انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل با Dolphin KDE4  (دفعات بازدید: 6747 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Masoud

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • جنسیت : پسر
مشکل با Dolphin KDE4
« : 01 اردیبهشت 1387، 01:49 ب‌ظ »
سلام به همگی.
دو سه روزه که دلفین مشکل ‍‍‍‍پیدا کرده. وقتی رویه یه پوشه راست کلیک می کنم بجای اینکه منوش باز بشه اول پوشه باز میشه بعدش منو رو نشون میده.
اگه ممکنه برای حل مشکلم منو راهنمایی کنید.
!Open mind, open source

آفلاین ناربه

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2037
  • جنسیت : پسر
    • All About Me
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #1 : 01 اردیبهشت 1387، 03:02 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز.
من نمیدونم مشکلش چیه. ولی با توجه به اینکه دوستانمان مبگویند KDE 4 باگ هاش خیلی زیاده توصیه میشه استفاده نکنید.

آفلاین ahmed

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
  • جنسیت : پسر
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #2 : 01 اردیبهشت 1387، 03:31 ب‌ظ »
هنوز برای مهاجرت کامل و استفاده از kde 4 زوده.چون نسخه نهایی نیست و حتی در مخازن رسمی هم وجود ندارد.

آفلاین Masoud

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #3 : 01 اردیبهشت 1387، 04:28 ب‌ظ »
پس میگید فعلا بیخیال KDE4 بشم!  :'( واقعا خیلی محشره.
!Open mind, open source

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #4 : 01 اردیبهشت 1387، 04:44 ب‌ظ »
اتفاقاً به نظر من باگ هاش خیلی کمه :)
من هنوز باگ توش ندیدم :) ( کمبود چرا ولی باگ نه)

شما با دلفین kde3 هم همین مشکل رو دارید؟

یه بار purge اش کنید دوباره نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه

البته هنوز برای مهاجرت به kde4 به عنوان دسکتاپ اصلی یه کوچولو زوده

ولی dolphin شاهکاری شده  :)

من الان تو kde3  از دلفین  kde4 استفاده می کنم :)

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Masoud

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1387، 06:37 ب‌ظ »
شما با دلفین kde3 هم همین مشکل رو دارید؟
من رو اون کامپیوتری که این مشکلو دارم فقط KDE4 نصب کردم.

یه بار purge اش کنید دوباره نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه
تست می کنم بهتون می گم. مرسی.
!Open mind, open source

آفلاین علیرضا طالقانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • جنسیت : پسر
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #6 : 01 اردیبهشت 1387، 11:20 ب‌ظ »
 ;D
حالا من هم خودم گنومی ام!  ولی از بالا همه دارید فاز منفی مییایید چرا؟  :)  آمدم بگم
remove --purge
که کرگدن عزیز ،‌ راهنمایی کردند!

ولی خداییش KDE4 باگ داره! من که نصبیدم! از بس Crash کرد!  با همون سوئیج دخل اش رو آوردم . :D
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #7 : 17 اردیبهشت 1387، 09:11 ق‌ظ »
هنوز مشکل داره . اون هم طبیعی هستش مثلا من وقتی موس رو روی فایلهای ذخیره شده اینترنتی می برم خطا میده

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #8 : 17 اردیبهشت 1387، 09:50 ق‌ظ »
هنوز مشکل داره . اون هم طبیعی هستش مثلا من وقتی موس رو روی فایلهای ذخیره شده اینترنتی می برم خطا میده

اگر این error رو می ده
/usr/share/apps/d3lphin/servicemenus/amarok_addaspodcast.desktop
has an invalid menu entry

قبلاً داشتم

sudo cp /usr/share/apps/konqueror/servicemenus/amarok_addaspodcast.desktop /usr/share/apps/d3lphin/servicemenus/amarok_addaspodcast.desktop

اگر از kde 4 استفاده می کنید


sudo cp /usr/share/apps/konqueror/servicemenus/amarok_addaspodcast.desktop /usr/share/apps/dolphin/servicemenus/amarok_addaspodcast.desktop

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #9 : 18 اردیبهشت 1387، 08:06 ق‌ظ »
بلی همون بود که درستش کرده بودم  ;)
باز هم ممنون

آفلاین Masoud

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #10 : 19 اردیبهشت 1387، 10:40 ب‌ظ »
Dolphin KDE4 رو با هر روشی که می تونستم حذف و دوباره نصب کردم ولی درست نشد که نشد!
من چطوری می تونم تنظیمات Dolphin KDE4 رو به کلی حذف کنم؟ یا اینکه میشه تمام تنظیمات KDE4 رو ریست کنم؟ چون که از اول این مشکل رو نداشتم.  ???
!Open mind, open source

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با Dolphin KDE4
« پاسخ #11 : 19 اردیبهشت 1387، 11:29 ب‌ظ »
Dolphin KDE4 رو با هر روشی که می تونستم حذف و دوباره نصب کردم ولی درست نشد که نشد!
من چطوری می تونم تنظیمات Dolphin KDE4 رو به کلی حذف کنم؟ یا اینکه میشه تمام تنظیمات KDE4 رو ریست کنم؟ چون که از اول این مشکل رو نداشتم.  ???

برای از بین رفتن تنظیمات kde4 کافیه فولدر .kde4 رو از شاخه یوزرتون حذف کنید و یکبار از محیط kde4 خارج بشید و دوباره وارد بشید



 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux