انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: تغییر زبان  (دفعات بازدید: 398 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
تغییر زبان
« : 10 بهمن 1398، 10:48 ق‌ظ »
سلام
من رو xfce وقتی با ترکیب کلید زبان رو تغییر میدم از انگلیسی فارسی میشه ولی از فارسی انگلیسی نمیشه چیکار کنم باید

آفلاین Sun-PDA

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ : تغییر زبان
« پاسخ #1 : 10 بهمن 1398، 07:44 ب‌ظ »
اگر alt و shift رو برای تغییر زبان اختصاص دادی کلیدهای سمت راست زبان کیبورد رو فقط به فارسی تغییر میده اما از فارسی به انگلیسی تبدیل نمیکنه اما کلیدهای سمت چپ هم از فارسی به انگلیسی و هم از انگلیسی به فارسی عمل میکنه

این مشکلی هست که تقریبا تو همه دسکتاپ ها هست و مختص xfce نیست. البته برای من دیگه مشکل نیست و حتی یک آپشن محسوب میشه چون وقتی میخوام فارسی تایپ کنم بدون اینکه بخوام دقت کنم که الان زبان کیبوردم چیه یک بار alt و shift سمت راست رو میزنم اگر اگر زبانش انگلیسی بود فارسی میشه و اگر فارسی بود تغییری نمیکنه
اگر کلیدهای سمت چپ فقط به انگلیسی تغییر میداد بهتر بود اما الان هم برای انگلیسی نوشتن وقتی مطمئن نباشم که زبان صفحه کلیدم چی هست اول یک بار کلید های سمت راست رو میزنم و بعد کلیدهای سمت چپ و بعد تایپ می کنم

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : تغییر زبان
« پاسخ #2 : 10 بهمن 1398، 09:17 ب‌ظ »
اگر alt و shift رو برای تغییر زبان اختصاص دادی کلیدهای سمت راست زبان کیبورد رو فقط به فارسی تغییر میده اما از فارسی به انگلیسی تبدیل نمیکنه اما کلیدهای سمت چپ هم از فارسی به انگلیسی و هم از انگلیسی به فارسی عمل میکنه

این مشکلی هست که تقریبا تو همه دسکتاپ ها هست و مختص xfce نیست. البته برای من دیگه مشکل نیست و حتی یک آپشن محسوب میشه چون وقتی میخوام فارسی تایپ کنم بدون اینکه بخوام دقت کنم که الان زبان کیبوردم چیه یک بار alt و shift سمت راست رو میزنم اگر اگر زبانش انگلیسی بود فارسی میشه و اگر فارسی بود تغییری نمیکنه
اگر کلیدهای سمت چپ فقط به انگلیسی تغییر میداد بهتر بود اما الان هم برای انگلیسی نوشتن وقتی مطمئن نباشم که زبان صفحه کلیدم چی هست اول یک بار کلید های سمت راست رو میزنم و بعد کلیدهای سمت چپ و بعد تایپ می کنم
مال من ویندوز + اسپیسه

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 464
  • جنسیت : پسر
پاسخ : تغییر زبان
« پاسخ #3 : 13 بهمن 1398، 06:40 ب‌ظ »
بهتره که از همون Left Alt +Left Shift  استفاده کنید.

استفاده از کلید ویندوز Win یا Super جالب نیست چون توی چیزی مثل Whisker Menu تداخل ایجاد می‌کنه.
ولی با غیر فعال کردن این برنامه بررسی کردم میشه هردو زبان را عوض کرد.

نقل‌قول
اگر alt و shift رو برای تغییر زبان اختصاص دادی کلیدهای سمت راست زبان کیبورد رو فقط به فارسی تغییر میده اما از فارسی به انگلیسی تبدیل نمیکنه اما کلیدهای سمت چپ هم از فارسی به انگلیسی و هم از انگلیسی به فارسی عمل میکنه

این مشکلی هست که تقریبا تو همه دسکتاپ ها هست و مختص xfce نیست. البته برای من دیگه مشکل نیست و حتی یک آپشن محسوب میشه چون وقتی میخوام فارسی تایپ کنم بدون اینکه بخوام دقت کنم که الان زبان کیبوردم چیه یک بار alt و shift سمت راست رو میزنم اگر اگر زبانش انگلیسی بود فارسی میشه و اگر فارسی بود تغییری نمیکنه
اگر کلیدهای سمت چپ فقط به انگلیسی تغییر میداد بهتر بود اما الان هم برای انگلیسی نوشتن وقتی مطمئن نباشم که زبان صفحه کلیدم چی هست اول یک بار کلید های سمت راست رو میزنم و بعد کلیدهای سمت چپ و بعد تایپ می کنم

این برای زمانی است که از Alt+Shift  استفاده شده و نکته جالبی بود.

تصویر برنامه Keyboard پیوست کردم در صورتی که چنین تنظیماتی داشته باشه با این دو کلید می‌شه هر دو زبانو عوض کرد.


آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 464
  • جنسیت : پسر
پاسخ : تغییر زبان
« پاسخ #4 : 06 فروردین 1399، 03:35 ق‌ظ »
فکر کنم این مساله به صفحه کلید استاندارد فارسی برمی‌گرده
و احتمالا برای این صفحه کلید ترکیب alt+shift_r تعریف نشده


آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : تغییر زبان
« پاسخ #5 : 06 فروردین 1399، 11:28 ق‌ظ »
خیلی مهم نیست چون فعلا از i3 استفاده میکنم و هیچ میزکاری ندارم پس xfce هم ندارم

آفلاین \SmHk/

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 225
  • جنسیت : پسر
  • کاربر کوبونتو
پاسخ : تغییر زبان
« پاسخ #6 : 06 فروردین 1399، 01:58 ب‌ظ »
تو تنظیمات گنوم ویندوز+اسپیس بود که مثلا زبان بعدی رو میاورد برای زبان قبلی یه دکمه دیگه بود فکر کنم چرا خودت ترکیب رو عوض نمیکنی

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : تغییر زبان
« پاسخ #7 : 06 فروردین 1399، 01:59 ب‌ظ »
تو تنظیمات گنوم ویندوز+اسپیس بود که مثلا زبان بعدی رو میاورد برای زبان قبلی یه دکمه دیگه بود فکر کنم چرا خودت ترکیب رو عوض نمیکنی
منم از همونجا عادت کرده بودم به ویندوز+اسپیس البته الان به آلت+شیفت عادت کردم دیگه