اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.انتظار میره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.
0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo update-alternatives --set python /usr/bin/python3.9
$ sudo do-release-upgrade -d
sudo apt install python3.9
چند وقت هست که پایتون ۳.۹ اومده و من همین الان نصبش کردماما وقتی دستور python3 رو میزنم ،پایتون ۳.۸.۶ اجرا میشه :/چجوری میتونم پایتون پیشفرض رو به ۳.۹ تغییر بدم بدون alias ؟ دستور زیر رو امتحان کردم اما با ارور مواجه شدمبعد از اینکه پیش فرض رو تغییر دادم اگه ۳.۸ رو برای خالی کردن حافظه پاک کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟کد: [انتخاب]sudo update-alternatives --set python /usr/bin/python3.9
python3.9
اگه الان نصبش کردی بزن کد: [انتخاب]python3.9بعد اجرا میشه
sudo ln -sf /bin/python3.9 /bin/python3
یک راهی پیدا کردم https://hackers.zone/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%81%D8%B1%D8%B6-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3/الان خودم هم امتحان میکنم
شما نباید اون رو عوض کنید. این کار، کار توزیع و مدیر بستهٔ شماست که خودش این کار رو خواهد کرد. اوبونتو ۲۰٫۱۰ و پیش از اون، هرگز به پایتون ۳٫۹ ارتقا پیدا نخواهند کرد. اگه اصرار به استفاده از این نگارش پایتون در همین الآن دارید، میتونید به نگارش در حال توسعهٔ اوبونتو ارتقا بدید:کد: [انتخاب]$ sudo do-release-upgrade -d
میشه یکی به من بگه چرا نباید پایتون ۳.۹ رو پیش فرض قرار بدم و خود اوبونتو هم این کارو نمیکنه ؟؟؟