالا

سلام من تو اوبونتو لایو هستم
یادم رفت فارسی کنم ببخشید ;D ;D
من اصلا گراپم لود نمی شه و ارور می ده در ضمن درایو سوم من سواپ لینوکس بوده و اشتباهی فرمت شده ولی یه سواپ دیگه هم دارم مال لینوکس قبلیمه
حالا سواپ رو نمیشناسه
می شه دستوری بگین که سواپ رو دوباره فرمت کنم و بهش بشناسونم شاید درست شد!!!
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین amin7r

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • جنسیت : پسر
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #12 : 11 آذر 1391، 03:00 ب‌ظ »
صبر کن
اه اه :o
شما همینطوری اون کدا رو نزن.اینجا لینوکسه.میزنی همه دیتات رو با یه فرمان میپرونی.تا مطمئن نیستی دستوری رو نزن مگر اینکه چیز خاصی نداشته باشی رو سیستمت برات مهم نباشه.
این انجلیزی نوشتنت آدم رو ترغیب میخونه که کلا نخونه حرفات رو.
دوباره خوندم.
شما اومدی گفتی رو پارتیشن ntfs ات گراب نصب کنه!جان!؟
بعد اینا رو داری تو کجا میزنی.تو اوبونتو دیگه.اگه تو اوبونتویی که همون grub-pc رو نصب کن قال قضیه رو بکن.
یا اینکه همون دتور خودت رو استفاده کن.ولی این دستور دوستان هم خوبه ها.اینجوری:
sudo grub-install  --recheck /dev/sda
sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
نمیدونم چرا گفته مونت نیستن.برو تو مدیر فایل و درایوها رو مونت کن  همشونو بعد دوباره امتحان کن.

سلام من همینا رو با همه درایو های مانت شده و یه بار بدون مانت هم زدم هر دو حالت این ارور رو میده

ubuntu@ubuntu:~$ sudo grub-install  --recheck /dev/sda
/usr/sbin/grub-probe: error: cannot find a device for /boot/grub (is /dev mounted?).
ubuntu@ubuntu:~$ sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
/usr/sbin/grub-probe: error: cannot find a device for / (is /dev mounted?).
ubuntu@ubuntu:~$


در ضمن تو دیسک اتلیتی هم از درایو دوم به بعد رو نمیشناسه
یعنی مشکل همون درایو سومه که گفتم
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #13 : 11 آذر 1391، 03:02 ب‌ظ »
حالا swap رو بیخیال
دستورم نمیخواد برین با disk درستش کنین.
ببینین،طبق جدول پارتیشنهاتون الا اوبونتو رو sda5 هست.بعدشم شما اصلاsda3 ندارین که سواپ یا هرچیز دیگه ای باشه
شما با همین لایو این دستورات رو بزن و تموم:

sudo mkdir /media/sda5
sudo mount /dev/sda6 /media/sda5

و در نهایت برای نصب کردن مجدد گراب دستور زیر را وارد می‌کیم:

sudo grub-install --root-directory=/media/sda5 /dev/sda

سیستم رو ریبوت کن.حالا تو گرابت اوبونتو رو میبینی.با اوبونتو بیا بالا و sudo update-grub و تموم.
منبع:
http://oremx.wordpress.com/2010/03/28/%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%DB%B9-%DB%B1%DB%B0/
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : nashenakhtane grub
« پاسخ #14 : 11 آذر 1391، 03:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
در ضمن تو دیسک اتلیتی هم از درایو دوم به بعد رو نمیشناسه
یعنی مشکل همون درایو سومه که گفتم
یه بار دیگه fdisk -l بگیر خروجیشوبذار
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.