انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: افزایش محدودیت حجم  (دفعات بازدید: 1797 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آنلاین سودو

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3014
  • جنسیت : پسر
  • :(){ :|:& };:
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #15 : 17 خرداد 1401، 02:13 ب‌ظ »
فک کنم با gsetting هست : )
آرچ و گنوم!

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
  • جنسیت : پسر
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #16 : 17 خرداد 1401، 04:24 ب‌ظ »
این PrtScr من توی گنوم: کم‌تر از ۲۰۰ کیلوبایت.
یعنی پنج‌تا از این، باز هم به یک مگابایت نمی‌رسه!
تا اونجایی که می‌دونم تصاویر png کد شده هستن و با توجه به اینکه تصویری که گرفتید حاوی مساحت زیادی از یک رنگ ثابت و یکسانه، حجم فایل نباید زیاد بشه. اما اگه تصویری شلوغ‌تر حاوی چندین رنگ مختلف داشته باشیم خب حجم بیشتری رو اشغال می‌کنه.
اما در هر صورت نباید بیشتر از چند صد کیلوبایت بشه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین norouzi90

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 636
  • جنسیت : پسر
  • debian + jwm
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #17 : 17 خرداد 1401، 05:20 ب‌ظ »
ن بزرگوار ، منظورم دستور ترمینالی همین مراحله ، میدونید که میشه بدون dcong-editor هم از طریق ترمینال این تنظیماتو انجام داد ، میخواستم دستور مال اینکارو بدونم ،

فکر می کنم محتویات این فایل برای شما جالب باشد.
/usr/share/glib-2.0/schemas/org.gnome.gnome-screenshot.gschema.xml

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 17538
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #18 : 17 خرداد 1401، 05:47 ب‌ظ »
دستورش چی میشه ؟
gsettings set org.gnome.gnome-screenshot.default-file-type 'jpg'
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آنلاین سودو

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3014
  • جنسیت : پسر
  • :(){ :|:& };:
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #19 : 17 خرداد 1401، 05:54 ب‌ظ »
من خود برنامه گنوم اسکرین شات رو نصب ندارم ، ولی PrtSc رو میزنم اون اپ جدیدش باز میشه !
برای این اپ که رو خود شل هست ، باید کجای دستورو تغییر بدم ؟ چون gnome-screenshot نصب نیست : )
آرچ و گنوم!

آنلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4541
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #20 : 17 خرداد 1401، 09:07 ب‌ظ »
 سلام دوستان
دوستانی که spectacle (پیش فرض کی دی ای  :D) دارند میتونند قسمت کانفیگ برند و قسمت سیو و خیلی راحت یک خورده اون نوار رو کم کنند پیش فرضش روی ۹۰ درصده
حالا هر وقت نماگرفت بگیرید خودش کم حجم میشه   ;)
میتونید فرمت و... رو هم تغییر بدید
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین darksouls

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • جنسیت : پسر
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #21 : 17 خرداد 1401، 09:37 ب‌ظ »
سلام دوستان  من از میز کار kde استفاده می کنم وبرنامه دیفالتش برای اینکارعالیه (spectacle) الان عکسی که گذاشتم با دو مانیتوره

آفلاین محمد فنجون ☕

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 935
  • جنسیت : پسر
  • mrostd سابق
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #22 : 17 خرداد 1401، 09:58 ب‌ظ »
این PrtScr من توی گنوم: کم‌تر از ۲۰۰ کیلوبایت.
یعنی پنج‌تا از این، باز هم به یک مگابایت نمی‌رسه!
من هم از صفحهٔ سایت اسکرین‌شات گرفتم و ۱۹۰ کیلوبایت حجم داشت کلا.
مسئله اینه که تو تاپیک مربوط به شخصی‌سازی دسکتاپ، از صفحه اصلی که شامل تصویر بک‌گراند هم می‌شه اسکرین‌شات گرفته می‌شه که باعث می‌شه حجم تصویر به شدت بالاتر بره.

آفلاین محمد فنجون ☕

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 935
  • جنسیت : پسر
  • mrostd سابق
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #23 : 17 خرداد 1401، 09:59 ب‌ظ »
سلام دوستان  من از میز کار kde استفاده می کنم وبرنامه دیفالتش برای اینکارعالیه (spectacle) الان عکسی که گذاشتم با دو مانیتوره
پنجره‌ها رو مینی‌مایز کن و از دسکتاپ و بکگراند اسکرین‌شات بگیر و حجمش رو مقایسه کن.

آنلاین سودو

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3014
  • جنسیت : پسر
  • :(){ :|:& };:
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #24 : 17 خرداد 1401، 10:01 ب‌ظ »
سلام دوستان  من از میز کار kde استفاده می کنم وبرنامه دیفالتش برای اینکارعالیه (spectacle) الان عکسی که گذاشتم با دو مانیتوره
داش قشنگ تب گیفو باز کردی و توروالدز رو سرچ کردی بعد اسکرین دادی ؟ سختمه باور کنم عمدی در کار نبوده 😂
آرچ و گنوم!

آفلاین darksouls

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • جنسیت : پسر
پاسخ : افزایش محدودیت حجم
« پاسخ #25 : 18 خرداد 1401، 12:24 ق‌ظ »
سلام دوستان  من از میز کار kde استفاده می کنم وبرنامه دیفالتش برای اینکارعالیه (spectacle) الان عکسی که گذاشتم با دو مانیتوره
پنجره‌ها رو مینی‌مایز کن و از دسکتاپ و بکگراند اسکرین‌شات بگیر و حجمش رو مقایسه کن.
درسته بیشتر میشه با فرمت png   ولی  گزینه jpg بزنی سو کنی حجمش کم میشه بدون هیچ برنامه ی و کلی امکانات دیگه ام داره