انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ویم، خوبه یا بد؟  (دفعات بازدید: 2700 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behDev

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • جنسیت : پسر
  • آرچ + گنوم
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #45 : 14 دی 1400، 06:13 ب‌ظ »
جادی توی یکی از ویدیو هاش با موس کد رو انتخاب میکنه اما مثل visual mode انتخاب میکنه. به صورت عادی با موس کد رو انتخاب کنید شماره خط هارو هم انتخاب میکنه اما جادی میگه یه تنظیمی داره که با موس هم مثل visual mode انتخاب میکنه.
این تنظیم رو میتونید بگید منم برای خودم بزارم؟
دستور set mouse=0 رو داخل ویم بزنید تا موس براتون فعال بشه.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین EnriqueTTE

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #46 : 14 دی 1400، 06:17 ب‌ظ »
دستور set mouse=0 رو داخل ویم بزنید تا موس براتون فعال بشه.
بهم ارور میده
Error detected while processing /home/smjt2000/.vimrc:
line   65:
E539: Illegal character <0>: mouse=0
Press ENTER or type command to continue

باید بنویسم set mouse=a امادوست ندارم وقتی کلیک میکنم نشانگر میره همونجا
« آخرین ویرایش: 14 دی 1400، 06:23 ب‌ظ توسط EnriqueTTE »
I am Enriquette

آفلاین 🇮🇷

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #47 : 14 دی 1400، 06:27 ب‌ظ »
جادی توی یکی از ویدیو هاش با موس کد رو انتخاب میکنه اما مثل visual mode انتخاب میکنه. به صورت عادی با موس کد رو انتخاب کنید شماره خط هارو هم انتخاب میکنه اما جادی میگه یه تنظیمی داره که با موس هم مثل visual mode انتخاب میکنه.
این تنظیم رو میتونید بگید منم برای خودم بزارم؟
set mouse=aاینو بذارید توی vimrc.

ببخشید ارسال آخرتون رو بعد از این ارسال دیدم
« آخرین ویرایش: 14 دی 1400، 06:29 ب‌ظ توسط Reza Hosseinzadeh »
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 17524
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #48 : 15 دی 1400، 11:06 ق‌ظ »
جادی توی یکی از ویدیو هاش با موس کد رو انتخاب میکنه اما مثل visual mode انتخاب میکنه. به صورت عادی با موس کد رو انتخاب کنید شماره خط هارو هم انتخاب میکنه اما جادی میگه یه تنظیمی داره که با موس هم مثل visual mode انتخاب میکنه.
این تنظیم رو میتونید بگید منم برای خودم بزارم؟
احتمالاً منظورت mouse=a است؟

میشه کاری کرد که صفحه رو دو قسمت کنه و هر دو قسمت یه فایل رو نشون بدن اما دنباله همدیگه باشن؟ مثلا یکی از خط ۱۰ تا ۲۰ رو نشون میده و اون یکی خط ۲۰ تا ۳۰ . اگر برم به خط ۲۵ تا ۳۵ اون یکی از ۳۵ تا ۴۵ رو نشون بده.
تو پیکربنید ویم، چیز آماده‌ای برای این کار ندیدم. ممکنه افزایه‌ای براش باشه. اگه نباشه هم نوشتنش خیلی سخت نیست. هرچند فکر می‌کنم کاری که مد نظرته رو می‌تونی با folding هم انجام بدی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4540
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #49 : 15 دی 1400، 01:02 ب‌ظ »
فکر کنم افزونه ای براش بود
ولی خودم کنسول رو دو تیکه می کنم  :P
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین EnriqueTTE

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #50 : 18 دی 1400، 08:44 ب‌ظ »
توی لینکی که آقای بهزادی برای شخصی سازی vimrc گفتن، این عبارت رو زیاد میبینم <cr> میشه بگید یعنی چه کلیدی رو کیبورد؟
اینو میفهمم یعنی چی، من mapleader رو کاما گذاشتم. هروقت ,ev رو زدم بصورت دو تکه فایل vimrc رو باز کن، اما آخرش رو نفهمیدم. خیلی ازین عبارت استفاده کرده.
:nnoremap <leader>ev :vsplit $MYVIMRC<cr>
I am Enriquette

آفلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 4381
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #51 : 18 دی 1400، 10:48 ب‌ظ »
<cr> مخفف carriage return هست. این یه کاراکتر کنترلی هست مثل DEL که معمولا توسط کلید backspace یا delete تولید میشه.

معمولا کاراکتر خط جدید، به عنوان carriage return  تعریف میشه اما ممکنه هر کدوم جدا هم باشند. کاراکتر خط جدید، معمولا توسط کلید Enter وارد میشه.

با این توصیف‌ها، احتمالا وقتی که بعد یه جایی <cr> اومده، منظورش این هست که Enter رو بزنید. البته نمی‌دونم، شاید توی ویم، این یه عملکرد دیگه داشته باشه، شاید هم carriage return همون خط جدید نباشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Aminavy

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 431
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #52 : 19 دی 1400، 11:59 ق‌ظ »
carriage return همون r\ هست یعنی بره ابتدای خط جاری n\ همون new line هست یعنی بره ابتدای خط بعد

آفلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 4381
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #53 : 19 دی 1400، 01:18 ب‌ظ »
بالا گفتم که ممکنه متفاوت باشند. ولی معمولا carriage return با خط جدید یکی هست، اما به این معنی نیست که نمیشه تغییرش داد.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین EnriqueTTE

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #54 : 23 دی 1400، 10:49 ق‌ظ »
اساتید میشه یه کلید رو تنظیم کرد که یه فایل cpp رو کامپایل کنه و توی یه vsplit یا یه پنجره ترمینال جدید اجراش کنه؟
مثلا اگر   leader>cr> باشه خوبه. نمیدونم چجوری تنظیم کنم.
یحوری باشه که اگر موقع کامپایل به ارور خورد ارور رو نشون بده.
با g++ باشه، gcc خیلی اذیت میکنه. وقتی اجرای برنامه تموم شد فایل باینری که ساخته رو حذف کنه.
« آخرین ویرایش: 23 دی 1400، 10:51 ق‌ظ توسط EnriqueTTE »
I am Enriquette

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4540
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #55 : 23 دی 1400، 06:24 ب‌ظ »
اساتید میشه یه کلید رو تنظیم کرد که یه فایل cpp رو کامپایل کنه و توی یه vsplit یا یه پنجره ترمینال جدید اجراش کنه؟
مثلا اگر   leader>cr> باشه خوبه. نمیدونم چجوری تنظیم کنم.
یحوری باشه که اگر موقع کامپایل به ارور خورد ارور رو نشون بده.
با g++ باشه، gcc خیلی اذیت میکنه. وقتی اجرای برنامه تموم شد فایل باینری که ساخته رو حذف کنه.
راستش دقیق نمیدونم
cpp چطور اجرا میشه ؟ یعنی حالت عادی چطور توی ترمینال اجراش میکنید ؟

من پایتون رو اینجوری اجرا می کنم
:map <F5> :!python3 ./% <CR>

اف ۵ که معلومه کلید میانبرم است
بعد از !: دستوری که قراره اجرا بشه
/. هم معلومه داره میگه چی اجرا بشه
بعدش هم داره میگه که همین فایل کنونی رو اجرا کنه

فکر کنم شما دستور اجراتون رو جای پایتون۳ بزارید جواب بده
بزنید میره توی صفحه دیگه کارش رو میکنه اینتر بزنید برمیگرده
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین Aminavy

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 431
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #56 : 23 دی 1400، 08:22 ب‌ظ »
الان من اینو گذاشتم برای C:
:map <F5> :!gcc % -o app && ./app <CR>
شما برای cpp بزارید:
:map <F5> :!g++ % -o app && ./app <CR>

آفلاین 🇮🇷

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #57 : 23 دی 1400، 08:57 ب‌ظ »
الان من اینو گذاشتم برای C:
:map <F5> :!gcc % -o app && ./app <CR>
شما برای cpp بزارید:
:map <F5> :!g++ % -o app && ./app <CR>
ایده ای دارید که چطور میشه به جای `app`، هر بار اسم فایل سی پلاس پلاس بدون پسوند `cpp.` قرار بگیره؟
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین EnriqueTTE

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #58 : 23 دی 1400، 09:24 ب‌ظ »
شما برای cpp بزارید:
:map <F5> :!g++ % -o app && ./app <CR>
خیلیم عالی.
میشه همین کلید F5 رو تنظیم کرد برای هر نوع فایل یه کار خاص انجام بده؟
برای پایتون از python3 استفاده بشه، برای cpp از g++ و...
I am Enriquette

آفلاین Aminavy

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 431
  • جنسیت : پسر
پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
« پاسخ #59 : 24 دی 1400، 08:54 ق‌ظ »
الان من اینو گذاشتم برای C:
:map <F5> :!gcc % -o app && ./app <CR>
شما برای cpp بزارید:
:map <F5> :!g++ % -o app && ./app <CR>
ایده ای دارید که چطور میشه به جای `app`، هر بار اسم فایل سی پلاس پلاس بدون پسوند `cpp.` قرار بگیره؟
آره الان پیداش کردم:
:map <F5> :!g++ % -o %:r && ./%:r <CR>
makefile هم میتونه تو کامپایل مفید باشه مثلا یک کلید (من f6رو تنظیم کردم) رو اینجوری یرای makefile تنظیم کنید:
:map <F6> :make <CR>اگه makefile ساخته باشید دستور :make یا :!make اون رو اجرا میکنه اگه قبل هر دستور یک ! بزارید اون رو به shell میفرسته دستور :make مال خود ویم هست
« آخرین ویرایش: 24 دی 1400، 09:07 ق‌ظ توسط Aminavy »