انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: مشکل فونت سیستم و بروزرها  (دفعات بازدید: 119 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammadgolfami

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 212
  • جنسیت : پسر
مشکل فونت سیستم و بروزرها
« : 25 امرداد 1398، 10:42 ق‌ظ »
سلام دوستان نمیدونم چرا فونت فارسی من در اوبونتو چه توی محیط سیستم عامل چه توی بروزرها به شکل این عکس در اومده؟ خیلی رو اعصابه. چجوری حلش کنم؟
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین رسول سعیدنژاد

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3376
  • جنسیت : پسر
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : مشکل فونت سیستم و بروزرها
« پاسخ #1 : 25 امرداد 1398، 09:41 ب‌ظ »
سلام.
نرم‌افزار gnome-tweaks رو نصب کن. بعد فونت رو از اون‌جا تغییر بده.
برای متن داخل مرورگر هم باید تنظیمات فونت مرورگر رو تغییر بدی.
از «الله» تشکر کن. چرا که علم، از سمت او و به واسطهٔ اعضای این انجمن به شما می‌رسد.

آفلاین M!lad

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1061
  • Ravexina
پاسخ : مشکل فونت سیستم و بروزرها
« پاسخ #2 : 26 امرداد 1398، 12:03 ق‌ظ »
تو آدرس بار بزنید: about:preferences و اینتر کنید.

به قسمت Fonts and Colors برید و روی Advanced کلیک کنید.

مطمئن بشید تیک Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above خورده.

این بسته رو هم نصب کنید:

sudo apt install ubuntu-restricted-extras
بسته در دسته بندی multiverse قرار داره.

مرورگر رو ببندید و دستور زیر رو برای اطمینان اجرا کنید:

fc-cache -rf
مرورگر رو بازکنید.

امیدوارم مشکل رو حل کنه.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین mohammadgolfami

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 212
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل فونت سیستم و بروزرها
« پاسخ #3 : 26 امرداد 1398، 06:26 ب‌ظ »
سلام.
نرم‌افزار gnome-tweaks رو نصب کن. بعد فونت رو از اون‌جا تغییر بده.
برای متن داخل مرورگر هم باید تنظیمات فونت مرورگر رو تغییر بدی.

ممنون از راهنمایی‌تون اما من دسکتاپ kde دارم.
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین mohammadgolfami

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 212
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل فونت سیستم و بروزرها
« پاسخ #4 : 26 امرداد 1398، 06:28 ب‌ظ »
تو آدرس بار بزنید: about:preferences و اینتر کنید.

به قسمت Fonts and Colors برید و روی Advanced کلیک کنید.

مطمئن بشید تیک Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above خورده.

این بسته رو هم نصب کنید:

sudo apt install ubuntu-restricted-extras
بسته در دسته بندی multiverse قرار داره.

مرورگر رو ببندید و دستور زیر رو برای اطمینان اجرا کنید:

fc-cache -rf
مرورگر رو بازکنید.

امیدوارم مشکل رو حل کنه.
از پاسختون ممنونم. این کارا رو قبلا کردم اما متاسفانه نتیجه نداشته. جالبی قضیه اینجاست که فونت سایت‌ها رو میشناسه اما توی سرچ‌بار و نتایج سرچ گوگل فونت بسیار مزخرفی هستش. توی سرچ‌بار فونتش انقدر ریزه که به سختی میشه خوندش.
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین رسول سعیدنژاد

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3376
  • جنسیت : پسر
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : مشکل فونت سیستم و بروزرها
« پاسخ #5 : 26 امرداد 1398، 08:37 ب‌ظ »
ممنون از راهنمایی‌تون اما من دسکتاپ kde دارم.

وقتی می‌گی اوبونتو، یعنی گنوم داری!
یا باید بگی کوبونتو، یا باید بگی اوبونتو با میزکار KDE.  :)
کی‌دی‌ای خودش تنظیمات فونت داره. می‌تونی از اون‌جا تنظیم کنی.
از «الله» تشکر کن. چرا که علم، از سمت او و به واسطهٔ اعضای این انجمن به شما می‌رسد.

آفلاین mohammadgolfami

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 212
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل فونت سیستم و بروزرها
« پاسخ #6 : 27 امرداد 1398، 12:28 ق‌ظ »
ممنون از راهنمایی‌تون اما من دسکتاپ kde دارم.

یا باید بگی کوبونتو، یا باید بگی اوبونتو با میزکار KDE.  :)
بله باید میگفتم اوبونتو با میز کار kde. همه این  راه‌ها رو رفتم. فایده‌ای نداره متاسفانه.
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین بهنام …

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 922
  • mate + compiz
پاسخ : مشکل فونت سیستم و بروزرها
« پاسخ #7 : 27 امرداد 1398، 09:48 ق‌ظ »
سلام. بادقت نخوندم، ولی دو مورد به ذهنم اومد می‌گم:

۱)
اوبونتو نصب کردید و بعد kde را، یا مستقیم کوبونتو یا …؟
یه بار این دستورات را برای احتیاط بزنید، شاید یک بسته کم و زیاد شده:
sudo apt update
sudo apt full-upgrade
sudo apt install -f
]sudo apt install --fix-policy
شاید یک ریبوت بعدش مفید باشه.
این fix-policy‌ گاهی رفتار عجیب داره، ولی در حالت عادی گاهی بعد از نصب دستی میزکار یا بسته‌ای، بسته‌هایی هم باقی می‌مونند که نیاز می‌شن و این دستور کاملشون می‌کنه.
گاهی حتی رفتم به بخش بازیابی سیستم (recovery/advance mode) و با ابزارهاش کار کردم و تغییراتی دیدم.

۲)
یه حساب کاربری دیگه بسازید و به اون وارد بشید و ببینید بازم مشکل هست؟
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1398، 09:56 ق‌ظ توسط بهنام … »