انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....  (دفعات بازدید: 629 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ehsan_kabiri_33

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« : 28 خرداد 1399، 05:57 ب‌ظ »
با سلام

در قسمت ثبت نام خیلی ادم اذیت میشه !
حالا کپچا خیلی ناخوانا ست ادم 5 بار رفرش میکنه سه بار اشتباه میزنه بالاخره میشه !!
ولی تکلیف مون با دو تا سوال که مگه جواب را به فارسی تایپ کنید !! و من باید ماه مهر را تایپ کنم 7 به فارسی و هر کاری میکنم فارسی نمیشه !!
و امسال چه سالی هستید را باید تایپ کنم 1399 به فارسی و هر کاری میکنم فارسی نمیشه !!

بابا دو خط کد اضافه کنید که هم فارسی قبول کنه هم انگلیسی !! یا محدودیت تایپ فقط انگلیسی در تکست باکس را بردارین !! یا اصلا سوالی که سه رو.ز من میام تو سایت واسه ثبت نام . همیشه جوابش 1399 هست پرا باید پرسیده بشه ؟؟



راهکار :: با یک نکبت کاری یهو به ذهنم رسید رفتم توی گوگل تایپ کردن : عدد 1399 به فارسی !! بعد کپی کردم اوردم تا بهم گیر نداده !!خیلی بده !!

آفلاین علیرضا آهنی

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
  • جنسیت : پسر
  • یک کاربر گنولینوکس
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #1 : 28 خرداد 1399، 07:35 ب‌ظ »
کپچا اگه خوانا نبود میتونید بهش گوش کنید ( من تست نکردم ولی خوب میدونم که این امکان هست )
همچنین توی اکثر سیستم عامل ها ( اندروید و توزیع های لینوکس ) اگه زبان کیبردتون فارسی باشه میتونید اعداد فارسی تایپ کنید .
من دوست دارم به بقیه توی این انجمن کمک کنم چون این انجمن به من خیلی کمک کرد .

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 13263
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #2 : 29 خرداد 1399، 01:32 ق‌ظ »
ولی تکلیف مون با دو تا سوال که مگه جواب را به فارسی تایپ کنید !! و من باید ماه مهر را تایپ کنم 7 به فارسی و هر کاری میکنم فارسی نمیشه !!
و امسال چه سالی هستید را باید تایپ کنم 1399 به فارسی و هر کاری میکنم فارسی نمیشه !!

بابا دو خط کد اضافه کنید که هم فارسی قبول کنه هم انگلیسی !! یا محدودیت تایپ فقط انگلیسی در تکست باکس را بردارین !! یا اصلا سوالی که سه رو.ز من میام تو سایت واسه ثبت نام . همیشه جوابش 1399 هست پرا باید پرسیده بشه ؟؟
دقیقاً اون دو تا هستن که مطمئن شیم کاربر صفحه‌کلید فارسی داره و استفاده ازش رو بلده!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین LordShadows

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 20
  • جنسیت : پسر
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #3 : 29 خرداد 1399، 07:05 ب‌ظ »
ولی تکلیف مون با دو تا سوال که مگه جواب را به فارسی تایپ کنید !! و من باید ماه مهر را تایپ کنم 7 به فارسی و هر کاری میکنم فارسی نمیشه !!
و امسال چه سالی هستید را باید تایپ کنم 1399 به فارسی و هر کاری میکنم فارسی نمیشه !!

بابا دو خط کد اضافه کنید که هم فارسی قبول کنه هم انگلیسی !! یا محدودیت تایپ فقط انگلیسی در تکست باکس را بردارین !! یا اصلا سوالی که سه رو.ز من میام تو سایت واسه ثبت نام . همیشه جوابش 1399 هست پرا باید پرسیده بشه ؟؟
دقیقاً اون دو تا هستن که مطمئن شیم کاربر صفحه‌کلید فارسی داره و استفاده ازش رو بلده!
یعنی کسی که تازه وارد هست و نمیدونه چطوری رو کیبورد فارسی اعداد رو هم فارسی تایپ کنه حق استفاده از انجمن رو نداره؟
مثلا خیلی ها به دلیل استفاده زیاد از num pad نمیدونن که برای اینکه اعداد هم بصورت فارسی تایپ بشه باید از ارقام بالای کیبورد استفاده کنن.

آفلاین ساسان

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 987
  • جنسیت : پسر
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #4 : 30 خرداد 1399، 04:13 ق‌ظ »
با سلام

در قسمت ثبت نام خیلی ادم اذیت میشه !
حالا کپچا خیلی ناخوانا ست ادم 5 بار رفرش میکنه سه بار اشتباه میزنه بالاخره میشه !!
ولی تکلیف مون با دو تا سوال که مگه جواب را به فارسی تایپ کنید !! و من باید ماه مهر را تایپ کنم 7 به فارسی و هر کاری میکنم فارسی نمیشه !!
و امسال چه سالی هستید را باید تایپ کنم 1399 به فارسی و هر کاری میکنم فارسی نمیشه !!

بابا دو خط کد اضافه کنید که هم فارسی قبول کنه هم انگلیسی !! یا محدودیت تایپ فقط انگلیسی در تکست باکس را بردارین !!
سلام.متاسفم که چنین تجربه بدی داشتی.
نرم افزار خوب باید با محدودیت های کاربر کنار بیاد نه اینکه تنبیهشون کنه. Captcha های مبتنی بر تکست منسوخ شده. انجمن باید به نسخه جدیدتر که از عکس استفاده میکنه به روزرسانی بشه. (اون هایی که چندتا عکس نشونت میده و میگه اون هایی که اتوبوس توش هست رو انتخاب کن)
نقل‌قول
یا اصلا سوالی که سه رو.ز من میام تو سایت واسه ثبت نام . همیشه جوابش 1399 هست پرا باید پرسیده بشه ؟؟
نه. ایده پشت این سوالات این هست که جلو ثبت نام های کُد شده رو بگیره. اگر قراره یه سوال ثابت با جواب ثابت پرسیده بشه، تاثیر این سوال ها از بین میره.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین M!lad

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1436
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #5 : 30 خرداد 1399، 04:33 ق‌ظ »
استفاده از Captchaهای مبتنی بر تصویر خیلی ایده جالبی نیست. البته اگر از سرویس دهنده جانبی استفاده بشه. چون عموما از کلیک‌های کاربرها برای train کردن مدل‌های اختصاصی خودشون استفاده می‌کنند.

تا جایی که خاطرم هست بیشتر ایده این سوال همین بود که کاربر صفحه کلید فارسی داره یا نه (میتونه فارسی بنویسه یا نه). که کسی فینگلیش ارسال نداشته باشه.
ولی خوب به نظر یک تغییرات کوچیک توش می‌شه داد که وضعیت بهتر بشه.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین ساسان

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 987
  • جنسیت : پسر
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #6 : 30 خرداد 1399، 04:57 ق‌ظ »
استفاده از Captchaهای مبتنی بر تصویر خیلی ایده جالبی نیست. البته اگر از سرویس دهنده جانبی استفاده بشه. چون عموما از کلیک‌های کاربرها برای train کردن مدل‌های اختصاصی خودشون استفاده می‌کنند.
تا زمانی که معامله برد، برد هست، به نظرم ایده چنان بدی نیست.
و این چطور training برای اون هست؟ نباید از قبل بدونن توی کدوم عکس اتوبوس هست که جلوی بات ها رو بگیرن؟ چی رو دارن train میکنن؟
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین M!lad

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1436
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #7 : 30 خرداد 1399، 05:56 ق‌ظ »
نظرات متفاوته دیگه...

برخی اوقات یک تعداد تصویر بی تاثیر رو نمایش می‌ده. ولی خوب کاربر نمیدونه کدوما هستند و همه رو چک می‌زنه. و نهایتا می‌تونه با احتمال‌های مختلف دسته‌بندی کنه. درواقع شما می‌تونید برخی اوقات با نزدن یه تعداد از تصاویر هم از چالش مذکور رد بشید.
..I feel no fault for the fault I feel..

آنلاین nixoeen

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4147
  • جنسیت : پسر
  • masoft قدیم
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #8 : 30 خرداد 1399، 07:31 ق‌ظ »
بابا دو خط کد اضافه کنید که هم فارسی قبول کنه هم انگلیسی !!
حداقل پیش‌نیاز فعالیت در این انجمن اینه که صفحه‌کلید فارسی داشته باشید و بتونید اعداد و حروف رو به فارسی تایپ کنید. اگر این پیش‌نیاز رو ندارید و با جستجو کردن هم نتونید حل کنیدش، با اولین پستتون دارید قوانین رو زیر پا میذارید. در اینصورت احتمالا براتون انجمن‌های دیگه برای شروع مناسب‌تر باشه.

نرم افزار خوب باید با محدودیت های کاربر کنار بیاد نه اینکه تنبیهشون کنه.
تنبیه نیست، دقیقا از قصد اینطور تنظیم شده. پیش‌نیاز فعالیت در این انجمن هستش. البته یک کار خوب می‌تونه این باشه که یک لینک آموزش نصب صفحه‌کلید فارسی رو توی ویکی بذاریم و موقع ثبت‌نام به اون لینک بدیم.

Captcha های مبتنی بر تکست منسوخ شده. انجمن باید به نسخه جدیدتر که از عکس استفاده میکنه به روزرسانی بشه.
اینطور نیست. کاربرد Captcha اینه که ربات‌ها نتونن اینجا ثبت‌نام کنند که در حال حاضر امکانش رو ندارند. اگر امکانش رو پیدا کردند، میشه بروزرسانی‌اش کرد. من به شخصه علاقه‌ای ندارم با استفاده از reCAPTCHA به گوگل کمک کنم و احتمالا اکثر ناظران انجمن هم با من همنظر باشند.
نقل‌قول
reCAPTCHA Terms of Service: You acknowledge and understand that the reCAPTCHA API works by collecting hardware and software information, such as device and application data and the results of integrity checks, and sending that data to Google for analysis. Pursuant to Section 3(d) of the Google APIs Terms of Service, you agree that if you use the APIs that it is your responsibility to provide any necessary notices or consents for the collection and sharing of this data with Google.

و این چطور training برای اون هست؟ نباید از قبل بدونن توی کدوم عکس اتوبوس هست که جلوی بات ها رو بگیرن؟ چی رو دارن train میکنن؟
با نرم‌افزارهای فعلی نتیجه رو بدست میارن (که ممکنه درست یا اشتباه باشه) و افراد نتیجه نرم‌افزار اون‌ها رو تایید یا رد می‌کنند که کمک می‌کنه نرم‌افزارهاشون دقیق‌تر کار کنند.
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1399، 07:34 ق‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین alend

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1214
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #9 : 30 خرداد 1399، 07:50 ق‌ظ »
بابا دو خط کد اضافه کنید که هم فارسی قبول کنه هم انگلیسی !!
حداقل پیش‌نیاز فعالیت در این انجمن اینه که صفحه‌کلید فارسی داشته باشید و بتونید اعداد و حروف رو به فارسی تایپ کنید. اگر این پیش‌نیاز رو ندارید و با جستجو کردن هم نتونید حل کنیدش، با اولین پستتون دارید قوانین رو زیر پا میذارید. در اینصورت احتمالا براتون انجمن‌های دیگه برای شروع مناسب‌تر باشه.

نرم افزار خوب باید با محدودیت های کاربر کنار بیاد نه اینکه تنبیهشون کنه.
تنبیه نیست، دقیقا از قصد اینطور تنظیم شده. پیش‌نیاز فعالیت در این انجمن هستش. البته یک کار خوب می‌تونه این باشه که یک لینک آموزش نصب صفحه‌کلید فارسی رو توی ویکی بذاریم و موقع ثبت‌نام به اون لینک بدیم.

Captcha های مبتنی بر تکست منسوخ شده. انجمن باید به نسخه جدیدتر که از عکس استفاده میکنه به روزرسانی بشه.
اینطور نیست. کاربرد Captcha اینه که ربات‌ها نتونن اینجا ثبت‌نام کنند که در حال حاضر امکانش رو ندارند. اگر امکانش رو پیدا کردند، میشه بروزرسانی‌اش کرد. من به شخصه علاقه‌ای ندارم با استفاده از reCAPTCHA به گوگل کمک کنم و احتمالا اکثر ناظران انجمن هم با من همنظر باشند.
نقل‌قول
reCAPTCHA Terms of Service: You acknowledge and understand that the reCAPTCHA API works by collecting hardware and software information, such as device and application data and the results of integrity checks, and sending that data to Google for analysis. Pursuant to Section 3(d) of the Google APIs Terms of Service, you agree that if you use the APIs that it is your responsibility to provide any necessary notices or consents for the collection and sharing of this data with Google.

و این چطور training برای اون هست؟ نباید از قبل بدونن توی کدوم عکس اتوبوس هست که جلوی بات ها رو بگیرن؟ چی رو دارن train میکنن؟
با نرم‌افزارهای فعلی نتیجه رو بدست میارن (که ممکنه درست یا اشتباه باشه) و افراد نتیجه نرم‌افزار اون‌ها رو تایید یا رد می‌کنند که کمک می‌کنه نرم‌افزارهاشون دقیق‌تر کار کنند.

این قسمت از ویکی پدیا جالب است:

Criticism
The original iteration of reCAPTCHA was criticized as being a source of unpaid work to assist in transcribing efforts.[36]
نقل‌قول
The current iteration of the system has been criticized for its reliance on tracking cookies and promotion of vendor lock-in with Google services; administrators are encouraged to include reCAPTCHA tracking code in all pages of their website to analyze the behavior and "risk" of users, which determines the level of friction presented when a reCAPTCHA prompt is used. Google stated in its privacy policy that user data collected in this manner is not used for personalized advertising. It was also discovered that the system favors those who have an active Google account login, and displays a higher risk towards those using anonymizing proxies and VPN services.[19]

Some people were concerned when Google announced reCAPTCHA v3.0 about their privacy because of the vulnerability that people viewing the sites with reCAPTCHA v2.0 faced with the possibility of Google tracking them throughout the website as they now would have full control.

Google's help center states that reCAPTCHA is not supported for the deafblind community[37], effectively locking such users out of all pages that use the service.

آفلاین LordShadows

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 20
  • جنسیت : پسر
پاسخ : پیر شدم تا تونستم ثبت نام کنم ....
« پاسخ #10 : 30 خرداد 1399، 01:17 ب‌ظ »
حداقل پیش‌نیاز فعالیت در این انجمن اینه که صفحه‌کلید فارسی داشته باشید و بتونید اعداد و حروف رو به فارسی تایپ کنید. اگر این پیش‌نیاز رو ندارید و با جستجو کردن هم نتونید حل کنیدش، با اولین پستتون دارید قوانین رو زیر پا میذارید. در اینصورت احتمالا براتون انجمن‌های دیگه برای شروع مناسب‌تر باشه.


تنبیه نیست، دقیقا از قصد اینطور تنظیم شده. پیش‌نیاز فعالیت در این انجمن هستش. البته یک کار خوب می‌تونه این باشه که یک لینک آموزش نصب صفحه‌کلید فارسی رو توی ویکی بذاریم و موقع ثبت‌نام به اون لینک بدیم.

قوانین انجمن درست ولی جوری نباشه که کاربر تازه وارد همون اول گیر کنه.
مثلا میشه جای اعداد فارسی همون رو به صورت حروف فارسی تایپ کرد که از داشتن کیبورد فارسی هم مثل قبل اطمینان خاطر پیدا کرد.
خیلی ها کیبورد فارسی دارن ولی تایپ اعداد بصورت فارسی رو بلد نیستن اینکه لینک آموزش رو بزارید هم خوب میشه.