انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب درایور های اختصاصی وای فای در اوبونتو (حل شد)21.10  (دفعات بازدید: 204 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Linkerrr

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
  • جنسیت : پسر
سلام
وای فای اوبونتو یهو از کار افتاد و آپگرید کردم و دوباره اوکی شد و بعد چند ساعت کار کردن و ریست شدن دوباره از کار افتاد دوباره تو ترمینال بروز رسانی رو چک کردم دیدیم بروزرسانی میخاد و انجامش دادم مشکلی که دارم اینه که توی محیط گرافیکی تو قسمت درایور های اختصاصی درایور وای فای اینتل رو نشون میده ولی گزینه عدم استفاده فقط فعاله عکسش رو میزارم
برای نصبش چیکار باید کرد؟با الان که وای فای کار میکنه یا بروزرسانی حل شده؟
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1401، 12:36 ق‌ظ توسط Linkerrr »

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2150
  • جنسیت : پسر
سلام. الان مشکل چیه؟ داخل عکس که چیزی که مشخصه راه‌انداز انحصاری نصب شده و فعاله. میگی داره کار هم می‌کنه.
و منظورت از «وای‌فای اینتل» چیه؟ چون چیپ ارتباط بی‌سیم ساخت برادکام داری ظاهراً.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Linkerrr

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
  • جنسیت : پسر
مشکلم قطع شدن ارتباطم با مدم بود ولی با کابل میتونستم وصل بشم و تو اون قسمت درایور های اختصاصی اشتباه از من بود که فکر کردم باید گزینه ای فعال باشه برای نصب الان بعد بروز رسانی مشکل حل شده ممنون
اینتل رو هم اشتباهی متوجه شدم و تایپ کردم مرسی
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1401، 12:35 ق‌ظ توسط Linkerrr »

آنلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 3779
  • جنسیت : پسر
البته این کارتی که دارید، پشتیبانی درستی توی کرنل لینوکس نداره. از درایور‌های sta استفاده می‌کنه که نه تنها انحصاری هستند، بلکه درست هم روی کرنل لینوکس کار نمی‌کنند.
میدونید که زکات علم نشر آن است