ما هرچی بگیم بحث پول نیست که تو کت بعضی ها نمیره، عیب نداره، کسانی که مادی فکر می کنند حق نظر دادن توی این تاپیک و به انحراف کشیدن اون رو ندارن. این یه اخطار از طرف یه کاربر به اینگونه افراد بود، دفعه ی بعد من از خاطیان مادی گرا به مدیران شکایت می کنم.
ازتون خواهش می کنم بحث رو منحرف نکنیم، اگه کسی از من گله و یا با من مشکلی داره پیام خصوصی هست، اینم ایمیل های من :
info@xpressmobile.net
mohammad@xpressmobile.net
خوب خوب خوب می بینم که دوستان بقول اصفهانی ها دارن خوب می زکن با هم

ادامه بحث:
بر هر کسی واضح و مبرهن است که نمک در آب شوری ندارد دل مو ... نه ببخشید این مال یه جای دیگه بود!
واضح و مبرهن است که من توی کتم فقط خودم اون هم به زور جا می شم و چیز دیگه ائی جا نمیشه! ( نکته من هم گوسفند چرانی هستم متخصص در امور گاو و گوسفند رایانه ائی و در حال دریافت یارانه! )
بعله !!! عرض می کردم که البته بحث مالی مطلب خیلی مهمتر از کارائیش هست و شما می تونید به رئیس فروم ، رئیس بانک ، رئیس جمهور و حتی خدا شکایت کنید و اصل آزادی هم یعنی همین!
مهم اینه که ما می خوایم یه نامه بدیم به کارخونه ادوبی که آقا جان یا این سورس کد هاتون رو انتشار بدین و یا ارزونش کنین که ما هم مشتری بشیم!
آخه خداوکیلی 999 دلار برای یه تلوزیون که یه مشت چیز و میز بهش وصله انصافه؟ خوب معلومه که ما می ریم و کرکش می کنیم و ... گوسفندهامون رو هم نمی دیم دستشون!
گفتم گوسفند راستی علیرضا جان هواست باشه سر زمستونیه پشم بزها رو نچینی ها! سال دیگه سرشیرشون کم میشه! ...
بازم ادامه بحث:
بعله ... داشتم عرض می کردم:
اصولا این نرم افزارهای اسمشو نبر رو ما فقط استفاده می کنیم با کرکشون و به هیچ کسم مربوط نیست! یارو تو پستش ور می داره می گه آقا تو استالمن تقلبی هستی! اونوقت انتظار دارین ما بریم بگیم آقا دستتون درد نکنه که نرم افزار تون هزار دلار قیمت داره؟
میگم راستی یه سئوال:
اینا مغزشون تاب داره که میان قیمت می ذارن 999 دلار؟ مردمشون خیلی حالیشون نیست یا فکر می کنن ما چون گوسفند داریم فرق بین 999 دلار و 1000 دلارو نمی دونیم؟
خیلی پرروئن اینا ها! باید بزنیم یه حال مشتی به این نرم افزارهاشون بدیم که دیگه کسی نگه گیمپ بهتره! خوب معلومه که اون اسمشو نبره از این بهتره و جای بحثی هم نداره! خودم همیشه برا دوغ درست کردن از اون استفاده می کنم!
تازشم معلومه که اگه قیمتشو مفتی می کردن دیگه کسی کاه هم براشون خرد نمی کرد!
نکته:
بابا ایمیل دار! بابا وطن دار!
حال کردیم دیدیم یه وطن دار ما هم بالاخره دوتا ایمیل آدرس داره!

ولی ما وطن داران قیور عادت داریم حرفمون رو علنی و رک می گیم! نه زیر اونجائی و قایمکی! دهاتیم دیگه! چه میشه کرد!
اینم آدرس سایت منه:
http://www.alaf@yaboo.com
لطفا پیغام های خصوصی و عاشقانه رو فقط توی بخش این باکس سایتم قرار بدین! بدین به بخش اسپم های سایتم نمی خونمشون!
شماره تلفن هم ندین من از اونا که شب تا صب بشینن اس ان اس بازی کنن نیستم ها!