انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: سوال در مورد آرچ  (دفعات بازدید: 1109 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moheb2000

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 179
  • جنسیت : پسر
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #15 : 21 تیر 1399، 11:09 ب‌ظ »
برای gdm هم باید استارت بزنی هم enable
systemctl start gdm.service
systemctl enable gdm.service
اگه میزنی باید اصولا درست کار کنه
هر چند برای xfce استفاده از lightdm بهتره
تا حدودی gdm اختصاصی گنومه ;D
« آخرین ویرایش: 21 تیر 1399، 11:10 ب‌ظ توسط moheb2000 »

آفلاین aliiririran

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 254
  • جنسیت : پسر
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #16 : 21 تیر 1399، 11:12 ب‌ظ »
داخل دبیان gdm و xfce4 استفاده کردم خوب بودش  و غیر gdm بازم نمیادش /: قبلا  نصب کردم آرچ درست بودش راه حلی یعنی نیست ؟
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسشو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
nano world

آفلاین aliiririran

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 254
  • جنسیت : پسر
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #17 : 22 تیر 1399، 01:45 ق‌ظ »
بیخیال اصلا آرچ حذف میکنم دبیان یه مشکلاتی داره ولی فک کنم مزایاش فعلا از معایبش خیلی بهتر که  بهتره همین ها هم درست شه ...

ممنون از همه که همراهی کردن
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسشو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
nano world

آفلاین Sun-PDA

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #18 : 22 تیر 1399، 02:22 ق‌ظ »
با این دستور که دستمون گفتند مشکل اجرای خودکار gdm حل نشد؟ یعنی
systemctl enable gdm.service
البته شاید آخر دستور فوق باید بنویسی gdm3.service
اصلا gdm رو بنویس و آخرش tab رو بزن تا خودش کامل کنه(البته قبلش باید بسته bash-completion رو نصب کرده باشی)
من هم پیشنهاد میکنم برای دسکتاپ xfce از gdm استفاده نکنی ، ترجیحا lightdm استفاده کن و اگر دوستش نداری sddm و حتی lxdm گزینه های بهتری از gdm برای دسکتاپ xfce هستند . چون gdm مثل گنوم از wayland استفاده میکنه و دسکتاپ xfce از xorg
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1399، 02:28 ق‌ظ توسط Sun-PDA »

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 13263
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #19 : 22 تیر 1399، 02:25 ق‌ظ »
خیلی ممنون میشم به افراطی گری های fsf و استالمن توجه نکنید
قرار نیست ک خودمون رو اذیت کنیم که مثلا همه چیز آزاد باشه
تا جایی ک سخت نباشه استفاده از نرم افزار ازاد خوبه

ولی مثلا وایفای بلوتوث نشناسه ک چی بشه واقعا
داری برعکس می‌زنی داداش ;D

قراره شما سخت‌افزارت رو جوری انتخاب کنی که بتونه با نرم‌افزار آزاد کار کنه. نه که بری همین‌جوری یه چیزی بخری و بعد بگی برای این که کار کنه، مي‌رم میان‌افزار انحصاریش رو نصب می‌کنم :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #20 : 22 تیر 1399، 11:38 ق‌ظ »
خیلی ممنون میشم به افراطی گری های fsf و استالمن توجه نکنید
قرار نیست ک خودمون رو اذیت کنیم که مثلا همه چیز آزاد باشه
تا جایی ک سخت نباشه استفاده از نرم افزار ازاد خوبه

ولی مثلا وایفای بلوتوث نشناسه ک چی بشه واقعا
داری برعکس می‌زنی داداش ;D

قراره شما سخت‌افزارت رو جوری انتخاب کنی که بتونه با نرم‌افزار آزاد کار کنه. نه که بری همین‌جوری یه چیزی بخری و بعد بگی برای این که کار کنه، مي‌رم میان‌افزار انحصاریش رو نصب می‌کنم :D

ممنون میشم سخت‌افزارشو برام بخری  :D

آفلاین aliiririran

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 254
  • جنسیت : پسر
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #21 : 22 تیر 1399، 12:33 ب‌ظ »
با این دستور که دستمون گفتند مشکل اجرای خودکار gdm حل نشد؟ یعنی
systemctl enable gdm.service
البته شاید آخر دستور فوق باید بنویسی gdm3.service
اصلا gdm رو بنویس و آخرش tab رو بزن تا خودش کامل کنه(البته قبلش باید بسته bash-completion رو نصب کرده باشی)
من هم پیشنهاد میکنم برای دسکتاپ xfce از gdm استفاده نکنی ، ترجیحا lightdm استفاده کن و اگر دوستش نداری sddm و حتی lxdm گزینه های بهتری از gdm برای دسکتاپ xfce هستند . چون gdm مثل گنوم از wayland استفاده میکنه و دسکتاپ xfce از xorg

این کار هارو هم کردن tab ولی نزدم ولی وقتی این دستور هارو میزنم انگار  فعال شده ولی بعد خاموش روشن دوباره محیط خط فرمان میادش  ](*,)
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسشو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
nano world

آفلاین aliiririran

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 254
  • جنسیت : پسر
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #22 : 22 تیر 1399، 12:48 ب‌ظ »
lightdm هم زدم نشد

بیخیالش اصلا  انگار یه مشکلی داره

همین دبیان فعلا خوبه \\:D/
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسشو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
nano world

آفلاین moheb2000

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 179
  • جنسیت : پسر
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #23 : 22 تیر 1399، 01:23 ب‌ظ »
lightdm هم زدم نشد

بیخیالش اصلا  انگار یه مشکلی داره

همین دبیان فعلا خوبه \\:D/
فایل iso که دانلود کردی رو چک کن ببین درسته یا نه.
البته برای آینده ;D

آفلاین aliiririran

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 254
  • جنسیت : پسر
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #24 : 22 تیر 1399، 02:47 ب‌ظ »
فک کنم سالم قبلا نصب کرده بودم با همین iso درست بودش همون گفتم اولش که تغیرات نصب قبلیم هنوز توی این نصب جدید بود شاید یکم بخاطر همین قاطی کرد احتمالا با حذف کامل آرچ و نصبش درست بشه ولی دلم نمیاد یه سیستم عامل آزاد مثل دبیان فعلا ول کنم  :D



نقل‌قول
داری برعکس می‌زنی داداش ;D

قراره شما سخت‌افزارت رو جوری انتخاب کنی که بتونه با نرم‌افزار آزاد کار کنه. نه که بری همین‌جوری یه چیزی بخری و بعد بگی برای این که کار کنه، مي‌رم میان‌افزار انحصاریش رو نصب می‌کنم :D

ولی فک نکنم  همه چی هم باید آزاد باشه ولی سیستم عامل و... باید آزاد باشه ولی بعضی چیزاهم نمیشه آزاد باشه مثل بازی که خیلی دل میخواد کسی آزاد بده بیرون یه بازی !

و اینکه بعضی موقع نمیشه کاری کرد بعضیا (مثل خودم) پول ندارن حتی ارزون ترین چیز های کامپیوتر یا لپ تاپ بخرن حالا نمیشه که بریم ببینیم مثلا آزاد هم باشه درایورش یا ... اینجوری انتخاب ها بین چیز های ارزون کمتر میشه البته حرف شما درست اگه اون سخت افزار هم قیمتش مناسب بود  هم خوب بودش و هم آزاد بهتر که همون بخریم
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1399، 02:50 ب‌ظ توسط aliiririran »
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسشو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
nano world

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 13263
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #25 : 22 تیر 1399، 05:18 ب‌ظ »
معمولاً سخت‌افزارهایی که با راه‌اندازهای آزاد کار می‌کنن، خیلی ارزون‌ترن. مثلاً کارت گرافیک اینتل، خیلی ارزون‌تر از انویدیاست. چرا که اصلاً همین ساخت راه‌انداز انحصاری برای سخت‌افزار، باعث افزایش هزینه‌های تولیدکننده می‌شه که باید با بالا بردن قیمت نهایی اون سخت‌افزار، جبران بشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sun-PDA

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #26 : 22 تیر 1399، 07:55 ب‌ظ »
فک کنم سالم قبلا نصب کرده بودم با همین iso درست بودش همون گفتم اولش که تغیرات نصب قبلیم هنوز توی این نصب جدید بود شاید یکم بخاطر همین قاطی کرد احتمالا با حذف کامل آرچ و نصبش درست بشه
اگر تغییرات نصب قبلیت تو نصب جدیدت بوده احتمالا بخاطر اینه که پارتیشن هوم رو فرمت نکردی، اگر پارتیشن هوم رو فرمت نمیکنی باید قبل از نصب سیستم عامل جدید فایلها و فولدرهای مخفی (اونجایی که اسمشون  با نقطه شروع میشه) رو پاک کنی (مثل .config و .local و .cach و ...)

آفلاین aliiririran

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 254
  • جنسیت : پسر
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #27 : 22 تیر 1399، 11:48 ب‌ظ »
نه دوتا ساختم یکی اصلی و یکی هوم و هر دو رو پاک کردم شاید قاطی کرد دقیقا همون موقع نصب آرچ پارتیشن های جدید ساختم

ولی بهتر بود اول فرمت  میکردم پارتیشن که کلا خیالم راحت شه

ممنون راستی بابت کمکت پس برای نصب لینوکس دیگه باید این فایل هارو داخل پارتیشن هوم پاک کنیم
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسشو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
nano world

آفلاین Sun-PDA

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #28 : 23 تیر 1399، 12:42 ق‌ظ »


ممنون راستی بابت کمکت پس برای نصب لینوکس دیگه باید این فایل هارو داخل پارتیشن هوم پاک کنیم
اگر پارتیشن هوم رو فرمت نمیکنی و نمیخواهی تنظیمات لینوکس قبلی رو لینوکس جدید اعمال بشه باید پاکشون کنی

آفلاین aliiririran

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 254
  • جنسیت : پسر
پاسخ : سوال در مورد آرچ
« پاسخ #29 : 27 تیر 1399، 05:35 ب‌ظ »
آرچ دوباره نصب کردم چند بار قبلم این مشکل داشتم با یه روش هایی حل میکردم میخوام بدونم چرا ارچ فیلتر برای من چند تا پکیجش برای نصب ارچ دانلود نمیشه بعد رفتم دیدم میگن با فیلتر شکن یا دی ان اس شکن برید ! خب یعنی ما تحریم هستیم ؟ البته شاید با سرور عوض کردن درست شه ولی بلاخره تحریم هستیم /:
یکی از دلایل استفاده از دبیان همین آزادیش که کسی تحریم نمیکنه و...

فقظ لطفا چون ارچ دارید بهونه نیارید بعضیا اخه گفتن با dns شکن برید درست میشه که دی ان اس شکن تحریم خارج بر میداره درضمن این همه توزیع فیلتر نشده فک نکنم تحریم  از طرف ایران باشه
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسشو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
nano world