انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: مشکل در استفاده از Xampp (حل شد)  (دفعات بازدید: 637 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AH999

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • جنسیت : پسر
مشکل در استفاده از Xampp (حل شد)
« : 09 اسفند 1398، 03:00 ب‌ظ »
سلام وقت همگی بخیر ، میخواستم از xampp استفاده کنم ، وقتی اون رو نصب کردم و خواستم برم داخل فولدر htdocs برای کپی کردن پروژه و ادامه دادن اون ، دیدم برای ذخیره و سیو کردن فایل های دسترسی روت میخواد ، کلا نمیذاره هیچ فایلی ایجاد کنم و فایل رو سیو کنم ، هی مجبور میشم برم داخل terminal و با sudo هی فایل بسازم یا فایلی رو سیو کنم ،‌چون از vscode استفاده میکنم ، با سیو کردن داخل vim, nano رابطه خوبی ندارم ، الان نمیدونم باید به user فعلی دسترسی روت بدم یا ... ، حتی xampp رو انتقال دادم به دایرکتوری home ولی دیگه وب سرور هاش run نشدن ، ممنون میشم راهنمایی کنید ....
متشکرم...
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1398، 04:41 ب‌ظ توسط AHosseini »

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #1 : 09 اسفند 1398، 03:20 ب‌ظ »
خب من خیلی از این چیزا اطلاعات ندارم ولی ویم خیلی راحته و سریعه و پروداکتیو هستش
https://www.aparat.com/v/Wp0LJ/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%B0Vim_(%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA_%D8%A7%D9%88%D9%84)
این یه سری ویدیوی اموزش ویم خیلی خوبه که واقعا مفیده به زبون فارسی که اقای امیرصمیمی از دوستان که ادمین انجمن هم هست درست کردن

آفلاین AH999

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #2 : 09 اسفند 1398، 04:14 ب‌ظ »
خب من خیلی از این چیزا اطلاعات ندارم ولی ویم خیلی راحته و سریعه و پروداکتیو هستش
https://www.aparat.com/v/Wp0LJ/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%B0Vim_(%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA_%D8%A7%D9%88%D9%84)
این یه سری ویدیوی اموزش ویم خیلی خوبه که واقعا مفیده به زبون فارسی که اقای امیرصمیمی از دوستان که ادمین انجمن هم هست درست کردن

ممنون بابت پاسخ تون ، ولی نوشتن برنامه های جاوا اسکریپت داخل vim زیاد خوب نیست...

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #3 : 09 اسفند 1398، 04:17 ب‌ظ »
خب من خیلی از این چیزا اطلاعات ندارم ولی ویم خیلی راحته و سریعه و پروداکتیو هستش
https://www.aparat.com/v/Wp0LJ/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%B0Vim_(%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA_%D8%A7%D9%88%D9%84)
این یه سری ویدیوی اموزش ویم خیلی خوبه که واقعا مفیده به زبون فارسی که اقای امیرصمیمی از دوستان که ادمین انجمن هم هست درست کردن

ممنون بابت پاسخ تون ، ولی نوشتن برنامه های جاوا اسکریپت داخل vim زیاد خوب نیست...
انقدر اکستنشن پاره که یهو میبینی از وی اس کد که هیچ از وب استورم هم جلو افتاده

آفلاین AH999

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #4 : 09 اسفند 1398، 04:23 ب‌ظ »
خب من خیلی از این چیزا اطلاعات ندارم ولی ویم خیلی راحته و سریعه و پروداکتیو هستش
https://www.aparat.com/v/Wp0LJ/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%B0Vim_(%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA_%D8%A7%D9%88%D9%84)
این یه سری ویدیوی اموزش ویم خیلی خوبه که واقعا مفیده به زبون فارسی که اقای امیرصمیمی از دوستان که ادمین انجمن هم هست درست کردن

ممنون بابت پاسخ تون ، ولی نوشتن برنامه های جاوا اسکریپت داخل vim زیاد خوب نیست...
انقدر اکستنشن پاره که یهو میبینی از وی اس کد که هیچ از وب استورم هم جلو افتاده


قبلا باهاش خیلی کار میکردم ، حدود یکسال و نیم پیش برای نوشتن برنامه های بش خیلی عالی بود ، ولی خب فعلا ترجیح میدم از VScode استفاده کنم

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #5 : 09 اسفند 1398، 04:25 ب‌ظ »
خب تو دایرکتوری دیگه بنویس موقع تست کپی کن اونجا همین

آفلاین AH999

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #6 : 09 اسفند 1398، 04:27 ب‌ظ »
خب تو دایرکتوری دیگه بنویس موقع تست کپی کن اونجا همین


درسته ، ولی فکر کنم روش بهتری هم باشه

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #7 : 09 اسفند 1398، 04:31 ب‌ظ »
میتونی وی اس کد و در حالت ادمین ران کنی ولی خطرناکه

آفلاین AH999

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #8 : 09 اسفند 1398، 04:40 ب‌ظ »
از چه لحاظی خطرناکه ؟؟

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #9 : 09 اسفند 1398، 04:44 ب‌ظ »
از چه لحاظی خطرناکه ؟؟
از این لحاظ که ممکنه به خاطر بی دقتی یه فایل اساسی رو ادیت کنی و کلا سیستم به فنا بره

آفلاین AH999

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #10 : 09 اسفند 1398، 04:47 ب‌ظ »
از چه لحاظی خطرناکه ؟؟
از این لحاظ که ممکنه به خاطر بی دقتی یه فایل اساسی رو ادیت کنی و کلا سیستم به فنا بره


نه فکر نکنم ، همچین کاری بکنم ، من الان در تعجبم پس چرا xampp رو برای لینوکس نوشتن وقتی اینقدر دنگوفنگ داره ، حتما راه خاصی داره که بشه فایل های پروژه رو به طور مستقیم داخل htdocs ریخت و استفاده کرد!!!!

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #11 : 09 اسفند 1398، 04:50 ب‌ظ »
از چه لحاظی خطرناکه ؟؟
از این لحاظ که ممکنه به خاطر بی دقتی یه فایل اساسی رو ادیت کنی و کلا سیستم به فنا بره


نه فکر نکنم ، همچین کاری بکنم ، من الان در تعجبم پس چرا xampp رو برای لینوکس نوشتن وقتی اینقدر دنگوفنگ داره ، حتما راه خاصی داره که بشه فایل های پروژه رو به طور مستقیم داخل htdocs ریخت و استفاده کرد!!!!
برو تو پوشه پروژه و بزن sudo code . اگه ریسک میخوای بکنی البته احتمالا خود وی اس کد اخطار بده که خطرناکه

آفلاین AH999

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #12 : 09 اسفند 1398، 05:09 ب‌ظ »
تشکر ، نسبتا کارآمد بود ، فقط چطوری تنظیمات VScode در حالت superuser هم مثل حالت معمولی باشه ،‌یعنی باید دوباره تنطیمات رو براش ست کنم؟؟؟

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #13 : 09 اسفند 1398، 05:11 ب‌ظ »
تشکر ، نسبتا کارآمد بود ، فقط چطوری تنظیمات VScode در حالت superuser هم مثل حالت معمولی باشه ،‌یعنی باید دوباره تنطیمات رو براش ست کنم؟؟؟
تو حالت سوپر یوزر تنظیمات لود نمیشن چون تنظیمات تو خانه ی کاربره
ست نکنید چون خانه کاربر روت بهم میخوره بازم قضیه خطره
یه حل شد اضافه کنید

آفلاین AH999

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در استفاده از Xampp
« پاسخ #14 : 09 اسفند 1398، 05:17 ب‌ظ »
تشکر ، نسبتا کارآمد بود ، فقط چطوری تنظیمات VScode در حالت superuser هم مثل حالت معمولی باشه ،‌یعنی باید دوباره تنطیمات رو براش ست کنم؟؟؟
تو حالت سوپر یوزر تنظیمات لود نمیشن چون تنظیمات تو خانه ی کاربره
ست نکنید چون خانه کاربر روت بهم میخوره بازم قضیه خطره
یه حل شد اضافه کنید

نشد که ، اینجوری بدرد نمیخوره ، صبر میکنم شاید دوستان دیگه تجربه کارکردن با xampp رو داخل لینوکس داشته باشن ، از شما هم تشکر میکنم