انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰.۰۴ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰.۰۴ خواهد بود.

نویسنده موضوع: کار نکردن برنامه xrdp و vnc  (دفعات بازدید: 1075 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Issac

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 163
  • جنسیت : پسر
    • shahr bejar city
کار نکردن برنامه xrdp و vnc
« : 14 شهریور 1398، 07:26 ب‌ظ »
سلام من رو سیستمم xrdp و vnc نصب کردم ولی نمیتونم با هیچکدوم کار کنم(اموزش خوبی پیدا نکردم).مثلا تو ترمینال sudo service xrdp start رو میزنم و بعد با remmina ایپی 0.0.0.0 رو میزنم تا باز کنه ولی هی یه صفحه ای باز میشه و دوباره بسته میشه . کسی قبلا با این برنامه کار نکرده.یه بار هم از تو ویندوز سعی کردم وصل بشم که یع صفحه باز شد و نام کاربری و رمزو زدم ولی بازم وصل نشد.
vnc هم نصب کردم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم .در ضمن ufw رو هم قطع و وصل کردم ولی فرقی نکرد.
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1398، 02:01 ب‌ظ توسط Issac »

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp
« پاسخ #1 : 15 شهریور 1398، 10:26 ب‌ظ »
دستورات زیر را اجرا کنید.

نصب vino
sudo apt install vino
اجرا vino
/usr/lib/vino/vino-server & اتصال به سیستم خودتان با آدرس localhost

ابتدا remmina  را بدون sudo اجرا کنید
remmina
داخل برنامه  نوع اتصال VNC و آدرس را 0.0.0.0:5900 قرار بدهید.
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1398، 10:09 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین Issac

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 163
  • جنسیت : پسر
    • shahr bejar city
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp
« پاسخ #2 : 16 شهریور 1398، 01:00 ب‌ظ »
سلام ممنون از جوابتون ولی بازم درست نشد. کد بالا (کد دومی) رو میزنم خطای زیر رو میده:eshagh@Eshagh:~$ Gtk-Message: 12:17:42.046: Failed to load module "pantheon-filechooser-module"
Gtk-Message: 12:17:42.046: Failed to load module "pantheon-filechooser-module"
X11 is not detected
یه اموزش خوب پیدا نشد. سیستم من اوبونتو ۱۹.۰۴ دسکتاپ هست.میخوام برای تفریح vnc یا xrdp رو روش راه بندازم . xrdp تا یهجایی میره ولی بازم صفحه رو بالا نمیاره . vnc هم که کلا هیچی .
وقتی "vncserver" رو تو ترمینال میزنم میگه ماژول pantheon-filechooser-module پیدا نشد و X11هم اجرا نشد . از خیرش گذشتم .اگه دوستان با vnc یا xrdp کار کردن یه آموزش به ویکی اضافه کنن سخت نیست . اگه نه که شاید بعدا خودم یه راهی پیدا کردم .
بازم دمت گرم بابت پاسخ گویی  :)

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp
« پاسخ #3 : 16 شهریور 1398، 04:28 ب‌ظ »
این لینکو ببینید

« آخرین ویرایش: 22 دی 1398، 03:30 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp
« پاسخ #4 : 16 شهریور 1398، 06:42 ب‌ظ »
جناب Issac عزیز احتمالاً دلیل خطایی که گزارش کردید نسخه GTK3 در اوبونتو جدید باشه که با نرم افزار vnc (نسخه 2-GTK ) سازگار نیست.
به جای حل این مشکل من روی دبیان 10 آخرین نسخه چند تا راه دیگه هم امتحان کردم که این جواب داد.
۱) ابتدا همه سرویس های vnc و xrdp  و هر آنچه که مرتبط هست با apt remove  پاک کنید و با systemctl --full --type service --all سرویس هاشونم بینید که باز نباشد.
برای من علاوه بر stop  نیاز به ری استارت هم بود. (حتمن راه دیگه هم داره من بلد نبودم)

۲) به عنوان سرور اینو نصب کنید.
sudo apt install tightvncserverاجرا
vncserverدر این مرحله باید یک پسورد تنظیم کنید .

بعد مثل مرحله قبل با remmina به سیستم لوکال وصل بشید.
تصاویر پیوست شدن.
پورت 5901
فقط یه مشکل داره که با اکانت روت وارد میشه.
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1398، 09:43 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp
« پاسخ #5 : 16 شهریور 1398، 09:12 ب‌ظ »
دلیل اینکه فقط با روت وارد می شد اینه که خود vncserver با یوزر روت اجرا کردم.
(فکر می‌کنم به کاربری که در حال حاضر گرافیکی لاگین کرده نمیشه به صورت ریموت وصل شد)
برای اینکه به یوزر معمولی وصل بشیم

۱) ساخت یک یوزر جدید
adduser remoteو دادن پسورد مناسب.

۲) لاگین کردن به یوزر remote
su remote
۳) اجرای vncserver
vncserver
۴) اتصال از راه دور با کلاینت
هم میتونید از remmina استفاده کنید هم از vncviewer
برای استفاده از اولی مثل قبل عمل کنید مثلا به 0.0.0.0:5901 وصل بشین
و راه دیگرش اینه که با نصب sudo apt install xtightvncviewerو دستور زیر وصل بشید
vncviewer 0.0.0.0:5901 (اینجا با یوزر اصلی خودم وصل شدم به همین سیستم لوکال ولی بانام یه کاربر دیگه)

(در تصویر پیوست مشخصه که در حال دیدن کاربر remote هستم)

ویرایش و تکمیل

فهمیدن اینکه vncserver روی چه پورتی کار می‌کند
netstat -tulpn |grep vnc
tcp        0      0 0.0.0.0:5901            0.0.0.0:*               LISTEN

بستن صحیح vncserver
ps -ef|grep Xt
kill -9 pid
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1398، 09:54 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین Issac

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 163
  • جنسیت : پسر
    • shahr bejar city
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp
« پاسخ #6 : 17 شهریور 1398، 10:46 ق‌ظ »
بازم ممنون از پاسختون من vnc4server رو نصب میکنم بعد تو ترمینال vncserver میزنم ولی هیچ سروری راه اندازی نمیشه (چون vncserver -list میزنم هیچی نشون نمیده.)
بعد 
تو یه سایت رفتم گفته بود این فایل رو درست کنم ~/.vnc/xstartup داخلش هم اینو ریختم#!/bin/sh

# Uncomment the following two lines for normal desktop:
# unset SESSION_MANAGER
# exec /etc/X11/xinit/xinitrc

[ -x /etc/vnc/xstartup ] && exec /etc/vnc/xstartup
[ -r $HOME/.Xresources ] && xrdb $HOME/.Xresources
xsetroot -solid grey
vncconfig -iconic &
x-terminal-emulator -geometry 80x24+10+10 -ls -title "$VNCDESKTOP Desktop" &
x-window-manager &

gnome-panel &
gnome-settings-daemon &
metacity &
nautilus &#!/bin/sh
exec /etc/vnc/xstartup
xrdb $HOME/.Xresources
vncconfig -iconic &
dbus-launch --exit-with-session gnome-session &
بعد امتحان کردم یه صفحه خاکستری اومد داخلشم چهار تا گزینه عکسشو پیوست کردم.
تو ترمینال هم اینو مینویسهeshagh@Eshagh:~$ vncserver

New 'Eshagh:1 (eshagh)' desktop at :1 on machine Eshagh

Starting applications specified in /home/eshagh/.vnc/xstartup
Log file is /home/eshagh/.vnc/Eshagh:1.log

Use xtigervncviewer -SecurityTypes VncAuth -passwd /home/eshagh/.vnc/passwd :1 to connect to the VNC server.


vncserver: Failed command '/home/eshagh/.vnc/xstartup': 32512!

=================== tail -15 /home/eshagh/.vnc/Eshagh:1.log ===================

Xvnc TigerVNC 1.9.0 - built Dec  1 2018 21:51:29
Copyright (C) 1999-2018 TigerVNC Team and many others (see README.rst)
See http://www.tigervnc.org for information on TigerVNC.
Underlying X server release 12003000, The X.Org Foundation


Sun Sep  8 10:36:30 2019
 vncext:      VNC extension running!
 vncext:      Listening for VNC connections on local interface(s), port 5901
 vncext:      created VNC server for screen 0
/home/eshagh/.vnc/xstartup: 18: exec: /etc/vnc/xstartup: not found
/home/eshagh/.vnc/xstartup: 15: /home/eshagh/.vnc/xstartup: gnome-settings-daemon: not found
/home/eshagh/.vnc/xstartup: 14: /home/eshagh/.vnc/xstartup: gnome-panel: not found
/home/eshagh/.vnc/xstartup: 16: /home/eshagh/.vnc/xstartup: metacity: not found

===============================================================================

Starting applications specified in /home/eshagh/.vnc/xstartup has failed.
Maybe try something simple first, e.g.,
tigervncserver -xstartup /usr/bin/xterm
eshagh@Eshagh:~$
البته این موقعی هست که با وایلند وارد میشم وقتی با xorg وارد سیستم میشم و این کارا رو میکنم یه صفحه دیگه نشون میده که علاوه بر صفحه خاکستری یه مدیرفایل(ناتیلوس) هم باز میشه . هنوز روش بدرد بخوری پیدا کردم .شایدم همونی که شما گفتید باشه یعنی vnc با gtk2کار میکنه و با مال من مشکل داره .
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1398، 10:49 ق‌ظ توسط Issac »

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp
« پاسخ #7 : 17 شهریور 1398، 11:48 ق‌ظ »
چرا سختش می کنی
همینو نصب کن کار کن باهاش

sudo apt install tightvncserver

آفلاین Issac

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 163
  • جنسیت : پسر
    • shahr bejar city
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp
« پاسخ #8 : 17 شهریور 1398، 02:00 ب‌ظ »
فرق tightvncserver با vnc4server چیه مگه؟
هردوتا یه کارو انجام میدم و فرقی تو خروجی ندارن (البته برا من  اینطور بود).
کسی مگه تو اوبونتو vnc راه ننداخته یه راهنمایی مارو کنه. باز دست شما درد نکنه ولی انگار سیستم شما دبیان هست و برا من اوبونتو شماید خروجی ها بخواطر این فرق میکنه .

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp و vnc
« پاسخ #9 : 18 شهریور 1398، 03:17 ق‌ظ »
میشه اینطور گفت که برنامه‌های سرور مختلفی برای ریموت زدن به دسکتاپ داریم.
خب همون اول سمت سرور قضیه نتونستیم با xrdp یا خود vnc راه بندازیم.
بعد وینو هم که شما نتونستی رو سیستم اجراش کنی (اصلا دلیلش فعلا اهمیت نداره)

حالا که این tightvncserver هم پیدا کردم و جواب داده اینجا، خب همینو نصب کن علی الحساب کارت راه بیفته بعد پیچیده کن داستانتو.


اینکه فرقشون چیه نگاه کردم vnc4server راه اندازیش سخت تر به نظر می‌رسه و مثل اینکه مشکل امنیتی هم داره

پیشنهاد می‌کنم این قسمت کارتو فعلا با همین راه حل های ساده پیش ببر تا یه خروجی معمولی ازش بگیری  مثل کار من، گام های بعدی آسون تر میشه.

اگه نشد tightvncserver نصب کنی یا راه بندازی همینجا اعلام کن.
کم کم موضوع داره جالب میشه
« آخرین ویرایش: 22 دی 1398، 03:37 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین هومان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1186
  • جنسیت : پسر
  • void + bspwm/arch + awesome
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp و vnc
« پاسخ #10 : 19 شهریور 1398، 10:18 ب‌ظ »
حتما باید رابط گرافیکی سرور رو با vnc بیاری خودت رو با ssh راحت کن خیلی راحت و خوبه
If you don't want chains on you hand and foot, your only escape is to switch to a free operating system

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp و vnc
« پاسخ #11 : 03 مهر 1398، 11:11 ق‌ظ »
راحت ترین کار برای راه اندازی vncserver

اول
بیخیال دسکتاپ بشیم و فقط یه ترمینال ساده درسمت سرور اجرا کنیم.
(درواقع سرور ما فقط رابط ترمینالی دارد و فاقد GUI)

tigervncserver -xstartup /usr/bin/xterm
بعد با دستور زیر بهش وصل بشیم.
vncviewer 0.0.0.0:5901

راه ساده بستن سرور vnc
vncserver -kill :1به ترتیب هرکدوم که اجرا کردیمو ببندیم.
در صورت موفقیت پیام success چاپ میشه.

این روش بهتر از
ps -ef|grep Xt

kill -9 pid

و پاک کردن فایل‌های قفل شده در آدرس   etc/x هست.


گام دوم
برای راه اندازی دسکتاپ XFCE4 در سمت سرور از دستورات زیر استفاده کنید.

ابتدا باید روی سرور این دسکتاپ نصب باشه لینک نصب


داخل فایل

.vnc/xstartup
عبارات زیر را قرار دهید.
#!/bin/bash
xrdb $HOME/.Xresources
unset SESSION_MANAGER
unset DBUS_SESSION_BUS_ADDRESS
startxfce4 &

و پس از بستن سایر vncserver ها با دستور kill سرور گرافیکی رو راه اندازی کنید.


حالا فقط مونده وصل شدن از اینترنت به سرور.
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1398، 05:45 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp و vnc
« پاسخ #12 : 03 مهر 1398، 05:10 ب‌ظ »
وصل شدن از اینترنت به سرور

اجرای سرور

vncserver

نکته ای که فهمیدم این شیوه راه اندازی سرور برای وصل شدن از اینترنت کار نمی‌کنه و فقط vncserver روی لوکال جواب گو هستش

خروجی دستور اینو می‌گه


netstat -plant |grep 59
(Not all processes could be identified, non-owned process info
 will not be shown, you would have to be root to see it all.)
tcp        0      0 0.0.0.0:5900            0.0.0.0:*               LISTEN      -                   
tcp        0      0 127.0.0.1:5901          0.0.0.0:*               LISTEN   


قسمت 127.0.0.1:5901 نشون می‌ده که vnc روی لوکال سرویس میده.

خروجی دستور nmap هم برای اسکن پورت های باز نشون می ده که سرویس دهنده ای روی 5901 نداریم
nmap  -Pn myip
Starting Nmap 7.70 ( https://nmap.org ) at 2019-09-25 16:43 +0330
Nmap scan report for myip
Host is up (0.0085s latency).
Not shown: 991 filtered ports
PORT     STATE  SERVICE
21/tcp   open   ftp
80/tcp   open   http
900/tcp  closed omginitialrefs
5800/tcp closed vnc-http
5900/tcp open   vnc
5901/tcp closed vnc-1
5902/tcp closed vnc-2
5903/tcp closed vnc-3
5904/tcp closed unknown

راه حل اینه که vncserver با سوییچ زیر اجرا بشه

vncserver -localhost no:0
حالا خروجی ها صحیح هستند
netstat -plant |grep 59
(Not all processes could be identified, non-owned process info
 will not be shown, you would have to be root to see it all.)
tcp        0      0 0.0.0.0:5900            0.0.0.0:*               LISTEN      -                   
tcp        0      0 0.0.0.0:5901            0.0.0.0:*               LISTEN

و از بیرون می‌شه وصل شد    0.0.0.0:5901


nmap  -Pn myip
Starting Nmap 7.70 ( https://nmap.org ) at 2019-09-25 16:47 +0330
Nmap scan report for myip
Host is up (0.012s latency).
Not shown: 990 filtered ports
PORT     STATE  SERVICE
21/tcp   open   ftp
23/tcp   open   telnet
80/tcp   open   http
900/tcp  closed omginitialrefs
5800/tcp closed vnc-http
5900/tcp open   vnc
5901/tcp open   vnc-1
5902/tcp closed vnc-2
5903/tcp closed vnc-3
5904/tcp closed unknown

لینک

لینک توضیح local


وصل شدن به سرور با این کلاینت‌ها می‌تونه انجام بشه

vncviewer ip:port
remmina

یا حتی روی اندروید با نصب  Android VNC


تذکر:

vncserver نمیتونه به session کنونی در حال اجرا کاربر وصل بشه (الان داریم با سیستم کار می کنیم و با همین کاربر vncserver راه اندازی می‌کنیم، کاربری دیگری که به سیستم ما وصل بشه با یک دسکتاپ دیگه روبه رو میشه نمونه ای دیگه در اختیار داره و ما نمی تونیم همزمان با هم کار کنیم )

راه حل

نصب x11vnc و استفاده به عنوان سرور


sudo apt install x11vnc
اجرا
x11vnc
حالا هر دو کاربر همزمان و روی یک session می‌تونند کار کنن.

یعنی من الان دارم با سیستم کار می‌کنم با اجرای x11vnc به عنوان سرور منتظر ریموت زدن هستم

کاربر دیگر می‌تونه به همین محیطی که در حال حاضر دارم کار می کنم وصل بشه و با x11vnc اصطلاحا desktop sharing داریم .


توضیح
لینک دیگر
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1398، 05:38 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین esmaeelE

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp و vnc
« پاسخ #13 : 26 مهر 1398، 03:59 ق‌ظ »
لینک مرتبط با xrdp

لینوکسی‌ها

آفلاین Issac

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 163
  • جنسیت : پسر
    • shahr bejar city
پاسخ : کار نکردن برنامه xrdp و vnc
« پاسخ #14 : 26 مهر 1398، 10:05 ق‌ظ »
سلام این راهی هم که گفتین رو انجام دادم ولی برای من بالا نیومد .یعنی سرور راه اندازی میشه ولی وقتی میخوام با remmina بازش کنم صفحه نشون داده نميشه . فيلمشو پایین میزارم.

درضمن x11vnc برا من کار کرد یکم کیفیت نمایش پایین بود که بنظرم باید تو تنظیماتش درست کرد . و یع چیز دیگه موقع وصل شدن اگه رمزو اشتباه بزنی نباید صفحه رو باز كنه ولی انگار x11vnc یکم مهربانانه رفتار میکنه ...

مثلا من رمزرو گزاشتم ۱۲۳۴۵۶ ولی وقتي رمز رو ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ زدم باز کردش . ی بار هم رمزو گزاشتم asdfg1234 ولی وقتی رمز رو asdfg123 زدم بازم باز کردش .البته برا من مشکلی نداشت چون من رو لوکال هاست استفاده میکنم بعدش این دو سه تا حرف که این حرفارو نداره .

در ضمن vino رو هم امتحان کردم اونم کیفیت خروجی کم بود مثل x11vnc و رمز هم نیاز نداشت.
بازم ممنون از پاسختون