سلام دوستان من معمولا مواقعی که بشه برای خانواده فیلم میزارم، خداروشکر عادتشون دادم فیلم دوبله نبینن، معضلی که همیشه داشتم صحنههایی بوده که با فرهنگ خانواده من زیاد نمیخونده و همیشه از این سایت به اون سایت میگشتم که فیلم مثلا با سانسور زبان اصلی پیدا کنم که اکثر مواقع نمیشده یا به شکل مریضگونهای سانسور بوده، متاسفانه هالیوود هم قسم خورده هر چند بیربط توی هر فیلمی یه مسخرهبازی در بیاره

خداییش یادم نمیره یه فیلم بود به نام Homefront، البته واقعا فیلم ضعیفی بود، ولی چون قبلا دیده بودمش یادم بود که مشکلی نداشته، خلاصه فیلم پخش کردم یه سکانس شاید ۵ثانیه به بیربطترین شکل ممکن اومد و واقعا میخواستم بلیط بگیرم پاشم برم آمریکا با کارگردانش یه صحبتی داشته باشم

البته من خودم عاشق آثار دارک سینمای کره هستم، دوستانی که آشنا باشن میدونن توی زمینههای جنسی ذهنی مریضتر از کرهای جماعت نداریم ولی با استفاده صرفا تجاری از این موضوع توی سینما به شدت مخالفم...
خلاصه به اینجا رسید که اگه خودم میخواستم صحنهای رو حذف کنم و دوباره رندر بگیرم طول میکشه و کار وقتگیری هست. پس یه اسکریپت برا mpv نوشتم که راحت زمانهایی که قرار حذف بشه رو میگیره و به همون اندازه وقتی فیلم میره سر زمانهای مشخص، خودش خودکار فیلم جلو میزنه:
https://github.com/sajadspeed/mpv-censorshipبرای من کاربردی بوده این، بقیه دوستان هم اگه نیاز داشتن استفاده بکنن.
پ.ن: lua یکی از مزخرفترین زبانها توی زندگیم بود که با هاش کار کردم