انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

لطفاً هر چه زودتر، اوبونتوی خود را به نگارش ۲۱٫۱۰ ارتقا دهید

نویسنده موضوع: اتصال به *یلترشکن پروتون از طریق openVPN  (دفعات بازدید: 453 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrostd

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 771
  • جنسیت : پسر
  • کاربر openSUSE
قبلا راهی رو پیدا کرده بودم که با انجام یه‌سری تغییرات تو فایل کانفیگ، می‌تونستیم مسدود بودن API پروتون رو حل کنیم، اما چند روزی که داشتم با اینترنت همراه اول کار می‌کردم، متوجه شدم که این شیوه روی این اپراتور جواب نمی‌ده.
نتیجه‌ش این شد که یه شیوهٔ آسون‌تر از شیوهٔ قبلی پیدا کردم (ممکنه بچه‌های اینجا هم باهاش آشنا شده باشن پیش از من) که شما رو از نصب protonvpn و دستکاری فایل کانفیگش و مسائل این‌چنینی بی‌نیاز می‌کنه و البته روی اکثر اپراتورها از جمله همراه اول هم کار می‌کنه، تنها کافیه که فایل کانفیگ openvpn پروتون رو از وبسایتش دانلود کنید.
نکته: من دسکتاپ گنوم دارم، اما کانفیگش رو دسکتاپ‌های دیگه مثل پلاسما و... نباید کار سختی باشه.
برای این کار وارد اکانت پروتون خودتون بشید و به بخش Downloads برید.
کمی اسکرول کنید تا به بخش "OpenVPN configuration files" برسید، حالا متناسب با سیستم‌عامل خودتون، فایل کانفیگ مورد نظرتون رو دانلود کنید (شما بر روی اندروید و سیستم‌عامل‌های دیگه هم می‌تونید با نصب openVPN از این کانفیگ‌ها استفاده کنید.)، به یاد داشته باشید در صورتی که از سرویس رایگان پروتون استفاده می‌کنید، بخش "Select config file and download" رو روی "Free server configs" تنظیم کنید.
در نهایت فایل کانفیگ یکی از سرورها رو دانلود کنید و وارد تنظیمات شبکهٔ سیستم‌عاملتون شید.
از بخش VPN روی دکمهٔ + کلیک کنید:

و سپس گزینهٔ Import from file رو بزنید و فایل کانفیگ دانلود شده رو انتخاب کنید:

در پنجرهٔ باز شده username و password رو از بخش Account -> OpenVPN / IKEv2 username کپی و درون فیلدهای مورد نظر پیست کنید.

کار تمومه و منبعد می‌تونید بدون نیاز به نصب ابزارهای اضافه، با یک کلیک به پروتون متصل شید:
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1400، 01:18 ب‌ظ توسط mrostd »

آفلاین #unknown#

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اتصال به *یلترشکن پروتون از طریق openVPN
« پاسخ #1 : 28 مهر 1400، 05:14 ب‌ظ »
من این روش رو در ویندوز قبلا و الان تست کردم ولی نشد
از یه کانفیگ فایل دیگه غیر از پروتون استفاده میکنم

آفلاین mrostd

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 771
  • جنسیت : پسر
  • کاربر openSUSE
پاسخ : اتصال به *یلترشکن پروتون از طریق openVPN
« پاسخ #2 : 28 مهر 1400، 05:19 ب‌ظ »
من این روش رو در ویندوز قبلا و الان تست کردم ولی نشد
از یه کانفیگ فایل دیگه غیر از پروتون استفاده میکنم
من دارم بدون مشکل استفاده می‌کنم،
از بچه‌ها اگه کسی حس و حالشو داشت بررسی کنه.

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 15579
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : اتصال به *یلترشکن پروتون از طریق openVPN
« پاسخ #3 : 29 مهر 1400، 02:39 ق‌ظ »
من هم چندماهیه بی‌مشکل وصل می‌شم این‌طوری.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2646
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اتصال به *یلترشکن پروتون از طریق openVPN
« پاسخ #4 : 30 آبان 1400، 03:22 ب‌ظ »
من امتحان کردم، نشد. نه روی موبایل نه روی کامپیوتر. ولی خود برنامه protonvpn که با pip3 نصب کردم درست کار میده.
روی موبایل باید پروتکل رو بذارم روی openvpn تا با اینترنت همراه اول کار بده، برای شاتل باید روی IKEv2 باشه تا وصل بشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین mrostd

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 771
  • جنسیت : پسر
  • کاربر openSUSE
پاسخ : اتصال به *یلترشکن پروتون از طریق openVPN
« پاسخ #5 : 30 آبان 1400، 03:30 ب‌ظ »
من امتحان کردم، نشد. نه روی موبایل نه روی کامپیوتر. ولی خود برنامه protonvpn که با pip3 نصب کردم درست کار میده.
روی موبایل باید پروتکل رو بذارم روی openvpn تا با اینترنت همراه اول کار بده، برای شاتل باید روی IKEv2 باشه تا وصل بشه.
روی همراه اول این روش باید بدون مشکل کار کنه، همچنین روی مخابرات.
اما روی ایرانسل کار نمی‌کنه و بهتره از همون کلاینتی که ارائه دادن استفاده بشه.
اگه مقدوره برات با همراه اول بررسی کن.

آفلاین #unknown#

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اتصال به *یلترشکن پروتون از طریق openVPN
« پاسخ #6 : 30 آبان 1400، 03:34 ب‌ظ »
آره منم ایرانسل دارم کار نمیده
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1400، 05:26 ب‌ظ توسط #unknown# »

آفلاین Dragon-

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2646
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اتصال به *یلترشکن پروتون از طریق openVPN
« پاسخ #7 : 30 آبان 1400، 04:01 ب‌ظ »
نه روی همراه اول وصل نمیشه. از طریق خود برنامه protonvpn وصل میشه ولی وقتی که فایل کانفیگ رو می‌دم به یه برنامه دیگه، اون برنامه نمی‌تونه وصل بشه. توی هر دوتا برنامه، سروری که می‌خواهم بهش وصل بشم یکی هست. توی protonvpn وصل میشه ولی وقتی دستی فایل کانفیگ رو میدم وصل نمیشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1726
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اتصال به *یلترشکن پروتون از طریق openVPN
« پاسخ #8 : 30 آبان 1400، 04:10 ب‌ظ »
چند وقتیه دارم از shadowsocks استفاده می‌کنم و خیلی راحت و مطمئن بوده. مثلاً از اینجا می‌تونید یه اتصال رایگان از سرور با موقعیت آلمان بگیرید. بدون محدودیت پهنای باند و ترافیک. تنها مشکلش اینه که بعد از ۱ هفته دوباره باید از همین صفحه یه کانفیگ جدید بگیرید و تنظیم کنید. روشش هم اینه که روی copy shadowsocks clipboard کلیک کنید و داخل هر کلاینتی که دارید، add connection from URI کنید و لینک رو paste کنید. من Shadowsocks-Qt5 رو از flathub نصب کردم و عملکردش خوبه:



همچنین هنگام تنظیم اتصال باید برای پراکسی local، نوع و درگاه تنظیم کنید. من HTTPS و پورت 1080 تنظیم کردم:


در آخر هم داخل تنظیمات network manager توزیعتون یه پراکسی HTTPS تعریف کنید با آدرس و پورت 127.0.0.1:1080
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1400، 04:13 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92