انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خطای virtualbox  (دفعات بازدید: 1226 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عرفان پورصدیقیان

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 174
  • جنسیت : پسر
    • ketabeeslami.blog.ir
خطای virtualbox
« : 21 شهریور 1400، 02:26 ب‌ظ »
سلام
من برنامه virtualbox رو نصب کردم به اضافه فایل android.iso از سایت fosshub.com.
وقتی در برنامه virtualbox گزینه new رو میزنم و یه ماشین مجازی میسازم اون یه قسمتش هست، که باید فایل android.iso رو انتخاب کنی اونم انتخاب کردم وقتی استارت رو زدم این خطا اومد
لطفا راهنمایی کنید

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 17558
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #1 : 21 شهریور 1400، 05:18 ب‌ظ »
تو تنظیمات بایوس، VT-X خاموشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین عرفان پورصدیقیان

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 174
  • جنسیت : پسر
    • ketabeeslami.blog.ir
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #2 : 23 شهریور 1400، 04:07 ب‌ظ »
ببینید این تنظیمات بایوس منه‌.
بفرمایید کجا برم

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 17558
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #3 : 24 شهریور 1400، 02:41 ب‌ظ »
برو تو حالت پیشرفته (F7) و دنیال VT-X بگرد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین عرفان پورصدیقیان

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 174
  • جنسیت : پسر
    • ketabeeslami.blog.ir
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #4 : 24 شهریور 1400، 03:09 ب‌ظ »
یه گزینه پیدا کردم vt d  اینه؟ اینو تغییر دادم نشد نمیدونم کجاست خیلی گزینه هست آشنایی ندارم

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 17558
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #5 : 24 شهریور 1400، 03:57 ب‌ظ »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین عرفان پورصدیقیان

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 174
  • جنسیت : پسر
    • ketabeeslami.blog.ir
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #6 : 26 شهریور 1400، 09:59 ب‌ظ »
خیلی ممنون پیداش کردم و مشکل برطرف شد اما یه مشکل دیگه
بعد از اینکه اندروید رو نصب میکنم و میخواد اجرا بشه صفحه اینجا گیر میکنه
در واقع وقتی start رو میزنم همینجا گیر میکنه
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1400، 10:05 ب‌ظ توسط عرفان پورصدیقیان »

آفلاین عرفان پورصدیقیان

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 174
  • جنسیت : پسر
    • ketabeeslami.blog.ir
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #7 : 16 آبان 1400، 11:08 ق‌ظ »
لطفا پاسخ بدین ممنون

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 4558
  • جنسیت : پسر
  • ایران تسلیت
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #8 : 16 آبان 1400، 02:47 ب‌ظ »
من هم قبلا این مشکل رو داشتم نمیدونم دلیلش چیه ولی مشکل مربوط به اندروید x۸۶ است
مشکل جدید موضوع جدید
ایران تسلیت!
پیامبر اکرم(ص) :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک می کنیم اما اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند خداوند او را بی‌نیاز خواهد ساخت ».

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
  • جنسیت : پسر
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #9 : 16 آبان 1400، 09:45 ب‌ظ »
خیلی مم...
بعد از ۱ ماه و ۲۱ روز هنوز مشکلت حل نشده؟ این ۱ ماه و ۲۱ روز چیکار می‌کردی؟!
به نظرم سایانوژن ماد رو روی مجازی‌ساز qemu/kvm نصب کن. برای من به بهترین شکل داره کار می‌کنه. روان و بی‌مشکل و بدون هر مدل باگ و کرش.
لینک صفحه‌ی بارگیری
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین BiG

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #10 : 17 آبان 1400، 09:14 ق‌ظ »
من قبلا اندروید رو روی وی ام ویر نصب کردم بالا نمیومد همینجوری تو لوگو بوت می موند چند ساعت صبر می کردم بازم نمیاورد
خداحافظ لینوکس!

آفلاین Aminavy

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 431
  • جنسیت : پسر
پاسخ : خطای virtualbox
« پاسخ #11 : 17 آبان 1400، 03:52 ب‌ظ »
آره توی ویرچوال باکس جواب نمیده از boxes استفاده کردم جواب داد