انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

لطفاً هر چه زودتر، اوبونتوی خود را به نگارش ۲۱٫۱۰ ارتقا دهید

نویسنده موضوع: کار نکردن اینترنت  (دفعات بازدید: 564 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1600
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #15 : 03 آذر 1400، 07:58 ب‌ظ »
نصبش کردم، پروکسی رو تنظیم کردم پورت ۱۰۸۰ نبود تغییرش دادم، توی تنظیمات یه پروکسی HTTP با 127.0.0.1:1080 ساختم اما یوتیوب بالا نمیاد.
یه جای کارو درست نرفتی دیگه. ضمن اینکه الان nameservers رو باید تنظیم کنی به هر حال. پروتکل شدوساکس جلوی dns leak رو نمی‌گیره. اون دو تا برنامه‌ی قبلی اگه کار نمی‌کنن پاکشون کن و از داخل تنظیمات network توزیعت dns server تعریف کن. من آی‌پی‌های quad9 و adguard رو استفاده می‌کنم که اولی سایت‌های فیشینگ و آلوده رو فیلتر می‌کنه و دومی تبلیغات و ترکر‌ها رو مسدود می‌کنه. هر کدوم رو اول بنویسی اولویت با اونه:
9.9.9.9,94.140.15.15

ببخشید ولی همه این روش هایی که دارید توی فروم عمومی می گین داره مانیتور میشه و احتمالا بزودی اینا رو هم می بندن الان دوباره یه مشکلاتی دارن برای فیلشکنها ایجاد می کنن حواستون باشه
خود پروتکل رو که به این راحتیا نمی‌تونن مسدود کنن. مگر اینکه بخوان ریشه‌ی خیلی از سرویس‌ها رو از بیخ و بن خشک کنن و شرایطی شبیه کره شمالی درست کنن. فقط می‌تونن تک‌به‌تک سرورها رو بذارن داخل لیست سیاه. که خب مشکلی نیست، هر بار یه سرویس‌دهنده‌ی جدید پیدا می‌کنیم! شدوساکس سال‌های ساله که داره کار می‌کنه. به هر حال منشأ چینی داره و برای دور زدن شدیدترین محدودیت‌های کشور چین ساخته شده.

آفلاین EnriqueTTE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #16 : 03 آذر 1400، 08:35 ب‌ظ »
میشه یبار کامل از اول توضیح بدید ببینم مشکل از کجاست ؟ دقیقا همونی که نوشته بودید رو انجام دادم.
I am Enriquette

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1600
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #17 : 03 آذر 1400، 10:26 ب‌ظ »
داخل همون لینکی که فرستادم از اول همه چیو توضیح داده‌م دیگه چیزی اضافه‌تر نمیشه گفت.

الان داخل کلاینت شدوساکس نوشته connected؟ اگه متصله، latency مقدارش چقدره؟

داخل فایل ‎ resolv.confچی نوشته؟
$ cat /etc/resolv.conf
قبل یا بعد از اینکه پراکسی محلی داخلی توزیع رو فعال می‌کنی، از یه ip و از یه آدرس سایت پینگ بگیر ببین چی میگه:
$ ping -c3 4.2.2.4
$ ping -c3 www.google.com

آفلاین EnriqueTTE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #18 : 03 آذر 1400، 11:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
الان داخل کلاینت شدوساکس نوشته connected؟ اگه متصله، latency مقدارش چقدره؟
الان زده ۲۴۹

نقل‌قول
داخل فایل ‎ resolv.confچی نوشته؟

nameserver 192.168.1.1
nameserver 9.9.9.9
nameserver 94.140.15.15
البته الان خط اول رو پاک کردم چون آی پی مودم بود!!!

نقل‌قول
قبل یا بعد از اینکه پراکسی محلی داخلی توزیع رو فعال می‌کنی، از یه ip و از یه آدرس سایت پینگ بگیر ببین چی میگه:
منظور از پروکسی داخلی رو نفهمیدم اگه منظور همون 9.9.9.9,94.140.15.15 که گفتید باشه که اونارو زدم
➜ ping -c3 4.2.2.4
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=48 time=225 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=48 time=127 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=48 time=136 ms

--- 4.2.2.4 ping statistics ---
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2003ms
rtt min/avg/max/mdev = 126.547/162.363/224.615/44.185 ms
 -smjt2000 @ Enriquette  ~
➜ ping -c3 google.com
PING google.com (142.250.186.110) 56(84) bytes of data.
64 bytes from fra24s06-in-f14.1e100.net (142.250.186.110): icmp_seq=1 ttl=49 time=200 ms
64 bytes from fra24s06-in-f14.1e100.net (142.250.186.110): icmp_seq=2 ttl=49 time=154 ms
64 bytes from fra24s06-in-f14.1e100.net (142.250.186.110): icmp_seq=3 ttl=49 time=163 ms

--- google.com ping statistics ---
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2001ms
rtt min/avg/max/mdev = 153.981/172.226/199.689/19.765 ms

آدرس هارو هیچوقت اینجوری نمیزد!! fra24s06-in-f14.1e100.net
I am Enriquette

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1600
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #19 : 04 آذر 1400، 12:07 ق‌ظ »
خب به نظر میاد همه چی داره درست کار می‌کنه.

منظور از پروکسی داخلی رو نفهمیدم اگه منظور همون 9.9.9.9,94.140.15.15 که گفتید باشه که اونارو زدم
باید بری داخل تنظیمات network manager توزیعت و یه پراکسی تنظیم کنی. مثلاً واسه گنوم این شکلی میشه:


در واقع شدوساکس به سرور متصل میشه و یه سرویس پراکسی local می‌سازه. حالا باید ترافیکت رو از اون پراکسی محلی رد کنی تا شدوساکس واسطه بشه. مشابه سرویس tor.

همچنین می‌تونی این افزونه‌ی گنوم رو نصب کنی تا سوییچ کردن پراکسی راحت و دم دست باشه:


آفلاین EnriqueTTE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #20 : 04 آذر 1400، 12:17 ق‌ظ »
اونو تنظیم کردم.
تنها تفاوتی که بین پیامی که لینکش رو گذاشتید و تنظیماتی که من اعمال کردم تفاوت پورت shadowsocks بود که اون سایت پورت لوکال ۱۰۸۰ نبود من گذاشتم روی ۱۰۸۰
I am Enriquette

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1600
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #21 : 04 آذر 1400، 12:20 ق‌ظ »
الان بعد از اینکه پراکسی رو گذاشتی روی حالت دستی، بازم یوتوب باز نمیشه؟

nameserver 192.168.1.1
nameserver 9.9.9.9
nameserver 94.140.15.15
البته الان خط اول رو پاک کردم چون آی پی مودم بود!!!
این فایل رو هم هیچ وقت نباید مستقیم ویرایش کنی. چون هر چی ویرایشش کنی دوباره تغییر می‌کنه. گفتم که از داخل تنظیمات network manager تنظیمش کن:


« آخرین ویرایش: 04 آذر 1400، 12:22 ق‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »

آفلاین EnriqueTTE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #22 : 04 آذر 1400، 01:07 ب‌ظ »
نه یوتیوب باز نمیشه.
توی تنظیمات قسمت DNS اصلا ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ نیست فقط همون دوتاس.
وقتی لپ تاپ رو روشن کردم یه اعلان اومد.

عکس هارو میزارم.
I am Enriquette

آفلاین Dragon-

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2184
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #23 : 04 آذر 1400، 02:08 ب‌ظ »
فکر کنم dns هایی که تعریف کردید رو باید با فاصله جدا کنید.
فایرفاکس از تنظیمات پروکسی که توی kde انجام دادید، پیروی نمی‌کنه. باید توی خودش تنظیم کنید. با gsettings هم میشه.
اون اعلان احتمالا به خاطر این هست که پروکسی فعال نبوده. به نظرم بهتره پروکسی رو فقط توی برنامه‌اایی تنظیم کنید که لازم دارید. اگه توی تنظیمات kde بنویسید، باعث میشه همه برنامه‌های kde، از اون پروکسی استفاده کنند.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین EnriqueTTE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #24 : 04 آذر 1400، 02:43 ب‌ظ »
فکر کنم dns هایی که تعریف کردید رو باید با فاصله جدا کنید.
فایرفاکس از تنظیمات پروکسی که توی kde انجام دادید، پیروی نمی‌کنه. باید توی خودش تنظیم کنید. با gsettings هم میشه.
اون اعلان احتمالا به خاطر این هست که پروکسی فعال نبوده. به نظرم بهتره پروکسی رو فقط توی برنامه‌اایی تنظیم کنید که لازم دارید. اگه توی تنظیمات kde بنویسید، باعث میشه همه برنامه‌های kde، از اون پروکسی استفاده کنند.
بیشتر راهنمایی میکنید
I am Enriquette

آفلاین Dragon-

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2184
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #25 : 04 آذر 1400، 02:55 ب‌ظ »
توی تنظیمات network manager، برید توی تنظیمات ipv4 و method رو بذارید روی Automatic (Only addresses)  بعد توی DNS Servers تنظیمات dns رو قرار بدید. هر کدوم رو با فاصله جدا کنید. مثلا اینجوری
9.9.9.9  94.140.15.15
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین EnriqueTTE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #26 : 04 آذر 1400، 03:02 ب‌ظ »
گزینه Automatic (Only addresses) رو درست کردم اما وقتی روی قسمت DNS server موس رو نگه میدارم خودش میگه با کاما/ویرگول جدا کنید منم با کاما جدا کردم.
I am Enriquette

آفلاین Dragon-

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2184
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #27 : 04 آذر 1400، 03:05 ب‌ظ »
خب پس با کاما جدا کنید، توی گنوم باید با فاصله جدا کرد، با اینکه پلاسما دارم، خیلی وقته سراغ تنظیمات گرافیکی شبکه نرفتم.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1600
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #28 : 04 آذر 1400، 03:08 ب‌ظ »
خب پس با کاما جدا کنید، توی گنوم باید با فاصله جدا کرد، با اینکه پلاسما دارم، خیلی وقته سراغ تنظیمات گرافیکی شبکه نرفتم.
داخل گنوم هم با کاما جدا میشه.

فکر کنم dns هایی که تعریف کردید رو باید با فاصله جدا کنید.
فایرفاکس از تنظیمات پروکسی که توی kde انجام دادید، پیروی نمی‌کنه. باید توی خودش تنظیم کنید. با gsettings هم میشه.
اون اعلان احتمالا به خاطر این هست که پروکسی فعال نبوده. به نظرم بهتره پروکسی رو فقط توی برنامه‌اایی تنظیم کنید که لازم دارید. اگه توی تنظیمات kde بنویسید، باعث میشه همه برنامه‌های kde، از اون پروکسی استفاده کنند.
اتفاقاً به نظرم خوبی این روش اینه که ترافیک کل سیستم رو تونل می‌کنه و دردسر آدم خیلی کم میشه.

داخل گنوم که با تنظیم کردن پراکسی، مسیر ترافیک کل سیستم تغییر می‌کنه. kde رو نمی‌دونم. اما بعید می‌دونم غیر از این باشه.

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1600
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن اینترنت
« پاسخ #29 : 04 آذر 1400، 03:09 ب‌ظ »
نه یوتیوب باز نمیشه.
توی تنظیمات قسمت DNS اصلا ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ نیست فقط همون دوتاس.
وقتی لپ تاپ رو روشن کردم یه اعلان اومد.

عکس هارو میزارم.

یه عکس از این صفحه بذار ببینم چه کردی.