انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی  (دفعات بازدید: 183 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین *mahdiar*

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 864
  • جنسیت : پسر
  • مهدی امانی
    • پاز
مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« : 16 آبان 1398، 09:49 ق‌ظ »
سلام
من قبلا این مشکل رو نداشتم نمی دونم از کی اینجوری شد ولی فایلایی که اسمشون فارسی هست رو نمی تونم باز کنم به ویژه با لیبره آفیس . یا فولدرای فارسی رو تو برنامه ها نمی شناسه.
راهکاری دارید ؟
این هم وبلاگم
www.paaz.ir/blog

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2456
  • جنسیت : پسر
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #1 : 16 آبان 1398، 10:31 ق‌ظ »
توضیح بیشتری بدید لطفا. میزکار و توزیعتون چیه؟

آفلاین *mahdiar*

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 864
  • جنسیت : پسر
  • مهدی امانی
    • پاز
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #2 : 16 آبان 1398، 09:39 ب‌ظ »
kubuntu 19.10

به طور مثال من قبلا توی لیبره آفیس یه فایل به اسم فارسی ذخیره کردم و بدون مشکل بازش می کردم ولی الان دیگه نمی تونم بازش کنم و ارور میده و اسم فایل رو به صورت علامت سوال نشون میده
وقتی اسمشون رو انگلیسی می کنم مشکلش رفع میشه
این هم وبلاگم
www.paaz.ir/blog

آفلاین helium

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #3 : 16 آبان 1398، 11:13 ب‌ظ »
سلام
kubuntu 19.10

...الان دیگه نمی تونم بازش کنم و ارور میده...
متن خطا؟

آفلاین *mahdiar*

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 864
  • جنسیت : پسر
  • مهدی امانی
    • پاز
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #4 : 17 آبان 1398، 10:13 ق‌ظ »
/home/mahdiar/motaleat/moghadame/??????.odt does not exist.
همین مشکل با فولدر ها هم هست . اگر در آدرس فایل نام فولدری فارسی هم باشه مشکل می خوره .
این هم وبلاگم
www.paaz.ir/blog

آفلاین *mahdiar*

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 864
  • جنسیت : پسر
  • مهدی امانی
    • پاز
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #5 : 17 آبان 1398، 11:12 ق‌ظ »
نمی دونم چرا ولی وقتی من اوبونتو های ۱۹ به بعد رو نصب می کنم به جای فارسی ایران آذربایجان رو نصب می کنه ! برای همین مشکل دارم . برنامه language support رو نصب کردم و توی اون فارسی رو نصب کردم و آذربایجانی رو پاک کردم و درست شد .
این قضیه آذربایجانی چیه ؟ روی چند تا کامپیوتر تست کردم و این مشکل رو داشتن ! حتی وقتی هیچی روشون نصب نبوده و یک اوبونتوی تازه ریختم .
این هم وبلاگم
www.paaz.ir/blog

آفلاین رسول سعیدنژاد

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3452
  • جنسیت : پسر
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #6 : 17 آبان 1398، 11:22 ق‌ظ »
موقع نصب، زمان رو میاری روی تهران تنظیم می‌کنی؟
من همیشه نیویورک رو می‌زنم که بعدش خودم دستی بیارمش روی تهران.
وقتی منطقه رو تغییر می‌دی، سعی می‌کنه زبون‌های اون منطقه رو برات نصب کنه. البته اینکه آذربایجانی رو به جای ایرانی نصب می‌کنه، که خب احتمالاً یه باگ هست و باید گزارش بشه. ولی خب حتی‌الامکان آدم همون اول نیویورک رو انتخاب کنه (یعنی به پیشفرض دست نزنه!) و بعد از نصب تنظیم کنه. اینجوری خیلی بهتره.
از «الله» تشکر کن. چرا که علم، از سمت او و به واسطهٔ اعضای این انجمن به شما می‌رسد.

آفلاین *mahdiar*

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 864
  • جنسیت : پسر
  • مهدی امانی
    • پاز
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #7 : 17 آبان 1398، 11:46 ق‌ظ »
بله تهران رو انتخاب می کنم . ربطی به زبان کیبوردم داره ؟
این هم وبلاگم
www.paaz.ir/blog

آفلاین رسول سعیدنژاد

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3452
  • جنسیت : پسر
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #8 : 17 آبان 1398، 12:50 ب‌ظ »
بله تهران رو انتخاب می کنم . ربطی به زبان کیبوردم داره ؟

وقتی تهران رو انتخاب می‌کنی، اوبونتو سعی می‌کنه پکیج‌های زبان مربوط به Time Zone تهران رو نصب کنه. که اینجا شامل زبان آذربایجانی شده  ???
احتمالاً یک باگه و باید گزارش بشه.
ولی همون‌طور که گفتم، اگه موقع نصب، دست به تنظیمات زمانی نزنی، این مشکل به‌وجود نمیاد. بعد از نصب می‌تونی دستی زمان رو بذاری روی تهران.
از «الله» تشکر کن. چرا که علم، از سمت او و به واسطهٔ اعضای این انجمن به شما می‌رسد.

آفلاین فرهاد محمدی مجد

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 924
  • جنسیت : پسر
  • اوبونتو و فدورا + GNOME Shell
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #9 : 17 آبان 1398، 03:51 ب‌ظ »
kubuntu 19.10
چه مدلی نصبش کردی؟ از طریق نصاب شبکه و نصب بسته‌ها به‌صورت شخصی‌سازی یا انتخاب گزینه میکار کامل کوبونتو؟ یا نصب تصویر ایزوی کامل؟ این توی پیکربندی و بسته‌های پیش‌فرض سیستم و در نتیجه بروز مشکلات و باگ‌ها تاثییرگذار است.

یه میزکار دیگر، ترجیحاً گنوم را نصب-تست کن و گزارش بده.

======

کوبونتو و لوبونتو نصابشون با اوبونتو متفاوته درسته؟
نام کاربری اصلی و نخست من Fedora-Red Hat است ولی دیدم بهتره با نام حقیقیم فعالیت کنم. این اولین حساب کاربری من در این انجمن نیست، در خرداد 1392 تصمیم به استفاده از گنو/لینوکس گرفتم و همان زمان در اینجا عضو شدم و تا 1-2 سال فعالیت می‌کردم ولی به دلایلی دیگه ادامه ندادم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3452
  • جنسیت : پسر
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #10 : 17 آبان 1398، 09:02 ب‌ظ »
کوبونتو و لوبونتو نصابشون با اوبونتو متفاوته درسته؟

کلیت‌شون یکیه. حتی نصاب متنی و اون محیط بنفش و سفیدرنگ! همه‌شون مراحل‌شون یکیه. فقط ظاهر نصاب متفاوته.
از «الله» تشکر کن. چرا که علم، از سمت او و به واسطهٔ اعضای این انجمن به شما می‌رسد.

آفلاین *mahdiar*

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 864
  • جنسیت : پسر
  • مهدی امانی
    • پاز
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #11 : 18 آبان 1398، 12:35 ق‌ظ »
kubuntu 19.10
چه مدلی نصبش کردی؟ از طریق نصاب شبکه و نصب بسته‌ها به‌صورت شخصی‌سازی یا انتخاب گزینه میکار کامل کوبونتو؟ یا نصب تصویر ایزوی کامل؟ این توی پیکربندی و بسته‌های پیش‌فرض سیستم و در نتیجه بروز مشکلات و باگ‌ها تاثییرگذار است.

یه میزکار دیگر، ترجیحاً گنوم را نصب-تست کن و گزارش بده.

======

کوبونتو و لوبونتو نصابشون با اوبونتو متفاوته درسته؟
من هم توی اوبونتو این رو چند جا تست کردم هم کوبونتو
این هم وبلاگم
www.paaz.ir/blog

آفلاین فرهاد محمدی مجد

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 924
  • جنسیت : پسر
  • اوبونتو و فدورا + GNOME Shell
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #12 : 18 آبان 1398، 06:59 ق‌ظ »
باید از طریق خط فرمان، فایل‌های مشکل‌دار را اجرا یا عملیاتی روشون اجرا کنی تا جزئیات مشکل چاپ شود، با برنامه‌های گرافیکی که یه توضیح فانتزی می‌دهند نمی‌شه مشکل را فهمید. آن چه که مسلمه این است که این مشکل رو کاربران دیگر ندارند، لذا شما باید فکر کنی ببینی آیا درگذشته کار خاص یا تنظیمات خاصی در یک جای سیستم اعمال کردی که چنین نتیجه‌ای داشته باشه؟
نام کاربری اصلی و نخست من Fedora-Red Hat است ولی دیدم بهتره با نام حقیقیم فعالیت کنم. این اولین حساب کاربری من در این انجمن نیست، در خرداد 1392 تصمیم به استفاده از گنو/لینوکس گرفتم و همان زمان در اینجا عضو شدم و تا 1-2 سال فعالیت می‌کردم ولی به دلایلی دیگه ادامه ندادم.

آفلاین *mahdiar*

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 864
  • جنسیت : پسر
  • مهدی امانی
    • پاز
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #13 : 19 آبان 1398، 08:57 ب‌ظ »
باید از طریق خط فرمان، فایل‌های مشکل‌دار را اجرا یا عملیاتی روشون اجرا کنی تا جزئیات مشکل چاپ شود، با برنامه‌های گرافیکی که یه توضیح فانتزی می‌دهند نمی‌شه مشکل را فهمید. آن چه که مسلمه این است که این مشکل رو کاربران دیگر ندارند، لذا شما باید فکر کنی ببینی آیا درگذشته کار خاص یا تنظیمات خاصی در یک جای سیستم اعمال کردی که چنین نتیجه‌ای داشته باشه؟
من در یک کامپیوتری که تا به حال اصلا لینوکس نداشته دو سه هفته پیش از سایت اوبونتو دانلودش کردم  روی ویرچوال نصب کردم وبعد از نصب این مشکل رو داشت ! دیگه چه جوری باید امتحان کنیم تا بگیم یه مشکلی وجود داره !  :o ;D
این هم وبلاگم
www.paaz.ir/blog

آفلاین esmaeelE

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 220
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با فایل ها رو فولدرهای فارسی
« پاسخ #14 : 20 آبان 1398، 03:32 ق‌ظ »
نقل‌قول
دیگه چه جوری باید امتحان کنیم تا بگیم یه مشکلی وجود داره!

حتمن مشکل وجود داشته که براش سوال پرسیدین ولی اشکال کار از جایی شروع می‌شه که این مورد قابل باز تولید نیست.

پیشنهاد می‌کنم برای کامل تر کردن سوال کارهای زیرو انجام بدین

  • از خطای  لیبره آفیس عکس بگیرید
  • برای فایل های فارسی که مشکل دارند خروجی دستور ls در ترمینال را قرار بدید (عکس بهتره)
  • در یک ادیتور ساده متن فارسی بنویسید و فایل را هم با نام فارسی ذخیره کنید و بعد خروجی ls , cat  را قرار بدید
  • نوع و نسخه ترمینال سیستم چیه؟
  • خروجی دستورات زیر
locale -a
locale
echo $LANG
screenfetch

    به نظر می‌رسه ایراد ازencoding و locale باشه

    لینک‌های احتمالا مرتبط

    https://askubuntu.com/a/552749/678872
    https://www.thomas-krenn.com/en/wiki/Configure_Locales_in_Ubuntu
    https://www.shellhacks.com/linux-define-locale-language-settings/