انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نبود خروجی صدا از مادربورد یا کارت صدا در پلاسما  (دفعات بازدید: 1012 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4551
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
سلام
کامپیوتر من یک کارت صدا داره و یک کارت صدا که با مادربرده یعنی خروجی صدای مادربرد
مشکل اینه که کارت صدای خارجی صدا داره ولی چند روزیه بعد از چند دقیقه از روشن شدن کامپیوتر اعلان تشخیص کارت صدا میاد و از همون لحظه شدیدا کامپیوتر کند میشه ولی مهم نیست چون بسیار هم خش خش میکنه و از اول هم درست کار نمیکرد کندمش حالا درست شد
اما میخوام از خروجی خود مادربرد صدا داشته باشم که ندارم
دبیان پایدار دارم 
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1401، 04:01 ب‌ظ توسط Mehr32 »
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین aboldom

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1608
  • جنسیت : پسر
  • متن شخصی
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #1 : 06 اسفند 1400، 03:18 ب‌ظ »
سلام، یکم واضح تر؟ الان یعنی مادربردت خرابه یا سالم؟ اگه سخت افزاری خرابه که فک نکنم بشه کمکی کرد، و اره درسته منم یه کارت صدا گرفتم و تاحالا به این مشکل نخوردم ولی از صدای گوشیم و هرچی که داشتم کیفیت صداش پایین تر بود و تازه فهمیدم اصلا کارت صدا جنس خوب که میگن یعنی چی ;D خب الان مشکلت چیه که نمیشه روی کارت صدا کامپیوتر بری؟ اگه کارت صدا جدا قطع کرده باشی خب طبیعتا خودکار میره، اگه هم نرفت میتونی با نرم افزار pulseaudio که پیش فرض ایکس فیس۴ هست با زدن تیک کنار کارت صدای مادربردت صدا از اون بیاد، البته خود گنومم این قابلیت داره
حداکثر: 300; کاراکتر باقیمانده: 300

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4551
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #2 : 06 اسفند 1400، 04:13 ب‌ظ »
کارت صدا که هیچی چینی بود وقت کار کردن کامپیوتر هنگ میکرد وحشتناک هم خش خش می کرد کندمش تمون
حالا میخوام ثدا رو از خوبوجی خود مادربرد داشته باشم در ظاهر تشخیص داده شده ولی صدایی نداره
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4551
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #3 : 06 اسفند 1400، 08:17 ب‌ظ »
? دوستان نظری ندارید ؟
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین مهدیار داعی

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • Kununtu 22.04
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #4 : 06 اسفند 1400، 09:42 ب‌ظ »
تنظیمات BIOS/UEFI رو بررسی کردید؟

آفلاین aboldom

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1608
  • جنسیت : پسر
  • متن شخصی
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #5 : 07 اسفند 1400، 01:53 ب‌ظ »
خب مشکلت شرح بده، والا من تو کامپیوتر گنو لینوکس نریختم، ولی چند باری لایو و نصب همینطوری سریع کردم هم درست بود و هیچ مشکلی نداشت، خب یه مشکل یا چه کارهایی کردی رو شرح بده، مثلا بگو رفتم تو تنظیمات و بدون کارت صدا خارجی، کارت صدایی که واسه مادربرد هست نشون نداد، یا نشون داد زدم صدا پخش نکرد یا خش داشت..
حداکثر: 300; کاراکتر باقیمانده: 300

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4551
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #6 : 07 اسفند 1400، 03:18 ب‌ظ »
چند بار توضیح بدم  ::)
کارت صدای خود مادربرد تشخیص داده شده اما صدا نداره تمام (یا ممکنه اینی که تشخیص داده اون نباشه )
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین aboldom

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1608
  • جنسیت : پسر
  • متن شخصی
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #7 : 07 اسفند 1400، 03:27 ب‌ظ »
چند بار توضیح بدم  ::)
کارت صدای خود مادربرد تشخیص داده شده اما صدا نداره تمام (یا ممکنه اینی که تشخیص داده اون نباشه )
حله شرمندا ;D گنوم دیدم بعضی موقع کارت صدا هارو بد نشون میده(البته فک کنم kde داری)، خیلی کم مواردم اونی که گفتم یچیزی نداشت
pulsemixer نصب کن ببین داخل خروجی یا همون  Outpot چندتا چیز هست؟ هرکدوم خواستی یه بزار پیش فرض ببین اون نیست؟!
رابط کاربریش ساده هست، اینتر بزنی میتونی انتخاب کنی گزینه رو
حداکثر: 300; کاراکتر باقیمانده: 300

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4551
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #8 : 08 اسفند 1400، 05:26 ب‌ظ »
اره کی دی ای دارم
امتحان می کنم
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4551
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #9 : 15 اسفند 1400، 02:27 ب‌ظ »
چند بار توضیح بدم  ::)
کارت صدای خود مادربرد تشخیص داده شده اما صدا نداره تمام (یا ممکنه اینی که تشخیص داده اون نباشه )
حله شرمندا ;D گنوم دیدم بعضی موقع کارت صدا هارو بد نشون میده(البته فک کنم kde داری)، خیلی کم مواردم اونی که گفتم یچیزی نداشت
pulsemixer نصب کن ببین داخل خروجی یا همون  Outpot چندتا چیز هست؟ هرکدوم خواستی یه بزار پیش فرض ببین اون نیست؟!
رابط کاربریش ساده هست، اینتر بزنی میتونی انتخاب کنی گزینه رو
این
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین aboldom

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1608
  • جنسیت : پسر
  • متن شخصی
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #10 : 15 اسفند 1400، 02:32 ب‌ظ »
چند بار توضیح بدم  ::)
کارت صدای خود مادربرد تشخیص داده شده اما صدا نداره تمام (یا ممکنه اینی که تشخیص داده اون نباشه )
حله شرمندا ;D گنوم دیدم بعضی موقع کارت صدا هارو بد نشون میده(البته فک کنم kde داری)، خیلی کم مواردم اونی که گفتم یچیزی نداشت
pulsemixer نصب کن ببین داخل خروجی یا همون  Outpot چندتا چیز هست؟ هرکدوم خواستی یه بزار پیش فرض ببین اون نیست؟!
رابط کاربریش ساده هست، اینتر بزنی میتونی انتخاب کنی گزینه رو
این
همین نیستش؟  اگه کارت صدا وصل نیست احتمالا همینه دیگه.. F3 Cards بزن ببین چیا هستش
حداکثر: 300; کاراکتر باقیمانده: 300

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4551
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : عدم وجود صدا (فوری)
« پاسخ #11 : 15 اسفند 1400، 02:39 ب‌ظ »
با اف سه رفتم چند تا رو امتحان کردم یکی بود صدای محسن چاوشی در اومد بیست هزار ارزو میخونه  ;D کاش میشود بوست کنم دستت درد نکنه
حل شد
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین aboldom

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1608
  • جنسیت : پسر
  • متن شخصی
پاسخ : عدم وجود صدا (حل شد )
« پاسخ #12 : 15 اسفند 1400، 02:48 ب‌ظ »
اع فک کردم حل نمیشه دیگه میخواسم راهکارهای دیگه ببینم ولی هرچی نصب کردم چیز جدیدی پیدا نکردم
خداروشکر حل شد معجزه صداشه :P :D ممنون توهم خیلی کمک میکنی موفق باشی(قلب)
حداکثر: 300; کاراکتر باقیمانده: 300

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4551
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : عدم وجود صدا (حل شد )
« پاسخ #13 : 16 اسفند 1400، 04:13 ب‌ظ »
سلام مجدد از این روش که تنظیم می کنم بعد راه اندازی مجدد از بین میره و مجدد باید برم تنظیم کنم
و اینکه یکم خیلی کیفیت صداش بده یک خش خش کمی وقت پخش داره
ویرایش : البته کارم راه افتاده قابل تحمله
« آخرین ویرایش: 16 اسفند 1400، 04:14 ب‌ظ توسط Mehr32 »
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین aboldom

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1608
  • جنسیت : پسر
  • متن شخصی
پاسخ : عدم وجود صدا (حل شد )
« پاسخ #14 : 16 اسفند 1400، 04:38 ب‌ظ »
سلام خب خداروشکر که درست شد درمورد صداش همونجا که بخش سوم هست پروفایل های مختلف ببین صداش فرق میکنه..؟
و از بین رفتنش بنظر من مشکل از محیط بعضی محیطا میرفتم خیلی غیرقابل تحمل تنظیماتی که انجام میدادم خراب میکردن >:( :D(تا به قول خودشون کاربر پسندددددد باشن >:( :)) حالا اینکه چجوری درستش کنی «اطلاعی ندارم» شاید دوستان بدونن ولی احتمال میدم محیط یا همون میزکار عوضش میکنه
حداکثر: 300; کاراکتر باقیمانده: 300