انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: بالا آنیامدن آرچ بعد از نصب [حل شد]  (دفعات بازدید: 198 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ariaphy

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • جنسیت : پسر
بالا آنیامدن آرچ بعد از نصب [حل شد]
« : 03 امرداد 1399، 04:12 ق‌ظ »
سلام من آرچ رو طبق ویکی انگلیسی نصب کردم. میخوام آرچ رو به صورت uefi نصب کنم. همه مراحل رو جلو رفتم و در قسمت نصب گراب EPS رو سوار efi/ میکنم و ادامه مراحل رو انجام میدم، آرچ بعد از رییوت بالا نمیاد و گراب میاد بالا. اما اگر EPS رو روی boot/efi/ سوار کنم، آرچ بالا میاد اما طبق لینک زیر که از ویکی انگلیسی نصب آرچ هست EPS باید روی boot/ یا efi/ سوار بشه.
https://wiki.archlinux.org/index.php/EFI_system_partition#Mount_the_partition
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ بعد ی مشکل دیگه هم دارم و اینکه وقتی آرچ بالا میاد ی سری خطوط در هم و برم موقع بوت شدنش نشون میده، انگار ی تصویر میخواد نشون بده ولی نمیتونه رندش کنه
عکس پایین رو ببینین
« آخرین ویرایش: 03 امرداد 1399، 07:53 ب‌ظ توسط ariaphy »
The world is a dangerous place,not because of those who are evil, but because of those who look and do nothing

آفلاین moheb2000

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 179
  • جنسیت : پسر
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
پاسخ : بالا آنیامدن آرچ بعد از نصب
« پاسخ #1 : 03 امرداد 1399، 05:45 ق‌ظ »
سلام هر دو روش درسته و اگه با توجه به ویکی پیش برید و گراب رو هم درست نصب کنید نباید مشکلی داشته باشه ولی از /boot/efi هم پشتیبانی میشه و اکثرا از اون استفاده میکنن.
در خصوص متن اول دو تا لینک پیدا کردم امیدوارم به دردتون بخوره:
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=219606
https://www.reddit.com/r/linux4noobs/comments/6jbbod/unreadable_text_during_installation/?utm_source=xpromo&utm_medium=amp&utm_name=amp_comment_iterations&utm_term=control_1&utm_content=post_body
همینطور نصب درایور های انویدیا اگر از این کارت گرافیک استفاده میکنید می‌تونه کمک کننده باشه

آفلاین ariaphy

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • جنسیت : پسر
پاسخ : بالا آنیامدن آرچ بعد از نصب
« پاسخ #2 : 03 امرداد 1399، 06:23 ب‌ظ »
ممنونم یکبار از اول نصب کردم و درست شد و تونستم توی /efi نصبش کنم، حجم EPS رو حدود یگ گیگ گذاشتم و مشکل حل شد.
مشکل گرافیکی رو با توجه به لینک ها متاسفانه نتونستم حل کنم. وقتی دستور mkinitcpio رو میزنم دوتا اخطار میده که
ممکنه firmware module های زیر وجود نداشته باشن
wd719x و
aic94xx
توی اون یکی لینک هم ی نفر پیشنهاد داده که
try to input 'nomodeset' as a kernel parameter at boot
این رو هم انجام دادم ولی نتیجه نداد فقط توی اون صفحه ای که نوشته ها رندر نمیشن گیر میکنه
و درایور لپتاپ من amd radeon هست. و هم درایور اینتل رو نصب کردم هم amd. قبلا که دبیان ۹ رو به صورت uefi نصب میکردم همین مشکل وجود داشت. اما وقتی دبیان ۱۰ رو به صورت uefi نصب کردم مشکل حل شد. گرافیک هیبریدی رو هم غیرفعال کردم بازم نتیجه فرقی نکرد
« آخرین ویرایش: 03 امرداد 1399، 07:03 ب‌ظ توسط ariaphy »
The world is a dangerous place,not because of those who are evil, but because of those who look and do nothing

آفلاین ariaphy

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • جنسیت : پسر
پاسخ : بالا آنیامدن آرچ بعد از نصب
« پاسخ #3 : 03 امرداد 1399، 07:51 ب‌ظ »
فهمیدم چی شد، رزولوشن صفحه نمایش لپتاپ من 1366x768 هست و گراب گویا این رزولوشن رو نمیشناسه
توی فایل grub.cfg که توی آدرس boot/grub/ هست یک خط هست که توش نوشته set gfxmode=auto که بجای auto من نوشتم 1024x768 بعد ذخیرش کردم. وقتی ریبوت کردم دیگه اون صفحه نیومد
« آخرین ویرایش: 03 امرداد 1399، 09:06 ب‌ظ توسط ariaphy »
The world is a dangerous place,not because of those who are evil, but because of those who look and do nothing

آفلاین AbOl

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 170
  • جنسیت : پسر
  • Artix
پاسخ : بالا آنیامدن آرچ بعد از نصب
« پاسخ #4 : 03 امرداد 1399، 08:22 ب‌ظ »
فهمیدم چی شد، رزولوشن صفحه نمایش لپتاپ من 1368x768 هست و گراب گویا این رزولوشن رو نمیشناسه
توی فایل grub.cfg که توی آدرس boot/grub/ هست یک خط هست که توش نوشته set gfxmode=auto که بجای auto من نوشتم 124x768 بعد ذخیرش کردم. حتی دستور grub-update رو هم نزدم وقتی ریبوت کردم دیگه اون صفحه نیومد
Grub-update مال وقتیه که
/etc/defaults/grub
رو تغییر بدیه
که تغییرات اون فایلو به همون کانفیگی که تو دستکاری کردی منتقل کنه
« آخرین ویرایش: 04 امرداد 1399، 11:50 ق‌ظ توسط AbOl »
welcome to freedom

آفلاین ariaphy

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • جنسیت : پسر
پاسخ : بالا آنیامدن آرچ بعد از نصب
« پاسخ #5 : 03 امرداد 1399، 08:27 ب‌ظ »
Grub-update مال وقتیه که
/etc/defaults/grub
رو تغییر بدیه
که تغییرات اون فایلو به همون کانفیگی که تو دستکاری کردی منتقل کنه
آها مرسی دوست عزیز
The world is a dangerous place,not because of those who are evil, but because of those who look and do nothing