انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

جادی عزیز آزاد شد! به امید آزادی همه زندانیان بی‌گناه وقایع اخیر

نویسنده موضوع: ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing (حل شد)  (دفعات بازدید: 403 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 13Mahdi84

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
  • جنسیت : پسر
ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing (حل شد)
« : 24 آبان 1401، 05:42 ب‌ظ »
سلام به همه
بعد از نصب دبیان با فایل dvd و دسکتاپ kde هنگام بوت شدن این ارور رو میده:
https://s6.uupload.ir/files/20221115_172756_mfnr_qxsh.jpg
« آخرین ویرایش: 23 دی 1401، 09:31 ب‌ظ توسط 13Mahdi84 »

آفلاین 🇬🇧United Kingdom🇬🇧

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 876
  • جنسیت : پسر
  • GOD SAVE THE KING
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #1 : 24 آبان 1401، 06:00 ب‌ظ »
سلام به همه
بعد از نصب دبیان با فایل dvd و دسکتاپ kde هنگام بوت شدن این ارور رو میده:
https://s6.uupload.ir/files/20221115_172756_mfnr_qxsh.jpg
فکر کنم دبیان بعضی درایور های سیستم شما رو نداره.بعد از اینکه این ارور ها اومدند چه اتفاقی میفته؟
فکر کنم این جاهم مشکله تو هست.
https://www.linuxquestions.org/questions/debian-26/firmware-failed-to-load-rtl_nic-rtl8168g-2-fw-2-a-4175555113/
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1401، 06:05 ب‌ظ توسط درود بر امپراتوری بریتانیا کبیر »
https://www.aparat.com/v/jdvBD/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%AF_%D9%85%D9%84%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7
بشنوید جگرتون حال بیاد 🇬🇧 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🇯🇪

آفلاین 13Mahdi84

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #2 : 24 آبان 1401، 06:19 ب‌ظ »
سلام به همه
بعد از نصب دبیان با فایل dvd و دسکتاپ kde هنگام بوت شدن این ارور رو میده:
https://s6.uupload.ir/files/20221115_172756_mfnr_qxsh.jpg
فکر کنم دبیان بعضی درایور های سیستم شما رو نداره.بعد از اینکه این ارور ها اومدند چه اتفاقی میفته؟
فکر کنم این جاهم مشکله تو هست.
https://www.linuxquestions.org/questions/debian-26/firmware-failed-to-load-rtl_nic-rtl8168g-2-fw-2-a-4175555113/
همین جا میمونه و وارد سیستم نمیشه
مثل اینکه مشکل من با این لینکی که دادین فرق داره چون مال من اصلا بالا نمیاد

آفلاین esmaeelE

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1021
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #3 : 25 آبان 1401، 12:56 ق‌ظ »
نصاب نتونسته راه‌انداز کارت شبکه را اجرا کند.
نصاب غیررسمی دبیان به همراه راه‌اندازهای غیرآزاد را بیازمایید.

https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/current/amd64/iso-cd/firmware-11.5.0-amd64-netinst.iso


آفلاین aboldom

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1742
  • جنسیت : پسر
  • متن شخصی
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #4 : 25 آبان 1401، 01:58 ق‌ظ »
ببخشید یه سوال، برای منم مشکل بوت نشدن اینطوری گاهی بعد نصب پیش میومد،‌یعنی راه انداز شبکت نباشه کلا بالا نمیاد؟ :( پس چرا الان نصب نمیکنم مشکلی نیست.. یه کارت شبکه که نباشه مشکلی نباید پیش باید فوقش اینترنت کار نمیده؟
حداکثر: 300; کاراکتر باقیمانده: 300
سلام اسمم علی هست

آفلاین 🇬🇧United Kingdom🇬🇧

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 876
  • جنسیت : پسر
  • GOD SAVE THE KING
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #5 : 25 آبان 1401، 06:27 ق‌ظ »
نقل‌قول
همین جا میمونه و وارد سیستم نمیشه
مثل اینکه مشکل من با این لینکی که دادین فرق داره چون مال من اصلا بالا نمیاد
برای همین پرسیده بودم که بعدش چه اتفاقی میفته  ;D
https://www.aparat.com/v/jdvBD/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%AF_%D9%85%D9%84%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7
بشنوید جگرتون حال بیاد 🇬🇧 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🇯🇪

آفلاین 13Mahdi84

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #6 : 25 آبان 1401، 02:18 ب‌ظ »
نصاب نتونسته راه‌انداز کارت شبکه را اجرا کند.
نصاب غیررسمی دبیان به همراه راه‌اندازهای غیرآزاد را بیازمایید.

https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/current/amd64/iso-cd/firmware-11.5.0-amd64-netinst.iso
این نسخه ی پایداره درسته؟
نسخه ی تسط راه انداز های غیر آزاد رو نداره ؟
چون من تازه کارم زیاد نمیدونم چی به چیه اگه میشه کامل توضیح بدین ممنون میشم

آفلاین sajadspeed

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 710
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #7 : 25 آبان 1401، 03:51 ب‌ظ »
نصاب نتونسته راه‌انداز کارت شبکه را اجرا کند.
نصاب غیررسمی دبیان به همراه راه‌اندازهای غیرآزاد را بیازمایید.

https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/current/amd64/iso-cd/firmware-11.5.0-amd64-netinst.iso
این نسخه ی پایداره درسته؟
نسخه ی تسط راه انداز های غیر آزاد رو نداره ؟
چون من تازه کارم زیاد نمیدونم چی به چیه اگه میشه کامل توضیح بدین ممنون میشم
مشکلی نداره، شما نسخه پایدار رو هم نصب کنید، به راحتی میتونید به ناپایدار تبدیلش کنید. لینک زیر را مطالعه کنید:
https://wiki.debian.org/DebianUnstable#Installation

آفلاین 🇬🇧United Kingdom🇬🇧

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 876
  • جنسیت : پسر
  • GOD SAVE THE KING
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #8 : 25 آبان 1401، 04:59 ب‌ظ »
نه اونجوری خیلی اینترنت حروم میشه. مستقیم آنستیبل را نصب کنید
https://www.aparat.com/v/jdvBD/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%AF_%D9%85%D9%84%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7
بشنوید جگرتون حال بیاد 🇬🇧 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🇯🇪

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4708
  • جنسیت : پسر
  • هنوز اشکی ، که در چشم است به ما آرد پیام تو
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #9 : 25 آبان 1401، 05:49 ب‌ظ »
ازمایشی (تستینگ)
ناپایدار
پایدار و... 
انتشار های دبیان هستند
این بدون راه انداز های انحصاری یک انشعاب غیر رسمی از دبیانه که پیش فرض مخازن انحصاری فعاله درش و راه انداز های انحصاری رو هم داره
میشه در نسخه ازاد دبیان هم مخازن انحصاری رو فعال کرد دبیان پایدار رو هم میشه به ناپایدار تبدیل کرد
خداحافظ !
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین 13Mahdi84

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #10 : 25 آبان 1401، 06:22 ب‌ظ »
هنگام نصب بوت لودر این ارور رو داد:
https://s6.uupload.ir/files/20221116_175237_d75.jpg
وقتی زدم که بدون بوت لودر نصب ادامه پیدا کنه این ارور رو داد:
https://s6.uupload.ir/files/20221116_180322_56l7.jpg
 ولی باز ادامه دادم, نصب که تموم شد رفتم تو تنظیمات مادربرد و دبیان رو بوت کردم(چون به محیط گراب اضافه نشده بود,یه مانجارو و وینذوز هم دارم ) که این ارور رو داد:
https://s6.uupload.ir/files/20221116_180758_mfnr_r3di.jpg

آفلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 4547
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #11 : 06 آذر 1401، 10:01 ب‌ظ »
توی مراحل نصب دبیان، گراب درست نصب نشده. شاید به خاطر همین به مشکل خوردید.

ممکن هم هست اون گرابی که بوت شده، مربوط به دبیان قبلی باشه. از اونجایی که دبیان قبلی رو پاک کردید، به احتمال خیلی زیاد پیکربندی‌های گراب اون هم پاک شده، در نتیجه وقتی گراب اون بوت میشه و سعی می‌کنه پیکربندی خودش رو بخونه، با مشکل مواجه میشه و به جای عمل به پیکربندی، یه ترمینال به شما میده‌.

با یه توزیع زنده سیستم رو بوت کنید و خروجی این دستورات رو بذارید
lsblk
sudo fdisk -l
efibootmgr -v
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین 13Mahdi84

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ارور هنگام بوت دبیان 11.5 testing
« پاسخ #12 : 23 دی 1401، 09:29 ب‌ظ »
توی مراحل نصب دبیان، گراب درست نصب نشده. شاید به خاطر همین به مشکل خوردید.

ممکن هم هست اون گرابی که بوت شده، مربوط به دبیان قبلی باشه. از اونجایی که دبیان قبلی رو پاک کردید، به احتمال خیلی زیاد پیکربندی‌های گراب اون هم پاک شده، در نتیجه وقتی گراب اون بوت میشه و سعی می‌کنه پیکربندی خودش رو بخونه، با مشکل مواجه میشه و به جای عمل به پیکربندی، یه ترمینال به شما میده‌.

با یه توزیع زنده سیستم رو بوت کنید و خروجی این دستورات رو بذارید
lsblk
sudo fdisk -l
efibootmgr -v
خیلی ممنون الان دارم از مانجارو استفاده میکنم و ازش راضیم و برام از اوبونتو بهتر بود (معذرت میخوام که دیر جواب دادم آخه یه مدت بیخیالش شده بودم و رو ویندوز بودم ولی نتونستم تحمل کنم)