انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰.۰۴ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰.۰۴ خواهد بود.

نویسنده موضوع: تشخیص پروسه‌ای که سیستم رو به شدت کند میکنه از طریق لاگ Atop  (دفعات بازدید: 289 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر حسین کریمی

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
  • جنسیت : پسر
  • Silence like Ocean
سلام، دوستان من سیستم هر روز یکی دو بار به شدت کند میشه، برای همین یه مدته که Atop رو فعال کردم که هر ۳۰ ثانیه اسنپ شات بگیره از وضعیت سیستم.
اما نمیتونم درست تشخیص بدم که دقیقا مشکل از کجاست، ظاهرا ظرفیت R/W دیسک پر میشه اما نمیدونم دلیلش خود اون پروسس هست، یا SWAP یا چیز دیگه ای.
از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟
فایل لاگ Atop
به ساعت 15:18 که برید مشخصه اونجا سیستم کند شده.

اگه با Atop کار نکردید از طریق دستور زیر میشه فایل رو خوند:
atop -r atop_20200509 -a و بعد از باز شدن لاگ با زدن B میتونید زمان دقیقی که میخواید بررسی کنید، با t و shift+t هم میتونید اسنپ شات‌ها رو پیمایش کنید.

معمولا زمانی که سیستم کند میشه دارم از Firefox و VSCode و npm استفاده میکنم.
تا چند روز پیش از Firefox ESR خود دبیان استفاده میکردم اما چون اول فایرفاکس کند میشه فکر کردم شاید مشکل از اون باشه و Firefox Stable رو نصب کردم. اما مشکل همچنان هست و حل نشده.
مشخصات سیستم: Debian 10
بقیه مشخصات سخت افزاری هم توی فایل لاگ هست.
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1399، 06:23 ب‌ظ توسط امیر حسین کریمی »

آفلاین mehdi4970

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • درود بر دوستان
درود بر شما

من هم اوایل با دبیان ۹ (دسکتاپ)همین مشکل رو داشتم مخصوصا با فایرفاکس و کرومیوم و.... و بدتراز همه با فایل منیجر که بعد از هر استفاده لاگ دونی سیستم رو پر می کرد (نسخه های ۹.۳ تا ۹.۸) که بعد درست شد ولی موقعی که خواستم دبیان ۱۰(دسکتاپ) رو نصب کنم از ریشه و بصورت پاک پاک گزینه فرمت ریشه ای کامل رو انتخاب کردم و با اینکه نیم ساعت بیشتر طول کشید ولی دیگه به این مشکل برنخوردم(فکر می کنم اگه فرمت ریشه ای رو نزنیم تنظیمات برنامه هارو یه جایی نگه می داره چون قبل از اون چند بار سیستم رو با فرمت کردن معمولی نصب کردم موقع اجرای خیلی از برنامه ها تنظیمات روی سیستم قبلی بالا می اومد....)  شاید این موضوع به دردتان بخورد.ولی نگفتین دبیان دسکتاپ رو نصب کردین یا سرور؟؟؟ توی صفحه ۲ همین بخش دبیان به مشکل log یه نگاه بندازین شاید مشکل گشابود.
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1399، 07:49 ق‌ظ توسط mehdi4970 »
پیشاپیش سپاس از نگاهتون

آفلاین goloshon

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 221
  • جنسیت : پسر
باسلام

اگر پارتیشن root فرمت کنید و پارتیشن home جدا باشه.تنظیمات برنامه ها دست نخورده باقی میمونه.
نقل‌قول
(فکر می کنم اگه فرمت ریشه ای رو نزنیم تنظیمات برنامه هارو یه جایی نگه می داره چون قبل از اون چند بار سیستم رو با فرمت کردن معمولی نصب کردم موقع اجرای خیلی از برنامه ها تنظیمات روی سیستم قبلی بالا می اومد....)

من قبلا با دبیان ۹ همین مشکل کندی سیتم رو داشتم و مشکل این بود که حافظه رم پر میشد و معمولا در فایرفاکس این مشکل بود بعد از چند هفته بروزرسانی مدام حل شد.

در دبیان ۱۰ چند هفته ای هست که فقط موقع کپی فایل  سیتم کند میشه و سرعت کپی هم کم شده.

آفلاین Sun-PDA

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 805
ولی موقعی که خواستم دبیان ۱۰(دسکتاپ) رو نصب کنم از ریشه و بصورت پاک پاک گزینه فرمت ریشه ای کامل رو انتخاب کردم و با اینکه نیم ساعت بیشتر طول کشید ولی دیگه به این مشکل برنخوردم(فکر می کنم اگه فرمت ریشه ای رو نزنیم تنظیمات برنامه هارو یه جایی نگه می داره چون قبل از اون چند بار سیستم رو با فرمت کردن معمولی نصب کردم موقع اجرای خیلی از برنامه ها تنظیمات روی سیستم قبلی بالا می اومد....)  [/color]
منظورتون رو از فرمت ریشه ای متوجه نمیشم اما هر پارتیشنی رو فرمت کنید اطلاعاتش از بین میره ، اگر بعد از فرمت پارتیشن روت و نصب مجدد تظیمات سیستم عامل قبلی همچنان باقی مونده علتش اینه که یک سری تنظیمات در پارتیشن هوم ذخیره می شوند و اگر پارتیشن هوم رو فرمت نمی کنید و میخواهید تنظیمات سیستم قبلی باقی نمونه باید هر فولدری و فایلی که در پارتیشن هوم نامشون با نقطه آغاز میشه رو پاک کنید ، در حقیقت هر فایل و فولدری که جزء فایلهای شخصی شما نیست و به طور اتوماتیک توسط برنامه ها ساخته شده رو باید پاک کنید تا تنظیمات برنامه ها باقی نَمونه

آفلاین mehdi4970

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • درود بر دوستان
درود بر شما

منظورم low level format : فرمت سطح پایین بود. که امکانش در dvd  شماره یک هر نسخه دبیان موجوده.
بله احتمالا همون دو سه باری که پارتیشن home  رو جدا گذاشته بودم این اتفاق افتاده بود.
{البته اینم بگم که از روش نصب پاک(clean)استفاده می کردم و با دی وی دی اول دبیان نصب می کردم تا اینکه دموکرات ترین(بقول جادی) توزیع لینوکس منو به سمت هرج و مرج (مصائب نصب چند میزکار هنگام نصب و ... برنامه ها و ...)کشوند. بعد با دیدن ویدیو های آقای امیر صمیمی به فکر نصب یه میز کار دبیان افتادم و با نصب یه دی وی دی live ازروش نصب جدید دبیان استفاده کردم و الان همه چی آرومه و چقدر خوشبختم ;D ;D ;D روش جدید که با بالا آمدن سیستم عامل بطور live  انجام میشه می ذاره خیلی راحت و بی دردسر تر از توزیع های دیگه و حتی روش نصب قدیم خود دبیان  سیستم رو نصب کرد مثلا sudo پیشفرض کار می کنه و دیگه نمی خواد هی su رو اجرا کنیم و مابقی ماجرا و در اکثر مواقع موقع نصب برنامه ها هی نمی خواد میز کارهای دیگه رو هم نصب کنه...log سیستم پر نمیشه و ... خلاصه داستانی داشتیم قبلا که نگو و نپرس ...}همچنین اگر سی دی لایو استانداردو دانلود کنین می تونین یه تجربه نصب از صفر رو (حتی راحت تر از نصب آرچ) تجربه کنین.

« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1399، 08:39 ق‌ظ توسط mehdi4970 »
پیشاپیش سپاس از نگاهتون

آفلاین امیر حسین کریمی

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
  • جنسیت : پسر
  • Silence like Ocean
ممنون از نظرات
عزیزان کسی میتونه فایل لاگ رو دانلود کنه و نگاهی بندازه؟
این مشکل واقعا اذیت کننده‌ست و هیچ راه حلی هنوز نتونستم براش پیدا کنم.

آفلاین فاراب

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1329
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
از چه جاوایی استفاده میکنی؟ OpenJDK؟ چه ورژنی؟
Godisnowhere

آفلاین امیر حسین کریمی

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
  • جنسیت : پسر
  • Silence like Ocean
از چه جاوایی استفاده میکنی؟ OpenJDK؟ چه ورژنی؟

ممنون از پاسختون. مشخصات جاوا:
openjdk 11.0.7 2020-04-14
OpenJDK Runtime Environment (build 11.0.7+10-post-Debian-3deb10u1)
OpenJDK 64-Bit Server VM (build 11.0.7+10-post-Debian-3deb10u1, mixed mode, sharing)

به نظرتون مشکل از جاوا ست؟

آفلاین فاراب

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1329
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
به احتمال زیاد بخاطر جاوا باشه. هر چی هست به فایرفاکس مربوط نیست. ورژن های دیگه رو امتحان کنید. حتی JRE
راستی حتما VSCode رو با اسنپ هم امتحان کنید. پاکش کنید ورژن اسنپ رو نصب کنید و تست کنید.
Godisnowhere

آفلاین امیر حسین کریمی

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
  • جنسیت : پسر
  • Silence like Ocean
ممنون. در حال حاضر منابع سیستم رو تغییر دادم، فعلا مشکلی پیش نیومده، اما این منابع همیشگی نیست و باید دوباره برگردم به منابع قبلی.
حتما تست میکنم.