انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰.۰۴ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰.۰۴ خواهد بود.

نویسنده موضوع: مشکل با openconnect  (دفعات بازدید: 381 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین faramir

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مشکل با openconnect
« : 29 شهریور 1398، 06:14 ب‌ظ »
سلام ، به یه مشکل خوردم اونم اینه که وقتی  ocserv رو روی vps ام راه اندازی کردم و با کلاینت های openconnect یا anyconnect می خوام بهش وصل بشم . وصل میشن بهش . ولی اینترنت ندارم روی کلاینت هام . واقعا سر در گمم کرده، دو روزه دارم میگردم دنبال مشکل نتونستم حلش کنم . حدس میزنم یه جایی تو سرور بین certificate ها یا فایروال و nat مشکل دارم .تو ویکی هم به انگلیسی هیچ چیزی در مورد ocserv نبود

« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1398، 01:43 ق‌ظ توسط faramir »

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با openconnect
« پاسخ #1 : 30 شهریور 1398، 04:31 ق‌ظ »
گام به گام بررسی کنید ببینید مشکل از کجاست.
دستورات ping  و traceroute را استفاده کنید.

ببینید کجا گیر میکنه.
آیا می تونید با چیز دیگه ای به vps وصل بشید مثلا مستقیم ssh کنید.

این آموزش شاید به شما ایده بده
بررسی کنید فایروال در هر دو سمت پورت را مسدود نکرده باشد.
« آخرین ویرایش: 30 آذر 1398، 05:05 ق‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین faramir

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : مشکل با openconnect
« پاسخ #2 : 02 مهر 1398، 05:07 ب‌ظ »
می تونستم با ssh  وصل شم مطمئنن . چون اتصالم به vps با ssh بود . vps  دبینی رو با با یه سنت او اسی عوض کردم و مشکلم حل شد . با توجه به این که از همون سرتیفیکت هایی که تو دبین استفاده کردم تو سنت او اس هم استفاده کردم به این نتیجه رسیدم مشکل با فایروال و nat بود ( با iptables مشکل داشتم ) . بنظرم کار با iptables سخنه  ](*,) . روی سنت او اس با firewalld کار کردم .

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با openconnect
« پاسخ #3 : 02 مهر 1398، 05:12 ب‌ظ »
نقل‌قول
بررسی کنید فایروال در هر دو سمت پورت را مسدود نکرده باشد.

پس حدس من درست بوده.

الان مشکلتون حل شده؟
به عنوان تاپیک حل شد اضافه کنید
« آخرین ویرایش: 03 آذر 1398، 12:02 ق‌ظ توسط esmaeelE »