انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

لطفاً هر چه زودتر، اوبونتوی خود را به نگارش ۲۱٫۱۰ ارتقا دهید

نویسنده موضوع: نصب آخرین نسخه گنوم روی دبیان پایدار  (دفعات بازدید: 249 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دکتر کاظمی

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 218
  • جنسیت : پسر
  • Debian+Gnome
سلام، آیا روی دبیان پایدار می توان آخرین نسخه میزکار گنوم را داشت اما مخازن همان مخازن پایدار دبیان باشند؟ می خواهم مثل توزیع KDENEON که همیشه از آخرین نسخهKDE استفاده می کنند من هم روی دبیان پایدار آخرین نسخه گنوم را داشته باشم

آفلاین دکتر کاظمی

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 218
  • جنسیت : پسر
  • Debian+Gnome
در این سایت آموزش استفاده از گنوم آزمایش را گذاشته است اما می خواهم بدانم با اضافه کردن مخزن آزمایشی سایر برنامه ها به نسخه آزمایشی تبدیل نمی شوند؟
https://fa.linuxcapable.com/how-to-upgrade-to-gnome-40-on-debian-11-bullseye/

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2496
  • جنسیت : پسر
سلام
ممکنه مشکل دار بشه و ناپایدار کنه
پیامبر اکرم :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک میکنیم,ولی اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند, خداوند او را بی نیاز خواهد ساخت»
طراحی سایت با قیمت عالی site.coffee@
 طراحی پوستر  poster_dizign@

آفلاین Reza Hosseinzadeh

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 717
  • کنجکاو
    • https://omigo.ir/_reza_
به نظرم اینکار رو نکنید بهتره. اینکه فقط یه بسته به روز بشه و بقیه همونطوری بمونن خطرناکه برای سیستم. ولی بازم خودتون میدونید. راهی که به نظرم رسید اینه sources.list رو تغییر بدید به آزمایشی، فقط گنوم رو به روز کنید و دوباره sources.list رو به حالت پایدار برگردونید.
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین Dragon-

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2629
  • جنسیت : پسر
سلام، آیا روی دبیان پایدار می توان آخرین نسخه میزکار گنوم را داشت اما مخازن همان مخازن پایدار دبیان باشند؟ می خواهم مثل توزیع KDENEON که همیشه از آخرین نسخهKDE استفاده می کنند من هم روی دبیان پایدار آخرین نسخه گنوم را داشته باشم
اینکار برای شما دردسر بیشتر ایجاد می‌کنه. ممکنه نسخه جدید گنوم، به نسخه‌ای از بسته‌ها نیاز داشته باشه که توی دبیان 11 نباشند. در این حالت باید اون بسته‌های اضافه رو هم به bookworm یا sid، پین کنید.
ممکنه وابستگی‌ها بین بسته‌ها، توی دبیان 12 تغییر کنه و این تغییر جوری باشه که باعث بشه دبیان 11 شما خراب بشه.
اگه اینگار رو انجام بدید، شاید اول کاری مشکلی نبینید ولی به احتمال خیلی زیاد، توی بروزرسانی‌های آینده، مشکل پیش میاد.

کلا اینکار، پتانسیل زیادی برای خراب شدن داره.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2496
  • جنسیت : پسر
در کل توزیعی استفاده کنید که خودش اخرین نسخه رو داره
مثل کی دی ای نئون که مثال زدید  ;)
پیامبر اکرم :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک میکنیم,ولی اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند, خداوند او را بی نیاز خواهد ساخت»
طراحی سایت با قیمت عالی site.coffee@
 طراحی پوستر  poster_dizign@

آفلاین دکتر کاظمی

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 218
  • جنسیت : پسر
  • Debian+Gnome
من با آموزش لینک زیر گنوم را به نسخه ۴۱.۲ ارتقاء دادم اما apt اصلا توجهی به تنظیماتی که در فایل /etc/apt/preferences هست نمی کند و با دستور sudo apt update تمام بسته های ناپایدار را برای بروزرسانی نشان می دهد در صورتی که من طبق آموزش امتیاز الویت نصب دادم (گنوم و بسته های مربوط به آن را pin کردم)



https://fa.linuxcapable.com/%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-gnome-41-unstable-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-11-bullseye/

آفلاین Dragon-

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2629
  • جنسیت : پسر
ls /etc/apt/preferences.d
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دکتر کاظمی

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 218
  • جنسیت : پسر
  • Debian+Gnome
در کل توزیعی استفاده کنید که خودش اخرین نسخه رو داره
مثل کی دی ای نئون که مثال زدید  ;)
اگر توزیعی بود که از آخرین نسخه گنوم استفاده می کرد ولی غلطان نبود و در سیستم های BIOS هم نصب می شد حتما اینکار را می کردم. کاش توزیع GNOME Neon هم بود

آفلاین دکتر کاظمی

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 218
  • جنسیت : پسر
  • Debian+Gnome
ls /etc/apt/preferences.d
این پوشه خالی است

آفلاین دکتر کاظمی

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 218
  • جنسیت : پسر
  • Debian+Gnome
پاسخ : نصب آخرین نسخه گنوم روی دبیان پایدار
« پاسخ #10 : 24 دی 1400، 05:47 ب‌ظ »
در کل توزیعی استفاده کنید که خودش اخرین نسخه رو داره
مثل کی دی ای نئون که مثال زدید  ;)
اگر توزیعی بود که از آخرین نسخه گنوم استفاده می کرد ولی غلطان نبود و در سیستم های BIOS هم نصب می شد حتما اینکار را می کردم. کاش توزیع GNOME Neon هم بود
فدورا این ویژگی را دارد سال های قبل با آن کار کردم ولی نمی دانم چرا بعد از آن دبیان بیس ها را انتخاب کردم

آفلاین Dragon-

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2629
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نصب آخرین نسخه گنوم روی دبیان پایدار
« پاسخ #11 : 27 دی 1400، 11:26 ب‌ظ »
ls /etc/apt/preferences.d
این پوشه خالی است
فکر کنم باید تنظیمات رو توی اون دایرکتوری قرار بدید تا اعمال بشن.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دکتر کاظمی

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 218
  • جنسیت : پسر
  • Debian+Gnome
پاسخ : نصب آخرین نسخه گنوم روی دبیان پایدار
« پاسخ #12 : 28 دی 1400، 02:18 ق‌ظ »
ls /etc/apt/preferences.d
این پوشه خالی است
فکر کنم باید تنظیمات رو توی اون دایرکتوری قرار بدید تا اعمال بشن.
فرقی ندارد با چه نامی فایل را در این پوشه ذخیره کنیم؟ بعضی جاها دیدم بجای کلمه a از n برای اولویت دادن به مخازن استفاده شده بود
در  apt-cache policy اگر اعمال شده باشه نشان داده می شوند آیا در همین جا می توان کاری کرد

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 15571
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب آخرین نسخه گنوم روی دبیان پایدار
« پاسخ #13 : 28 دی 1400، 12:31 ب‌ظ »
سلام، آیا روی دبیان پایدار می توان آخرین نسخه میزکار گنوم را داشت اما مخازن همان مخازن پایدار دبیان باشند؟ می خواهم مثل توزیع KDENEON که همیشه از آخرین نسخهKDE استفاده می کنند من هم روی دبیان پایدار آخرین نسخه گنوم را داشته باشم
نه. گنوم خیلی زیاد با پایهٔ سیستم‌عامل درگیره و با این کار، عملاً یه دبیان آزمون خواهید داشت که برخی قطعه‌هاش برای پایدار هستن و به پایدار خود دبیان آزمون نیست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2629
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نصب آخرین نسخه گنوم روی دبیان پایدار
« پاسخ #14 : 29 دی 1400، 12:55 ق‌ظ »
فرقی ندارد با چه نامی فایل را در این پوشه ذخیره کنیم؟ بعضی جاها دیدم بجای کلمه a از n برای اولویت دادن به مخازن استفاده شده بود
در  apt-cache policy اگر اعمال شده باشه نشان داده می شوند آیا در همین جا می توان کاری کرد
نه فرقی نداره چه اسمی باشه. ولی ترجیحا اسمی بذارید که فقط شامل عدد، حروف، -
و _ باشه تا در آینده بتونید راحت‌تر مدیریتش کنید.
در مورد الویت دادن، و تفاوت a و n، چیز زیادی نمی‌دونم.
اگه تنظیم درستی اونجا انجام بدید، نتیجه رو باید با هر ابزاری که از libapt-pkg استفاده می‌کنه، ببینید.
« آخرین ویرایش: 29 دی 1400، 09:03 ق‌ظ توسط Dragon- »
میدونید که زکات علم نشر آن است