انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: خراب شدن بوت لودر  (دفعات بازدید: 533 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین chandlerbing

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • جنسیت : پسر
خراب شدن بوت لودر
« : 20 آذر 1399، 08:14 ب‌ظ »
سلام.
امروز سعی کردم centos8 رو به صورت دوال بوت درکنار ویندوزم نصب کنم. قبلش اوبونتو با ویندوز دوال بوت داشتم.
اما بعد اینکه پارتیشن بندی رو موقع نصب سنت اواس انجام دادم و بعد همونطور که اون نوار پیشرفت نصب پر میشد یه پیغام اومد که تو نصب بوت لودر خطایی رخ داده.
دوباره برگشتم اوبونتو نصب کنم. نصب کردم اما یه پیغام میاد تو یه صفحه سیاه
Missing operating system
اما نصب اوبونتو به درستی تموم شده بود و خطایی نداشت.

تنظیمات بوت توی بایوس هم به اینصورت هست:



لطفا کمکم کنید درستش کنم

آنلاین مرتضی . م

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 600
پاسخ : خراب شدن بوت لودر
« پاسخ #1 : 20 آذر 1399، 09:00 ب‌ظ »
سعی کنید دوباره روی همون پارتیشن نصبش کنید

آفلاین chandlerbing

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • جنسیت : پسر
پاسخ : خراب شدن بوت لودر
« پاسخ #2 : 20 آذر 1399، 09:11 ب‌ظ »
همینکارو کردم درست نشد.

تو اون تصویر که فرستادم زیر اون قسمت URFI Boot Order نوشته os boot manager  ولی برای  Legacy Boot order  اینو ننوشته.
بنظرتون این بوت نشدنه با ufei  ارتباط داره؟

آنلاین مرتضی . م

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 600
پاسخ : خراب شدن بوت لودر
« پاسخ #3 : 21 آذر 1399، 02:39 ب‌ظ »
همینکارو کردم درست نشد.

تو اون تصویر که فرستادم زیر اون قسمت URFI Boot Order نوشته os boot manager  ولی برای  Legacy Boot order  اینو ننوشته.
بنظرتون این بوت نشدنه با ufei  ارتباط داره؟
بستگی داره UEFI boot رو غیر فعال کردید یا نه؟

آفلاین chandlerbing

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • جنسیت : پسر
پاسخ : خراب شدن بوت لودر
« پاسخ #4 : 21 آذر 1399، 04:13 ب‌ظ »
فکر کنم centos رو تو حالت legacyبالا اورده بودم

جالبش اینجاست که وقتی اوبونتو نصب میکنم وجود ویندوز رو تشخیص میده.
حتی با دیسک نصب ویندوز هم cmdرو بالا آوردم scanos ردم ویندوز رو پیدا میکنه.
اما مشکل اینجاست نه بوت لودر ویندوز پجود داره نه گراب اوبونتو.
گراب اوبونتو رو هم تعمیر کردم (از اولشم مشکل نداشت البته) بازم انگار هیچ‌بوت لودری نیست.

میترسم دوباره ویندوز بزنم هم مشکل حل نشه و فقط اطلاعاتم از بین بره. چونکه لینوکسو‌دوباز نصب کردم گراب بالا نیومد و تو صفحه فقط یه جمله میاد
Operating system missing

بنظرتون اینکه پارتیشنم GPT هست و همه پارایشنام پرایمری هستن تو این موضوع دخیلن؟

آفلاین chandlerbing

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • جنسیت : پسر
پاسخ : خراب شدن بوت لودر
« پاسخ #5 : 21 آذر 1399، 11:11 ب‌ظ »
.
« آخرین ویرایش: 21 آذر 1399، 11:13 ب‌ظ توسط chandlerbing »

آفلاین chandlerbing

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • جنسیت : پسر
پاسخ : خراب شدن بوت لودر
« پاسخ #6 : 21 آذر 1399، 11:13 ب‌ظ »
همینکارو کردم درست نشد.

تو اون تصویر که فرستادم زیر اون قسمت URFI Boot Order نوشته os boot manager  ولی برای  Legacy Boot order  اینو ننوشته.
بنظرتون این بوت نشدنه با ufei  ارتباط داره؟
بستگی داره UEFI boot رو غیر فعال کردید یا نه؟


بنظرم اون پارتیشنی که باید اکتیو باشه اکتبو نیست.
سیستم من الان ویندوز ۱۰ و اوبونتو داره.
کدوم پارتیشن ها باید اکتیو باشه؟




آنلاین مرتضی . م

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 600
پاسخ : خراب شدن بوت لودر
« پاسخ #7 : 22 آذر 1399، 02:12 ق‌ظ »
اگر نوع بوت UEFI نباشه پس پارتیشن هاتون رو هم نباید GPT قرار میدادید فکر کنم مشکل همین باشه
نقل‌قول
بنظرم اون پارتیشنی که باید اکتیو باشه اکتبو نیست.
سیستم من الان ویندوز ۱۰ و اوبونتو داره.
کدوم پارتیشن ها باید اکتیو باشه؟
فرقی نداره اگه از روی ویندوز سعی کنه بیاره بالا باید بره رو صفحه بوت ویندوز واگه روی اوبونتو هستید صفحه گراب رو مستقیم میاره
در کل از اونجا که شما روی UEFI هستید بهتره یکی از کاربرهایی که تجربش بیشتره راهنمایی کنه چون من بیشتر سیستم هام فقط تو کتابهای تاریخ پیدا میشوند و BIOS...