انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: ((پاسخ داده شد)) مشکل در استفاده از lantern  (دفعات بازدید: 334 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Medivh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • جنسیت : پسر
سلام دوستان من از لنترن استفاده میکنم ولی اینبار تو اوبونتو که نصبش کردم کانکت که میکنم خود
لنترن کانکت میشه ولی وقتی در فایرفاکس سایت هایی که میخواهم را باز نمیکنه
تست کردم ip هم چه در حالت کانکت و چه در حالت دیسکانکت یه چیزه
میشه لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم
ممنون
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1399، 06:17 ق‌ظ توسط Medivh »
حقیقت یافتنی است نه تقلید کردنی......

آفلاین xubuntu4iran

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 747
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از lantern
« پاسخ #1 : 06 آذر 1399، 06:33 ب‌ظ »
سلام
فایرفاکس روی use system setting تنظیم شده؟

آفلاین Medivh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از lantern
« پاسخ #2 : 06 آذر 1399، 07:56 ب‌ظ »
بله دوست عزیز
البته به صورت  auto detect هم تست کردم نشد
حقیقت یافتنی است نه تقلید کردنی......

آفلاین xubuntu4iran

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 747
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از lantern
« پاسخ #3 : 06 آذر 1399، 08:19 ب‌ظ »
این پروکسی 127.0.0.1:46329 رو تو فایرفاکس تنظیم کنید که نوعش HTTP است
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1399، 08:22 ب‌ظ توسط xubuntu4iran »

آفلاین Medivh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از lantern
« پاسخ #4 : 08 آذر 1399، 06:43 ق‌ظ »
این پروکسی 127.0.0.1:46329 رو تو فایرفاکس تنظیم کنید که نوعش HTTP است
مگه لنترن خودش به تنهایی نباید ابزار رفع تحریم باشه؟؟
چرا باید ‍‍proxy ست کنم؟ میشه لطقا توضیح بدید من متوجه نشدم
حقیقت یافتنی است نه تقلید کردنی......

آفلاین xubuntu4iran

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 747
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از lantern
« پاسخ #5 : 08 آذر 1399، 07:13 ب‌ظ »
خودش اوتوماتیک پروکسی خودش رو ست می کنه میشه برای فایرفاکس اون پروکسی رو دستی هم ست کرد

آفلاین Medivh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از lantern
« پاسخ #6 : 09 آذر 1399، 06:15 ق‌ظ »
خودش اوتوماتیک پروکسی خودش رو ست می کنه میشه برای فایرفاکس اون پروکسی رو دستی هم ست کرد
ممنون
حقیقت یافتنی است نه تقلید کردنی......

آفلاین ubuntu6060

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
  • جنسیت : دختر
چجوری میشه دسترسی لنترن را به هارد محدود کرد؟

زمانی که استفاده نمیکنیم

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 13587
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اصلاً مگه لنترن آزاده؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن