انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: نشون داده نشدن eth0 و wlan0 (حل شد)  (دفعات بازدید: 271 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین DiVeRsO

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 10
  • جنسیت : پسر
نشون داده نشدن eth0 و wlan0 (حل شد)
« : 15 فروردین 1400، 03:25 ق‌ظ »
وقتی دستور ifconfig رو میزنم به من wlan0 یا eth0 رو نشون نمیده ولی به اینترنت دسترسی دارم. حتی با -a هم که زدم بازم نشون نداد.از اون طرف هم بالا سمت راست جایی که زبان کیبورد نشون میده کنارش که نشون میده به شبکه وصل هستین یا نه میگه وصلم ولی علامت سوال وسطشه و کلا انگار کارت شبکم رو نمیشناسه.راه حلی هست؟
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1400، 04:26 ب‌ظ توسط DiVeRsO »

آفلاین mrostd

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 508
  • جنسیت : پسر
  • کاربر openSUSE
    • وبسایت پرسش و پاسخ پرشکا
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #1 : 15 فروردین 1400، 04:49 ق‌ظ »
وقتی دستور ifconfig رو میزنم به من wlan0 یا eth0 رو نشون نمیده ولی به اینترنت دسترسی دارم. حتی با -a هم که زدم بازم نشون نداد.از اون طرف هم بالا سمت راست جایی که زبان کیبورد نشون میده کنارش که نشون میده به شبکه وصل هستین یا نه میگه وصلم ولی علامت سوال وسطشه و کلا انگار کارت شبکم رو نمیشناسه.راه حلی هست؟
البته ifconfig منسوخ شده.
این رو امتحان کن ببین نشون می‌ده یا نه:
ip link show

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 13864
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین DiVeRsO

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 10
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #3 : 15 فروردین 1400، 01:38 ب‌ظ »
وقتی دستور ifconfig رو میزنم به من wlan0 یا eth0 رو نشون نمیده ولی به اینترنت دسترسی دارم. حتی با -a هم که زدم بازم نشون نداد.از اون طرف هم بالا سمت راست جایی که زبان کیبورد نشون میده کنارش که نشون میده به شبکه وصل هستین یا نه میگه وصلم ولی علامت سوال وسطشه و کلا انگار کارت شبکم رو نمیشناسه.راه حلی هست؟
البته ifconfig منسوخ شده.
این رو امتحان کن ببین نشون می‌ده یا نه:
ip link show
باز هم نشون نمیده همونطور که گفتم کلا اون بالا روی آیکن شبکه علامت سوال هست و نمیدونه دسترسی به اینترنت دارم یا نه

آفلاین norouzi90

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 154
  • جنسیت : پسر
  • debian+Xfce

آفلاین DiVeRsO

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 10
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #5 : 15 فروردین 1400، 10:36 ب‌ظ »
https://www.ucartz.com/clients/index.php?rp=/knowledgebase/1406/Network-icon-shows-question-mark-in-Ubuntu-18.04.html
ممنون کاری که گفته بود رو کردم اما فقط آیکن درست شد و اصل بحث من این بود که wlan0 یا eth0 ندارم

آفلاین norouzi90

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 154
  • جنسیت : پسر
  • debian+Xfce
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #6 : 15 فروردین 1400، 11:02 ب‌ظ »
۱-
ip a
۲-
systemctl status network-manager


آفلاین DiVeRsO

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 10
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #7 : 16 فروردین 1400، 01:22 ب‌ظ »
۱-
ip a
۲-
systemctl status network-manager
Unit network-manager.service could not be found.حتی restart هم کردم
➜  ~ sudo service network-manager restartاین اومد
Failed to restart network-manager.service: Unit network-manager.service not found.
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1400، 01:25 ب‌ظ توسط DiVeRsO »

آفلاین Dragon-

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #8 : 16 فروردین 1400، 03:06 ب‌ظ »
خروجی ip a چیه؟
به‌جای network-manager بنویسید NetworkManager بعضی وقتا اسم‌ها توی توزیع‌‌ها فرق داره.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین norouzi90

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 154
  • جنسیت : پسر
  • debian+Xfce
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #9 : 16 فروردین 1400، 04:41 ب‌ظ »
اگر خواهان کمک‌های موثرتری در رابطه با مشکلاتی که دارید، لطفاً عکس‌های مربوط مخصوصاً از پنجره ترمینال را هم در اینجا قرار دهید.
(اگر مثلاً در محیط ترمینال نمی خواهید بعضی از اطلاعات شخصی اتان مانند نام کاربری اگر نام واقعی خودتان را گذاشته اید و غیره ... در معرض دید سایرین قرار بگیرد می‌توانید به راحتی با ابزارهای مربوطه روی آن‌ها را خط یا رنگ نمایید .)

آفلاین esmaeelE

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 672
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #10 : 16 فروردین 1400، 05:31 ب‌ظ »
اگر خواهان کمک‌های موثرتری در رابطه با مشکلاتی که دارید، لطفاً عکس‌های مربوط مخصوصاً از پنجره ترمینال را هم در اینجا قرار دهید.
(اگر مثلاً در محیط ترمینال نمی خواهید بعضی از اطلاعات شخصی اتان مانند نام کاربری اگر نام واقعی خودتان را گذاشته اید و غیره ... در معرض دید سایرین قرار بگیرد می‌توانید به راحتی با ابزارهای مربوطه روی آن‌ها را خط یا رنگ نمایید .)

برای نمونه gromit-mpx
$ sudo apt install gromit-mpx


ویرایش
صفحه ویکی ساخته شد.


« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1400، 08:03 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین HusseinDTS

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 374
  • جنسیت : پسر
    • کام آرت
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #11 : 16 فروردین 1400، 05:59 ب‌ظ »
توی کد هایی گه گذاشتن معلومه که دارن از zsh استفاده میکنن. پس نام کاربریشونو توی ترمینال به صورت عادی نشون نمیده  :) از اصل موضوع دور نشیم. من به نظرم یک بار درایور هاشون رو دانلود کنید یا با دستور زیر توی ترمینال بزارید خود اوبونتو یه بار دیگه نصب کنه
sudo ubuntu-drivers autoinstallبعد دوباره با دستور ری استارت network manager تست کنید ببینید درست میشه یا نه.
من جاهایی دیدم که حتما نباید اسماشون wlan0 یا eth0 باشه. ممکنه با نام متفاوتی ثبت شده باشن. مثلا خود من هم هیچ چیزی به اسم wlan0 . بسته به نوع و مدلشون اسماشون فرق داره.
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1400، 06:03 ب‌ظ توسط HusseinDTS »

آفلاین Dragon-

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #12 : 16 فروردین 1400، 06:41 ب‌ظ »
من فقط توی opensuse دیدم که eth0 و wlan0 باشند.
مشکلی که eth0 و wlan0 دارند اینه که دقیقا مشخص نمی‌کنند کارت شبکه از نطر فیزیکی به کجا وصل شده.

به خاطر همین به‌جای eth0 از enpXsY استفاده میشه که X و Y با توجه به جایی که کارت وصل شدن انتخاب میشه و به‌جای wlan0 از wlpXsY استفاده میشه و X و Y مثل بالا انتخاب میشن.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین DiVeRsO

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 10
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #13 : 19 فروردین 1400، 02:03 ق‌ظ »
اگر خواهان کمک‌های موثرتری در رابطه با مشکلاتی که دارید، لطفاً عکس‌های مربوط مخصوصاً از پنجره ترمینال را هم در اینجا قرار دهید.
(اگر مثلاً در محیط ترمینال نمی خواهید بعضی از اطلاعات شخصی اتان مانند نام کاربری اگر نام واقعی خودتان را گذاشته اید و غیره ... در معرض دید سایرین قرار بگیرد می‌توانید به راحتی با ابزارهای مربوطه روی آن‌ها را خط یا رنگ نمایید .)
برای اینکه عکس هارو بزارم اول باید جایی آپلودشون کنم و بعد لینکش رو داخل img /img بذارم؟اگه اینطوری هست کجا آپلود کنم؟

آفلاین esmaeelE

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 672
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نشون داده نشدن eth0 و wlan0
« پاسخ #14 : 19 فروردین 1400، 02:07 ق‌ظ »
اگر خواهان کمک‌های موثرتری در رابطه با مشکلاتی که دارید، لطفاً عکس‌های مربوط مخصوصاً از پنجره ترمینال را هم در اینجا قرار دهید.
(اگر مثلاً در محیط ترمینال نمی خواهید بعضی از اطلاعات شخصی اتان مانند نام کاربری اگر نام واقعی خودتان را گذاشته اید و غیره ... در معرض دید سایرین قرار بگیرد می‌توانید به راحتی با ابزارهای مربوطه روی آن‌ها را خط یا رنگ نمایید .)
برای اینکه عکس هارو بزارم اول باید جایی آپلودشون کنم و بعد لینکش رو داخل img /img بذارم؟اگه اینطوری هست کجا آپلود کنم؟

در این موارد بهتر است که متن قرار دهید و از تگ کد (#) استفاده کنید تا متن خوانا باشد.

برای نمونه
$ ls /
bin    initrd.img      media  sbin  vmlinuz
boot   initrd.img.old  mnt    srv   vmlinuz.old
dev    lib             opt    sys
donya  lib64           proc   tmp
etc    libx32          root   usr
home   lost+found      run    var

« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1400، 02:09 ق‌ظ توسط esmaeelE »