انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب  (دفعات بازدید: 7921 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mil@d

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
مشکل در نصب
« : 03 آبان 1391، 06:25 ب‌ظ »
سلام
من تازه سیستم بهم ریحتم و دوباره پارتیشن بندی کردم
الان که میخوام AriOS نصب کنم در آخر نصب میگه [Errno 5] Input/output error
که میگه مشکل از CD یا DVD هست
من از طریق نرم افزار LinuxLive USB Creator یه لینوکس لایو ساختم و از اونجانصب کردم
نکته دیگه اینه که من ویندوز ۷ هم دارم و اینو در همین هارد که ویندوز نصبه دارم نصب میکنم اما موقع پارتیشن بندی فضای خالی گذاشتم و موقع نصب همه پارتیشن های لینوکس درست انتخاب و اضافه کردم
باید چکار کنم؟

آفلاین محمدرضا ح.

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3110
  • جنسیت : پسر
  • Your Future is our Past!
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #1 : 03 آبان 1391، 11:15 ب‌ظ »
سلام
من تازه سیستم بهم ریحتم و دوباره پارتیشن بندی کردم
الان که میخوام AriOS نصب کنم در آخر نصب میگه [Errno 5] Input/output error
که میگه مشکل از CD یا DVD هست
من از طریق نرم افزار LinuxLive USB Creator یه لینوکس لایو ساختم و از اونجانصب کردم
نکته دیگه اینه که من ویندوز ۷ هم دارم و اینو در همین هارد که ویندوز نصبه دارم نصب میکنم اما موقع پارتیشن بندی فضای خالی گذاشتم و موقع نصب همه پارتیشن های لینوکس درست انتخاب و اضافه کردم
باید چکار کنم؟
این نرم افزار رو تست کنید :

http://unetbootin.sourceforge.net
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Mil@d

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #2 : 04 آبان 1391، 11:06 ب‌ظ »

این نرم افزار رو تست کنید :

http://unetbootin.sourceforge.net
خیلی ممنون
اینم امتحان کردم ولی فرقی نکرد
راه حلی نیست؟ شاید من درست انجام نمیدم!؟

آفلاین بهروز رمضانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1092
  • جنسیت : پسر
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #3 : 04 آبان 1391، 11:19 ب‌ظ »
با دستور زیر md5 ایزوی دانلود شده را چک کن ببین با md5 که داخل سایت آریوس هست یکی هست یا نه . اگر نیست فایل دانلود شده ایراد داره
md5sum name of file.iso
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین Mil@d

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #4 : 07 آبان 1391، 10:20 ق‌ظ »
موقع نصب که نگاه کردم دیدم چند تا فایل رو Permissions Denied میزنه و در آخر میزنه /root/.chache/dconf یا همچینی چیزی رو نمیتونه نمیتونه اینجا کنه
با دستور زیر md5 ایزوی دانلود شده را چک کن ببین با md5 که داخل سایت آریوس هست یکی هست یا نه . اگر نیست فایل دانلود شده ایراد داره
md5sum name of file.iso
MD5 رو هم چک میکنم

آفلاین migiminimini

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #5 : 07 آبان 1391، 02:09 ب‌ظ »
دوستان یه سوال , نخواستم یه موضوع ایجاد کنم . فکر کنم همین موضوع دوستمون خوب باشه , یکی از دوستام می خواد ubuntu بریزه , روی لب تاپ , ویندوز ۷ , 8 داره , اینو بریزه به مشکل نمی خوره ؟ , برای پارتیشن بندی موقع نصب باید چیکار کنه ؟

آفلاین Mil@d

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #6 : 12 آبان 1391، 12:31 ب‌ظ »
موقع نصب که نگاه کردم دیدم چند تا فایل رو Permissions Denied میزنه و در آخر میزنه /root/.chache/dconf یا همچینی چیزی رو نمیتونه نمیتونه اینجا کنه
با دستور زیر md5 ایزوی دانلود شده را چک کن ببین با md5 که داخل سایت آریوس هست یکی هست یا نه . اگر نیست فایل دانلود شده ایراد داره
md5sum name of file.iso
MD5 رو هم چک میکنم
MD5 هم فکر کنم درست بود

آفلاین Mil@d

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #7 : 18 آبان 1391، 11:45 ق‌ظ »
مشکل من هنوز پابرجاست و راه حلی چیدا نکردم
حتی دوباره AriOS دانلود کردم ولی فرقی نکرد

آفلاین Mil@d

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #8 : 25 آبان 1391، 08:04 ب‌ظ »
از کمکتون خیلی ممنونم
اینجوری قراره کاربران به سمت لینوکس بکشونید

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12592
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #9 : 27 آبان 1391، 01:05 ب‌ظ »
شما پرسشت رو خوب بیان نکردی، برای همین کسی نمی‌تونه کمکت کنه. الآن متن دقیق خطا جیه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sali98

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #10 : 18 اسفند 1391، 04:00 ب‌ظ »
منم دقیقا همین مشکلو دارم اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه بدجور کارم لنگه

تصویر ارور
http://uploadtak.com/images/o4722_s.jpg
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1391، 09:12 ب‌ظ توسط sali98 »

آفلاین محسن ح.

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
  • جنسیت : پسر
  • فقط مینت !!!
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #11 : 18 اسفند 1391، 08:59 ب‌ظ »
منم دقیقا همین مشکلو دارم اگه کسی میتونخ لطفا کمک کنه بدجور کارم لنگه

تصویر ارور
http://uploadtak.com/images/o4722_s.jpg

کارهایی که گفته رو انجام دادین ؟ اول که گفته دی وی دی رو با سرعت پایین رایت کنین و ...

آفلاین sali98

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #12 : 18 اسفند 1391، 09:12 ب‌ظ »
یکبار از طریق فلش بوتیبل نصب کردم نشد از طریق فایل iso با vmware نصب کردم نشد اینبارم رو کامپیوتر با دی وی دی نصب کردم بازم نشد :'( :'( :'(
عجیب اینه با همشون همون ارور رو داد ](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1391، 09:14 ب‌ظ توسط sali98 »

آفلاین محسن ح.

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
  • جنسیت : پسر
  • فقط مینت !!!
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #13 : 18 اسفند 1391، 09:24 ب‌ظ »
یکبار از طریق فلش بوتیبل نصب کردم نشد از طریق فایل iso با vmware نصب کردم نشد اینبارم رو کامپیوتر با دی وی دی نصب کردم بازم نشد :'( :'( :'(
عجیب اینه با همشون همون ارور رو داد ](*,) ](*,)
پس میشه گفت ۲ حالت بیشتر نداره (چیز دیگه ای به ذهن من نمیرسه !) :
یا هاردتون مشکل داره (همونطور که متن ارور میگه)
یا اینکه فایلی که دانلود کردین مشکل داره (موقع دانلود فایل های بزرگ معمولا پیش میاد ، که اگه فایل فشرده باشه معمولا توی ویندوز با وین رار بازش کنین و از منوی تولز گزینه ی ریپیر رو بزنین درستش میکنه ولی اگه فایل فشرده نباشه فک نکنم بشه کاریش کرد) روی سیستم دیگه ای هم اینو تست کردین ؟

آفلاین sali98

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در نصب
« پاسخ #14 : 18 اسفند 1391، 09:30 ب‌ظ »
نه
راستش فکر کنم مشکل از همون فایل دانلود شدست چون وقتی با seg manager چکش میکنم میگه ناقص دانلود شده ولی اون دوستمون میگه دوباره دانلود کرده و مشکلش حل نشده