انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰.۰۴ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰.۰۴ خواهد بود.

نویسنده موضوع: فقط شبکه !!  (دفعات بازدید: 4745 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
فقط شبکه !!
« : 10 اسفند 1385، 09:37 ب‌ظ »
خوب بیایین از اول شروع کنیم
من 5 تا کلاینت ویندوز دارم که هیچ آی پی بهشون ندادم و می خوام همشون به یه سرور لینوکس متصل بشن
اول میام اوبنتو رو نصب می کنم بعد با تنظیمات زیر کارمو شروع می کنم
ifconfig eth0 192.168.0.1 up
------------ سئوال :
آیا با این کار تماما به سرور لینوکس متصل خواهند شد ؟
آیا لازمه کلاینتها رستارت بشن ؟
آیا برای این کار لازمه برای همه کلاینتها آی پی دستی تعریف کنم ؟

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #1 : 13 اسفند 1385، 10:07 ق‌ظ »
من 5 تا کلاینت ویندوز دارم که هیچ آی پی بهشون ندادم و می خوام همشون به یه سرور لینوکس متصل بشن
ببخشید، منظورتون از اینکه به سرور لینوکس وصل بشن چیه ؟
یعنی بتونن ping کنن؟

اول میام اوبنتو رو نصب می کنم بعد با تنظیمات زیر کارمو شروع می کنم
ifconfig eth0 192.168.0.1 up
این نوع ip دادن تو سرور لینوکس کار خیلی درستی نیست چون بعد از هر با reboot شدن ip هم میپره! یعنی این روش یک روش موقته...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #2 : 13 اسفند 1385، 10:21 ق‌ظ »
سلام
نه منظورم اینه که می خوام به کامپیوتری که سرور هست وصل بشن می خوام لینوکس اوبونتو رو نصب کنم.
درواقع چطور می تونم یه شبکه کوچیک با یک سرور لینوکس و 5 تا کلاینت ویندوز راه اندازی کنم ، نیاز شدید بهش دارم
میشه کمک کنید .

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #3 : 13 اسفند 1385، 10:29 ق‌ظ »
نه منظورم اینه که می خوام به کامپیوتری که سرور هست وصل بشن
خوب یه رنج ip در نظر بگیرید و بعد روی سرور اوبونتو و کلاینت های ویندوز set کنید! حالا این کلاینتها میتونن همدیگر رو و سرور اوبونتو رو ببینند...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #4 : 13 اسفند 1385، 10:53 ق‌ظ »
منظورتون این هستش که برای همه کلاینتها و حتی سرور یک ip خاص بدم ؟ مثلا برای تمامشون 192.168.0.1 ؟؟؟
من وقتی که ویندوز دارم این کار رو نمی کنم . درواقع فقط به سرور ip می دم و کلاینتها بهش وصل میشن .

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #5 : 13 اسفند 1385، 11:56 ق‌ظ »
 :o
مگه میشه بدون set کردن ip همدیگر رو ببینند ؟؟؟ اگر ip نمیدید احتمالا تو شبکتون DHCP دارید که کلاینتها از اون دارن ip میگیرن! بد نیست چند تا کتاب در مورد شبکه مطالعه کنید یا اینکه اگر باید تو این زمینه کار کنید یه کلاس شبکه برید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #6 : 13 اسفند 1385، 01:07 ب‌ظ »
من وقتی ویندوز کلاینتها رو عوض می کنم در واقع هیچ تنظیمی روش انجام نمیدم به جز [ نصب ] کارت شبکه !!
وقتی ویندوز سرور رو هم عوض می کنم فقط به کارت شبکه اون ip می دم همین و بس !
فقط همینا رو انجام میدم و به راحتی به سرور وصل میشن .

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #7 : 14 اسفند 1385، 12:53 ب‌ظ »
کلاینت ها تونستن سرور رو ببینند یا مشکلی دارند ؟
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #8 : 14 اسفند 1385، 03:36 ب‌ظ »
تو ویندوز هیچ مشکلی ندارم

آفلاین Navid

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • جنسیت : پسر
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #9 : 17 اسفند 1385، 12:41 ق‌ظ »
برای این این طوری می‌شه که متد Zero Config توی ویندوز اعمال شده.
(توی ایران تاکس با نام Bonjour یه مقاله هست که می‌گه این متند چیه)
البته توی اوبونتو هم همین موضوع هست اما پیش فرض فعال نیست. یا توی زوزه یا پارسیکس. (البته اگر اشتباه نکنم توی زوزه‌ی ۱۰.۱ فعال هست)


راستی تورو خدا این امضاها رو یکمی مراعات کنید، یا یه قانونی توی سایت بگذارید که اصلا توی امضاها تصویر به کار نره. ما میاییم اینجا سایت رو ببینیم یا امضاهارو؟

آفلاین Mehdi

  • ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3281
  • جنسیت : پسر
    • هزاردستان
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #10 : 17 اسفند 1385، 02:51 ب‌ظ »
من که تا به حال یه همچین چیزی ندیدم. اگر هم باشه عملیاتی نیست. اصولا شما باید رو یه حساب کتاب Ip بدید حتی وقتی دارید NAT هم میکنید باز روی یه رنج مشخص هست. نمیشه که رو هوا IP بگیره! بهترین راه استفاده از DHCP یا IP دادن دستی هست!

راستی طبق بند ۱۷ قوانین انجمنها، پست شما عنوان مناسبی نداره!  ;)

نقل‌قول
راستی تورو خدا این امضاها رو یکمی مراعات کنید، یا یه قانونی توی سایت بگذارید که اصلا توی امضاها تصویر به کار نره. ما میاییم اینجا سایت رو ببینیم یا امضاهارو؟
+1
گل گفتی.
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1385، 02:57 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Navid

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • جنسیت : پسر
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #11 : 26 اسفند 1385، 01:26 ب‌ظ »
من که تا به حال یه همچین چیزی ندیدم. اگر هم باشه عملیاتی نیست. اصولا شما باید رو یه حساب کتاب Ip بدید حتی وقتی دارید NAT هم میکنید باز روی یه رنج مشخص هست. نمیشه که رو هوا IP بگیره! بهترین راه استفاده از DHCP یا IP دادن دستی هست!

از نظر عملیاتی بودن، توی فضای غیر خانگی به هیچ وجه کاربردی نیست، حتی به همین دلیل اغلب لینوکس‌ها این روش ZeroConfig رو اعمال نمی‌کنند تا در شبکه‌های بزرگ دچار مشکلی نشوند.
اما برای یه شبکه‌ی خونگی، چیز کارامدی هست.
فکرش رو بکنید یه پرینتر و یه اسکنر و یه هاب و سه تا  کامپیوتر دارید، کافیه این پنج‌تا رو به هاب بزنید. در حدود ۳۰ ثانیه خودشونهمدیگه رو می‌شناسند و یه شبکه ایجاد می‌کنند. البته به شرطی که هر پنج‌تا از ZeroConfig پشتیبانی کنند. در حقیقت باعث می‌شه تا توی محیط‌های کوچیک خونگی یا حتی SOHO ها افراد بدون دانش شبکه بتونند از شبکه استفاده کنند.

اگر کسی مایل بود اطلاعات فنی و دقیق‌تری کسب کنه، یکی از نقاط شروع مناسب سایت رسمیش یعنی: http://www.zeroconf.org هست.
و این RFC که برعکس اغلب RFCها می‌شه فهمیدش ;-)

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #12 : 27 اسفند 1385، 11:56 ق‌ظ »
من براي شبكه هاي كافي نت مي خوام

samira

  • مهمان
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #13 : 13 اردیبهشت 1386، 07:09 ب‌ظ »
سلام
من نمی دونم به لینوکس چطور باید ای پی داد !
 یک سیستم که روش لینوکس نصب شده بشه سرور و بقیه ی سیستم ها xp دارن که باید کلاینت بشن .
اگر ممکنه کتابی در این زمینه به من معرفی کنید یا خودتون منو راهنمایی کنید ...
متشکرم

آفلاین مهدی پیشگوی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • جنسیت : پسر
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: فقط شبکه !!
« پاسخ #14 : 13 اردیبهشت 1386، 08:19 ب‌ظ »
الان شما از چه توزیعی استفاده می کنین ؟ اوبونتو ؟ کوبونتو ؟..... در مورد راهنمایی در محیط گرافیکی می پرسم
ولی تو حالت عادی با دستور زیر ولی اگه رستارت بشه از بین میره .
ifconfig 192.168.0.1 eth0 up
اکه درست یادم مونده باشه . در غیر این صورت از گزینه networking تو اوبونتو می تونین استفاده کنین که خیلی راحت هستش .
در مورد کلاینتها بسته نرم افزار dhcp رو برای لینوکس نصب کنین .