انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: عدم کار کردن جنگو  (دفعات بازدید: 158 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آنلاین هومان

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 277
  • جنسیت : پسر
  • ubuntu pure
عدم کار کردن جنگو
« : 19 آبان 1398، 05:51 ب‌ظ »
یه پروژه جنگو نوشتم با آپاچی دیپلوی کردم ولی تو مرورگر باز نمیشه :



خودش ولی ارور نمیده

محتویات /etc/apache2/sites-avalible/mysite.conf



VirtualHost *:80>
    ServerName m1771710293.bitcommand.com

    ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/mysite-error.log
    CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/mysite-access.log combined

    WSGIDaemonProcess mysite processes=2 threads=25 python-path=/var/www/question$
    WSGIProcessGroup mysite
    WSGIScriptAlias / /var/www/questionmark_server/questionmark/wsgi.py
    <Directory /var/www/questionmark_server/questionmark>
        <Files wsgi.py>
            Require all granted
        </Files>
    </Directory>

    <Directory /var/www/questionmark_server/static>
        Require all granted
    </Directory>
   <Directory /var/www/questionmark_server/media>
        Require all granted
    </Directory>
</VirtualHost>



آنلاین هومان

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 277
  • جنسیت : پسر
  • ubuntu pure
پاسخ : عدم کار کردن جنگو
« پاسخ #1 : 19 آبان 1398، 07:07 ب‌ظ »
درست شد به جای اپاچی nginx زدم
فقط استایلا خراب شده چه کنم؟