انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش (حل شد)  (دفعات بازدید: 4673 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهروز رمضانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1092
  • جنسیت : پسر
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام
من یه فلش دارم که ایمیج اریوس را ریختم روش . خوب الان در حالت لایو بالا میاد و استفاده میکنم . حالا سوالی دارم ایا راهی وجود داره که از این فلش یک کپی بگیرم و روی یک فلش دیگه بریزم ( با حفظ تمام خصوصیتهاش مثل بوتیبل بودن فلش اولی) . اگر تحت ترمینال باشه بهتره البته خودم گفتم شاید دستور dd بتونه کمک کنه
« آخرین ویرایش: 15 آذر 1391، 01:00 ق‌ظ توسط _Behrooz_ »
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #1 : 08 آذر 1391، 03:32 ب‌ظ »
dd اینکار رو میکنه
ولی در مورد شما، میتونین با آریوس بیاین بالا و بعدش توش یه فلش لوتیبل بسازین با همون بنامه که توش هست نمیدونم create startup disk یا همچین چیزایی
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین doomhammer65ir

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
  • جنسیت : پسر
    • IRAN Backup
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #2 : 08 آذر 1391، 03:36 ب‌ظ »
dd این کار را میکند لاکن حجم هر دو فلاش  بهتر است یکی باشد
dd conv=noerror if=/dev/sdb1 of=/dev/sdb2

آفلاین بهروز رمضانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1092
  • جنسیت : پسر
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #3 : 08 آذر 1391، 03:50 ب‌ظ »
هر دو فلش 4 گیگابایت هستند اما در دستور بالا  سورس کدام است
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین بهروز رمضانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1092
  • جنسیت : پسر
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #4 : 08 آذر 1391، 04:36 ب‌ظ »
dd اینکار رو میکنه
ولی در مورد شما، میتونین با آریوس بیاین بالا و بعدش توش یه فلش لوتیبل بسازین با همون بنامه که توش هست نمیدونم create startup disk یا همچین چیزایی
یعنی اول فلش را بوتیبل کنم بعد محتویات فلش اول کپی کنم داخل فلش دوم . درسته?
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12592
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #5 : 08 آذر 1391، 05:25 ب‌ظ »
dd خیلی طول می‌کشه چون بیت به بیت برابر سازی می‌کنه. برای این کار اگه من باشم از fsarchiver استفاده می‌کنم برای رونوشت گرفتن از قلش نخست و ریختنش روی فلش دوم و بعد فلش دوم رو با Gparted قابل راه‌اندازی می‌کنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Masoud92m

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1284
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #6 : 08 آذر 1391، 06:05 ب‌ظ »
آقای بهزادی میشه راجع به این توضیح بدید ؟

نقل‌قول
بعد فلش دوم رو با Gparted قابل راه‌اندازی می‌کنم
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین M!lad

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1063
  • Ravexina
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #7 : 08 آذر 1391، 06:08 ب‌ظ »
آقای بهزادی میشه راجع به این توضیح بدید ؟

نقل‌قول
بعد فلش دوم رو با Gparted قابل راه‌اندازی می‌کنم

gparted رو باز ، Device مورد نظر رو انتخاب و روش کلیک راست کنید ، گزینه Flag ، تیک Boot رو بزنید .
« آخرین ویرایش: 08 آذر 1391، 07:36 ب‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #8 : 08 آذر 1391، 07:16 ب‌ظ »
dd اینکار رو میکنه
ولی در مورد شما، میتونین با آریوس بیاین بالا و بعدش توش یه فلش لوتیبل بسازین با همون بنامه که توش هست نمیدونم create startup disk یا همچین چیزایی
یعنی اول فلش را بوتیبل کنم بعد محتویات فلش اول کپی کنم داخل فلش دوم . درسته?
شما با اون فلشت که روش آریوس هست بیا بالا و بعدش اون برنامه رو اجرا کن که یه آریوس میسازه رو فلش دوم
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین بهروز رمضانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1092
  • جنسیت : پسر
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #9 : 08 آذر 1391، 11:07 ب‌ظ »
متاسفانه هیچکدام از روش ها جواب نداد ناچارا با برنامه iso master از محتویات فلش لایو اریوس یک ایمیج ایزو ساختم بعد با برنامه unetbootin ( ببخشید اگه اسمش را درست ننوشتم ) فایل ایزو را ریختم روی فلش جدیدم و تست کردم حالت لایو هم راه اندازی شد . احتمال اینکه در موقع نصب اروری بده چقدر است ?
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین M!lad

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1063
  • Ravexina
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #10 : 08 آذر 1391، 11:28 ب‌ظ »
چرا با unetbootin کلا از اول Live نمیسازید !؟
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین بهروز رمضانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1092
  • جنسیت : پسر
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #11 : 09 آذر 1391، 05:25 ق‌ظ »
چون ایمیج Iso  را نداشتم .
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین M!lad

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1063
  • Ravexina
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #12 : 09 آذر 1391، 11:10 ق‌ظ »
خوب من تا جایی که یادمه و همونطور که دوستمون mrmrn گفت با startup disk creator میشه یک usb لایو دیگه از توزیع در حال اجرا ساخت ، همینطور اگه iso رو داشته باشید از رو iso هم میتونه بسازه ، حالا شما همینی که ساختی رو هم یک تست لایو بگیر اگر اذیت نکنه عملا تو نصب هم نباید موردی پیش بیاد .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین بهروز رمضانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1092
  • جنسیت : پسر
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : ایجاد یک کلون از یو اس بی فلش
« پاسخ #13 : 15 آذر 1391، 12:59 ق‌ظ »
با همون روشی که گفتم مشکل حل شد و هم به صورت لایو و نصب شده تست شد مشکلی نداشت
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.