انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شخصی سازی خروجی دستورات ؟  (دفعات بازدید: 301 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ㅤSudoㅤ

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2313
  • جنسیت : پسر
  • Just sudo it !
شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« : 25 دی 1400، 09:23 ق‌ظ »
سلام عزیزان ، امکانش هست که خروجی دستورات رو هم بشه یا بصورت منطقی یا با ترفندی چیزی شخصی سازی کرد ؟

مثلا دستور زیر :

sudo apt update

خروجیش اینه :

[sudo] password for alireza:
Hit:1 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish InRelease
Hit:2 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish-updates InRelease
Hit:3 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish-backports InRelease
Hit:4 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish-security InRelease
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
Reading state information... Done
All packages are up to date.

میخوام این باشه :

Password ?
Checking Repositors
Packages Updated

یعنی مثلا اگر خط اول رو دید ! پاک کنه خط اول منو بنویسه ! خط دوم تا یکی مونده به آخر رو دید ! پاک کنه و خط دوم منو جایگزین کنه الی آخر !

چنین چیزی ممکنه ؟
« آخرین ویرایش: 25 دی 1400، 09:25 ق‌ظ توسط / sudo rm -rf »
Debian Sid + Gnome , Software Freedom 💙️

آفلاین behDev

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
  • جنسیت : پسر
  • آرچ + گنوم
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #1 : 25 دی 1400، 09:28 ق‌ظ »
با برنامه نویسی میتونید این کار رو کنید.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین ㅤSudoㅤ

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2313
  • جنسیت : پسر
  • Just sudo it !
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #2 : 25 دی 1400، 09:30 ق‌ظ »
با برنامه نویسی میتونید این کار رو کنید.
یعنی ترفندی چیزی وجود نداره ؟
Debian Sid + Gnome , Software Freedom 💙️

آفلاین behDev

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
  • جنسیت : پسر
  • آرچ + گنوم
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #3 : 25 دی 1400، 09:36 ق‌ظ »
با برنامه نویسی میتونید این کار رو کنید.
یعنی ترفندی چیزی وجود نداره ؟
نه. باید برنامه نویسیش کنید، نوشتنش کار سختی نیست. اما میتونید خروجی رو مخفی کنید یا خروجی رو بدید به less تا متن رو بصورت scroll در بیاره و با زدن کلید q  ازش خارج بشید یا اینکه برید کد منبع apt رو ویرایش کنید. :)
« آخرین ویرایش: 25 دی 1400، 09:39 ق‌ظ توسط behDev »
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین ㅤSudoㅤ

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2313
  • جنسیت : پسر
  • Just sudo it !
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #4 : 25 دی 1400، 10:00 ق‌ظ »
با برنامه نویسی میتونید این کار رو کنید.
یعنی ترفندی چیزی وجود نداره ؟
نه. باید برنامه نویسیش کنید، نوشتنش کار سختی نیست. اما میتونید خروجی رو مخفی کنید یا خروجی رو بدید به less تا متن رو بصورت scroll در بیاره و با زدن کلید q  ازش خارج بشید یا اینکه برید کد منبع apt رو ویرایش کنید. :)
فقط برای apt نمیخوام ! برای همه دستورات میخوام ک خب برنامه نویسی میخواد !!! حیف ...
Debian Sid + Gnome , Software Freedom 💙️

آفلاین behDev

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
  • جنسیت : پسر
  • آرچ + گنوم
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #5 : 25 دی 1400، 10:12 ق‌ظ »
با این دستور میتونید لاین آخر خروجی رو به دست بیارید که فکر کنم همینم کفایت میکنه براتون:
ِYourCommand | tail -1مثلا به جای این خروجی:
[sudo] password for alireza:
Hit:1 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish InRelease
Hit:2 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish-updates InRelease
Hit:3 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish-backports InRelease
Hit:4 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish-security InRelease
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
Reading state information... Done
All packages are up to date.
این خروجی رو بهتون میده:
[sudo] password for alireza:
All packages are up to date.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین ㅤSudoㅤ

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2313
  • جنسیت : پسر
  • Just sudo it !
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #6 : 25 دی 1400، 10:28 ق‌ظ »
با این دستور میتونید لاین آخر خروجی رو به دست بیارید که فکر کنم همینم کفایت میکنه براتون:
ِYourCommand | tail -1مثلا به جای این خروجی:
[sudo] password for alireza:
Hit:1 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish InRelease
Hit:2 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish-updates InRelease
Hit:3 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish-backports InRelease
Hit:4 http://archive.ubuntu.com/ubuntu impish-security InRelease
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
Reading state information... Done
All packages are up to date.
این خروجی رو بهتون میده:
[sudo] password for alireza:
All packages are up to date.
بعله میدونم ولی دیگه این شخصی سازی نیس که !
Debian Sid + Gnome , Software Freedom 💙️

آنلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 3769
  • جنسیت : پسر
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #7 : 25 دی 1400، 12:36 ب‌ظ »
یا باید خود برنامه بتونه ایت تنظیمات رو از یه جایی بگیره یا اینکه با ریدایرکت‌ها، ابزار‌ها و پایپ‌ها، خروجی دستورات رو فیلتر کنید. در غیر اینصورت باید کد برنامه رو تغییر بدید.
در مورد apt، فکر کنم بشه با دادن آپشن‌ها موقع اجرا یا تغییر تنظیماتش به یه نتیجه‌هایی برسید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین ㅤSudoㅤ

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2313
  • جنسیت : پسر
  • Just sudo it !
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #8 : 25 دی 1400، 12:40 ب‌ظ »
یا باید خود برنامه بتونه ایت تنظیمات رو از یه جایی بگیره یا اینکه با ریدایرکت‌ها، ابزار‌ها و پایپ‌ها، خروجی دستورات رو فیلتر کنید. در غیر اینصورت باید کد برنامه رو تغییر بدید.
در مورد apt، فکر کنم بشه با دادن آپشن‌ها موقع اجرا یا تغییر تنظیماتش به یه نتیجه‌هایی برسید.

نمیشه مثلا بگیم با ریدایرکت بریزش توی فلان فایل بعد مقایسه کن محتواش رو با فلان فایل اگر یکی بود فلان عبارت رو پرینت کن ؟
یادمه شما از ی چیزی تحت عنوان if و fi در محیط ترمینال استفاده کردین در یک دستوری ! نمیشه برای بخش مقایسه از این استفاده کرد ؟
Debian Sid + Gnome , Software Freedom 💙️

آنلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 3769
  • جنسیت : پسر
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #9 : 25 دی 1400، 01:11 ب‌ظ »
چرا میشه این کار‌ها که میگید رو انجام داد ولی باید برای هر دستور، اینکار رو انجام بدید. یعنی برای هر دستوری که می‌خواهید، alias یا یه اسکریپت درست کنید. از اونجایی که خروجی دستورات با هم متفاوته، باید برای بیشتر دستورات اینکار رو انجام بدید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین ㅤSudoㅤ

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2313
  • جنسیت : پسر
  • Just sudo it !
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #10 : 25 دی 1400، 01:37 ب‌ظ »
چرا میشه این کار‌ها که میگید رو انجام داد ولی باید برای هر دستور، اینکار رو انجام بدید. یعنی برای هر دستوری که می‌خواهید، alias یا یه اسکریپت درست کنید. از اونجایی که خروجی دستورات با هم متفاوته، باید برای بیشتر دستورات اینکار رو انجام بدید.
مشکلی نیس ! من تو این زمینه ها خیلی حوصله دارم ! اگه توضیح بدین برای یک از دستورات چجوری اینکارو انجام بدم خودم بقیشو میرم : )
Debian Sid + Gnome , Software Freedom 💙️

آفلاین ㅤSudoㅤ

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2313
  • جنسیت : پسر
  • Just sudo it !
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #11 : 29 دی 1400، 08:48 ب‌ظ »
؟
Debian Sid + Gnome , Software Freedom 💙️

آنلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 3769
  • جنسیت : پسر
پاسخ : شخصی سازی خروجی دستورات ؟
« پاسخ #12 : 01 بهمن 1400، 03:45 ب‌ظ »
باید با توجه با دستوری که می‌خواهید، یه چیز‌های درست بنویسید. استریپ نویسی با bash یا sh رو یاد بگیرید تا اینکار راحت‌تر بشه.
باید حالت‌های مختلف خروجی یه دستور رو در نظر بگیرید. چیزی نیست که بگیم مثلا با 7 تا 8 صفحه بحث توی انجمن، به نتیجه کامل برسه.
میدونید که زکات علم نشر آن است