انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نبود دسترسی روت !(حل شد)  (دفعات بازدید: 847 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mamadism

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 710
  • جنسیت : پسر
  • UBUNTU 20.04 USER
    • راه های ارتباطی من
نبود دسترسی روت !(حل شد)
« : 10 تیر 1400، 02:09 ب‌ظ »
سلام
من تازه اوبونتو 20.04 رو نصب کردم و هرکاری میکنم بهم دسترسی روت رو نمیده
نمیزاره برم تو کاربر روت ](*,)
رمزم رو قبول نمیکنه و موقع نصب هم چیزی ازم نخواسته بود برای رمز کاربر روت(قبلا رو دبیان بودم میخواست)
لطفا یه کمکی بکنید ممنون
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1400، 07:05 ب‌ظ توسط mamadism »
تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3698
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نبود دسترسی روت !
« پاسخ #1 : 10 تیر 1400، 02:13 ب‌ظ »
سلام
من تازه اوبونتو 20.04 رو نصب کردم و هرکاری میکنم بهم دسترسی روت رو نمیده
نمیزاره برم تو کاربر روت ](*,)
رمزم رو قبول نمیکنه و موقع نصب هم چیزی ازم نخواسته بود برای رمز کاربر روت(قبلا رو دبیان بودم میخواست)
لطفا یه کمکی بکنید ممنون
۱ لطفاً از اخرین نسخه استفاده کنید
۲ تو اوبونتو برعکس دبیان کاربر روت نداریم و استفاده از اون اشتباه و خطرناک است باهاش چیکار می‌خواهید کنید؟
چون کاربر روت نداریم رمز هم نمیخواد
پیامبر اکرم :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک میکنیم,ولی اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند, خداوند او را بی نیاز خواهد ساخت»

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3698
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نبود دسترسی روت !
« پاسخ #2 : 10 تیر 1400، 02:13 ب‌ظ »
جای انجمن هم اشتباه است
پیامبر اکرم :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک میکنیم,ولی اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند, خداوند او را بی نیاز خواهد ساخت»

آنلاین مرتضی . م

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1105
پاسخ : نبود دسترسی روت !
« پاسخ #3 : 10 تیر 1400، 02:26 ب‌ظ »
الان چه مسئله ای هست که با sudo حل نمیشه
۲ تو اوبونتو برعکس دبیان کاربر روت نداریم

کاربر روت که نمیشه نداشته باشیم :) قفله و رمزی تعیین نشده

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3698
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نبود دسترسی روت !
« پاسخ #4 : 10 تیر 1400، 02:32 ب‌ظ »
الان چه مسئله ای هست که با sudo حل نمیشه
۲ تو اوبونتو برعکس دبیان کاربر روت نداریم

کاربر روت که نمیشه نداشته باشیم :) قفله و رمزی تعیین نشده
اره رمز که نداره دستری هم بهش داده نشده
پیامبر اکرم :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک میکنیم,ولی اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند, خداوند او را بی نیاز خواهد ساخت»

آنلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 3762
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نبود دسترسی روت !
« پاسخ #5 : 10 تیر 1400، 02:45 ب‌ظ »
۲ تو اوبونتو برعکس دبیان کاربر روت نداریم و استفاده از اون اشتباه و خطرناک است باهاش چیکار می‌خواهید کنید؟
چون کاربر روت نداریم رمز هم نمیخواد

چرا داریم. توی هر چیزی که از کرنل لینوکس استفاده می‌کنه، کاربر روت هم هست.
بلکه کاربر روت توی اوبونتو به صورت پیش‌فرض رمز نداره و به همین خاطر نمیشه وارد اون کاربر شد. این نیست که کاربر روت وجود نداشته باشه.

سلام
من تازه اوبونتو 20.04 رو نصب کردم و هرکاری میکنم بهم دسترسی روت رو نمیده
نمیزاره برم تو کاربر روت ](*,)
رمزم رو قبول نمیکنه و موقع نصب هم چیزی ازم نخواسته بود برای رمز کاربر روت(قبلا رو دبیان بودم میخواست)
لطفا یه کمکی بکنید ممنون
همونطور که گفتم دلیلش این هست که کاربر روت به صورت پیش‌فرض رمزی نداره و به همین دلیل نمی‌تونید وارد اون بشید.
برای این کار چنتا راه دارید.
۱- به کاربر روت رمز بدید. اینجوری میشه با دستور su وارد کاربر روت شد ولی همچنان محیط گرافیکی در دسترس نیست.
اینجوری:
sudo passwd rootبعد رمز شما رو می‌گیره تا ببینه دسترسی sudo دارید یا نه. بعدش می‌گه که رمز جدید روت رو وارد کنید و ادامه کار رو هم باید بلد باشید.
البته گذاشتن رمز برای کاربر روت می‌تونه خطرناک هم باشه. چون اینجوری میشه مستقیما وارد کاربر روت شد. اگه هم رمز لو بره، می‌تونه مشکل‌ساز بشه. البته این برای کامپیوتر‌های دسکتاپ بعیده. بیشتر برای سرور‌ها این خطرات وجود داره.

۲- su رو با sudo اجرا کنید. اینجوری اول رمز شما رو می‌گیره و بررسی می‌کنه که شما می‌تونید از sudo استفاده کنید یا نه‌.
اگه معلوم شد که می‌تونید، su با دسترسی روت اجرا میشه. اگه su با دسترسی روت اجرا بشه، رمز کاربری که می‌خواهید وارد اون بشید رو نمی‌پرسه و همینجوری وارد اون کاربر می‌شید.
sudo su
۳- این دستور رو بزنید.
sudo -iبا این دستور شما وارد کاربر روت میشید و دایرکتوری که داخلش هستید، به هوم روت تغییر می‌کنه. (دایرکتوری /root/ به طور پیش‌فرض)

۴- دستور زیر رو بزنید.
sudo -sاین هم شبیه دستور بالا عمل می‌کنه ولی با این تفاوت که دایرکتوری شما تغییر نمی‌کنه. هرجایی که بودید و این دستور رو برنید، وارد کاربر روت میشید و دایرکتوری که داخلش هستید، تغییر نمی‌کنه.

البته استفاده از کاربر روت می‌تونه خطرناک هم باشه. چون ممکنه دستور مخربی وارد کنید و چون روت هستید، بدون درخواست برای رمز یا چیزی اجرا میشه.
سعی کنید تا می‌تونید فقط از sudo استفاده کنید. فقط مواقعی وارد کاربر روت بشید که لازمه دستورات زیادی رو اجرا کنید و اون دستورات به دسترسی روت نیاز دارند. بعدش هم سریع خارج بشید. در بقیه مواقع، از sudo استفاده کنید.

همونطور که گفتند، توی انجمن اشتباهی اینو فرستادید.
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1400، 08:19 ب‌ظ توسط Dragon- »
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین mamadism

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 710
  • جنسیت : پسر
  • UBUNTU 20.04 USER
    • راه های ارتباطی من
پاسخ : نبود دسترسی روت !
« پاسخ #6 : 10 تیر 1400، 06:20 ب‌ظ »

۱ لطفاً از اخرین نسخه استفاده کنید
۲ تو اوبونتو برعکس دبیان کاربر روت نداریم و استفاده از اون اشتباه و خطرناک است باهاش چیکار می‌خواهید کنید؟
چون کاربر روت نداریم رمز هم نمیخواد
1.نتونستم اخه فایلش رو فلش بوتیل نمیشد اما توی ماشین مجازی بالا میومد  :(
2.از زدن sudo  کلافه شدم واسه نصب ها

همونطور که گفتم دلیلش این هست که کاربر روت به صورت پیش‌فرض رمزی نداره و به همین دلیل نمی‌تونید وارد اون بشید.
برای این کار چنتا راه دارید.
۱- به کاربر روت رمز بدید. اینجوری میشه با دستور su وارد کاربر روت شد ولی همچنان محیط گرافیکی در دسترس نیست.
اینجوری:
sudo passwd rootبعد رمز شما رو می‌گیره تا ببینه دسترسی sudo دارید یا نه. بعدش می‌گه که رمز جدید روت رو وارد کنید و ادامه کار رو هم باید بلد باشید.
البته گذاشتن رمز بدای کاربر روت می‌تونه خطرناک هم باشه. چون اینجوری میشه مستقیما وارد کاربر روت شد. اگه هم رمز لو بره، می‌تونه مشکل‌ساز بشه. البته این برای کامپیوتر‌های دسکتاپ بعیده. بیشتر برای سرور‌ها این خطرات وجود داره.

۲- su رو با sudo اجرا کنید. اینجوری اول رمز شما رو می‌گیره و بررسی می‌کنه که شما می‌تونید از sudo استفاده کنید یا نه‌.
اگه معلوم شد که می‌تونید، su با دسترسی روت اجرا میشه. اگه su با دسترسی روت اجرا بشه، رمز کاربری که می‌خواهید وارد اون بشید رو نمی‌پرسه و همینجوری وارد اون کاربر می‌شید.
sudo su
۳- این دستور رو بزنید.
sudo -iبا این دستور شما وارد کاربر روت میشید و دایرکتوری که داخلش هستید، به هوم روت تغییر می‌کنه. (دایرکتوری /root/ به طور پیش‌فرض)

۴- دستور زیر رو بزنید.
sudo -sاین هم شبیه دستور بالا عمل می‌کنه ولی با این تفاوت که دایرکتوری شما تغییر نمی‌کنه. هرجایی که بودید و این دستور رو برنید، وارد کاربر روت میشید و دایرکتوری که داخلش هستید، تغییر نمی‌کنه.

البته استفاده از کاربر روت می‌تونه خطرناک هم باشه. چون ممکنه دستور مخربی وارد کنید و چون روت هستید، بدون درخواست برای رمز یا چیزی اجرا میشه.
سعی کنید تا می‌توتید فقط از sudo استفاده کنید. فقط مواقعی وارد کاربر روت بشید که لازمه دستورات زیادی رو اجرا کنید و اون دستورات به دسترسی روت نیاز دارند. بعدش هم سریع خارج بشید. در بقیه مواقع، از sudo استفاده کنید.

همونطور که گفتند، توی انجمن اشتباهی اینو فرستادید.

خیلی ممنون از کمکتون

ببخشید حالا انجمن درست کدومه و چطور انتقالش بدم ؟
تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3698
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نبود دسترسی روت !(حل شد)
« پاسخ #7 : 10 تیر 1400، 07:10 ب‌ظ »
با نرم افزار دیگه رو فلش نصب کنید
فقط برای همین ؟ اصلا پیشنهاد نمیکنم اصلا ممکنه خیلی چیز ها رو به اشتباه خراب کنید خوب چهار حرف بیشتر بنویسید چی میشه مگه در روز چند بار به سودو نیار دارید !!!!!
پیامبر اکرم :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک میکنیم,ولی اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند, خداوند او را بی نیاز خواهد ساخت»

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3698
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نبود دسترسی روت !(حل شد)
« پاسخ #8 : 10 تیر 1400، 07:12 ب‌ظ »
انتقال هم شما نمیتوانید چون دسترسی ندارید و باید ناظران منتقل کنند با  دکمه گزارش به مدیر انجمن
پیامبر اکرم :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک میکنیم,ولی اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند, خداوند او را بی نیاز خواهد ساخت»

آنلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 3762
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نبود دسترسی روت !
« پاسخ #9 : 10 تیر 1400، 08:25 ب‌ظ »
1.نتونستم اخه فایلش رو فلش بوتیل نمیشد اما توی ماشین مجازی بالا میومد  :(

می‌تونید اوبونتو رو ارتقا بدید. این دستور رو توی ترمینال بزنید.
sudo do-realese-upgrade
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین mamadism

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 710
  • جنسیت : پسر
  • UBUNTU 20.04 USER
    • راه های ارتباطی من
پاسخ : نبود دسترسی روت !(حل شد)
« پاسخ #10 : 10 تیر 1400، 11:09 ب‌ظ »
1.نتونستم اخه فایلش رو فلش بوتیل نمیشد اما توی ماشین مجازی بالا میومد  :(

می‌تونید اوبونتو رو ارتقا بدید. این دستور رو توی ترمینال بزنید.
sudo do-realese-upgrade
میزنه نداریم  :(

do-release-upgrade
Checking for a new Ubuntu release
There is no development version of an LTS available.
To upgrade to the latest non-LTS development release
set Prompt=normal in /etc/update-manager/release-upgrades.

« آخرین ویرایش: 10 تیر 1400، 11:23 ب‌ظ توسط mamadism »
تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش

آفلاین mamadism

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 710
  • جنسیت : پسر
  • UBUNTU 20.04 USER
    • راه های ارتباطی من
پاسخ : نبود دسترسی روت !(حل شد)
« پاسخ #11 : 10 تیر 1400، 11:27 ب‌ظ »
1.نتونستم اخه فایلش رو فلش بوتیل نمیشد اما توی ماشین مجازی بالا میومد  :(

می‌تونید اوبونتو رو ارتقا بدید. این دستور رو توی ترمینال بزنید.
sudo do-realese-upgrade
میزنه نداریم  :(

do-release-upgrade
Checking for a new Ubuntu release
There is no development version of an LTS available.
To upgrade to the latest non-LTS development release
set Prompt=normal in /etc/update-manager/release-upgrades.

درستش کردم
ممنون از همتون  :D
تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 16701
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نبود دسترسی روت !(حل شد)
« پاسخ #12 : 12 تیر 1400، 05:34 ق‌ظ »
البته شما هرگز و در هیچ توزیعی نباید از کاربر ریشه استفاده کنید. در صورت نیاز به دسترسی‌های کاربر ریشه، از sudo استفاده کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mehr32

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3698
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نبود دسترسی روت !(حل شد)
« پاسخ #13 : 12 تیر 1400، 10:12 ق‌ظ »
البته شما هرگز و در هیچ توزیعی نباید از کاربر ریشه استفاده کنید. در صورت نیاز به دسترسی‌های کاربر ریشه، از sudo استفاده کنید.
درسته من هم برای همین میگم دیگه اون هم فقط برای نصب برنامه ها خوب یک sudo گذاشتن قبل دستور چقدر زمان میبره که بخوای از کاربر ریشه استفاده کنی
پیامبر اکرم :«هرکس از ما کمکی بخواهد ما به او کمک میکنیم,ولی اگر کسی دست نیاز پیش دیگران دراز نکند, خداوند او را بی نیاز خواهد ساخت»

آنلاین Dragon-

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 3762
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نبود دسترسی روت !(حل شد)
« پاسخ #14 : 12 تیر 1400، 04:29 ب‌ظ »
ولی استفاده از redirect ها با sudo ممکن نیست. حداقل تا جایی که من می‌دونم.
مثلا دستور زیر با خطای permission denied مواجه میشه با اینکه دستور echo با sudo اجرا شده.
sudo echo "test text" > /root/test.txt
تنها راهی که من می‌دونم و لازم نیست وارد کاربر روت شد، این هست
echo "test text" | sudo tee /root/test.txt
البته نمی‌دونم tee می‌تونه ورودی binary بگیره یا نه.
میدونید که زکات علم نشر آن است