انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۰۴٫۱ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۰۴٫۱ خواهد بود.

نویسنده موضوع: اجرا نشدن فرامین در ترمینال  (دفعات بازدید: 233 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mostafablog

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« : 19 مهر 1399، 10:33 ب‌ظ »
سلام من در کالی zsh نصب کردم و ترمینال بدون مشکل کار میکرد اما بعد از ریستارت کردن دیگه فرمانها در ترمینال کار نمیکنه انگار دارم تو یه فایل تکست تایب میکنم هر فرمانی میزنم بعد از اینتر فقط میره خط بعد و اجرا نمیشه

آفلاین مرتضی . م

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 238
پاسخ : اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« پاسخ #1 : 19 مهر 1399، 10:42 ب‌ظ »
با یه یوزر دیگه درست کار می کنه؟

آفلاین mostafablog

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« پاسخ #2 : 19 مهر 1399، 11:01 ب‌ظ »
با یه یوزر دیگه درست کار می کنه؟
بله الان چک کردم با یه یوزر دیگه کار میکنه

آفلاین مرتضی . م

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 238
پاسخ : اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« پاسخ #3 : 20 مهر 1399، 12:43 ق‌ظ »
برید توی اون یوزر و بعد...
su USER && chsh -s /usr/share/zshبه جای USER باید اسم اون یوزری که خراب شده رو بزنید و مسیر هم شاید برای شما متفاوت باشد میتونید یه which zsh بزنید تا مطمئن بشید
درضمن بهتره از یه توزیع معقول مثل اوبونتو، فدورا،دبیان و ... استفاده کنید
امیدوارم مفید باشه

آفلاین mostafablog

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« پاسخ #4 : 20 مهر 1399، 06:50 ب‌ظ »
برید توی اون یوزر و بعد...
su USER && chsh -s /usr/share/zshبه جای USER باید اسم اون یوزری که خراب شده رو بزنید و مسیر هم شاید برای شما متفاوت باشد میتونید یه which zsh بزنید تا مطمئن بشید
درضمن بهتره از یه توزیع معقول مثل اوبونتو، فدورا،دبیان و ... استفاده کنید
امیدوارم مفید باشه
ممنون
من با یوزر روت لاگین شدمُ این فرمان ازم رمز عبور میخواد که با اینکه درست میزنم این خطا رو میده

chsh: PAM: Authentication failure


آفلاین مرتضی . م

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 238
پاسخ : اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« پاسخ #5 : 20 مهر 1399، 11:15 ب‌ظ »
پس این رو بزنید
chsh USER -s /usr/bin/zshبه جای USER باید اسم اون یوزری که خراب شده رو بزنید و مسیر هم شاید برای شما متفاوت باشد میتونید یه which zsh بزنید تا مطمئن بشید

آفلاین mostafablog

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« پاسخ #6 : 21 مهر 1399، 06:50 ب‌ظ »
پس این رو بزنید
chsh USER -s /usr/bin/zshبه جای USER باید اسم اون یوزری که خراب شده رو بزنید و مسیر هم شاید برای شما متفاوت باشد میتونید یه which zsh بزنید تا مطمئن بشید
سلام مرتضی جان خیلی ازت ممنونم که واسم وقت میزاری.
فرمانی که دادی اوکی هست و اجرا میشه مشکل اینه پسورد میخواد ازم و نمیدونم چرا پسورد رو ازم قبول نمیکنه .
من روی این سیستم عامل فقط دو تا یوزر دارم که پسورد هر دو یکی هست


آفلاین مرتضی . م

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 238
پاسخ : اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« پاسخ #7 : 21 مهر 1399، 08:30 ب‌ظ »
خواهش می کنم   ;)
برای یوزر روت مشکل پیش اومده؟
چون توی
chsh USER -s /usr/bin/zshبه جای USER باید اسم یوزری که میخوای شلش رو تغییر بدی بزاری
اگه درست نشد اسم یوزر رو اینجا بگید

آفلاین mostafablog

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« پاسخ #8 : 22 مهر 1399، 05:34 ب‌ظ »
خواهش می کنم   ;)
برای یوزر روت مشکل پیش اومده؟
چون توی
chsh USER -s /usr/bin/zshبه جای USER باید اسم یوزری که میخوای شلش رو تغییر بدی بزاری
اگه درست نشد اسم یوزر رو اینجا بگید
اره واسه یوزر روت مشکل پیش اومده در ترمینال اصلی , یه ترمینال دارم به اسم Xfce Terminal که درست کار میکنه و فرمانی که فرمودید رو اونجا میزنم به این شکل
chsh root -s /usr/bin/zsh
و ازم پسورد میخواد اما پسوردی که میزنم رو قبول نمیکنه و این خطا رو میده
chsh: PAM: Authentication failure

آفلاین مرتضی . م

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 238
پاسخ : اجرا نشدن فرامین در ترمینال
« پاسخ #9 : 22 مهر 1399، 07:08 ب‌ظ »
پس یه sudo بزارید قبلش
sudo chsh -s /usr/share/zshفقط این که معمولا توصیه میشه ( و البته توصیه به جایی هست) که با یوزر روت کار نکنید اینکه شما میخواید شل روت رو تغییر بدید یعنی احتمالا میخواید با اون کار کنید که کار خطرناکی هست