انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: مرورگر وب گرافیکی بدون GTK و qt  (دفعات بازدید: 149 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alirizehvandi

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 100
مرورگر وب گرافیکی بدون GTK و qt
« : 30 تیر 1398، 03:23 ب‌ظ »
دنبال یه مرورگر وب گرافیکی میگردم که احتیاجی به GTK و qt نداشته باشه اگه سراغ دارین لطفا بگین.
چون روی سیستمم GTK و qt رو نصب نکردم و اگه بشه میخوام نصب هم نکنم.
ممنون
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1398، 07:08 ب‌ظ توسط alirizehvandi »

آفلاین فرهاد محمدی مجد

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 868
  • جنسیت : پسر
  • اوبونتو و فدورا + GNOME Shell
پاسخ : وب بروزر گرافیکی بدون GTK و qt
« پاسخ #1 : 30 تیر 1398، 04:36 ب‌ظ »
تو کدام وب‌سایت بی‌پدر-مادر ایرانی/فارسی از عبارت «وب بروزر» استفاده شده که شما هم تو عنوان و هم تو متن ازش استفاده کرد؟! آیا «مرورگر وب» کسر شأن میاره برای شما؟ یا این عبارت به گوش شما نخورده و باهاش آشنا نیستید؟

نقل‌قول
چون روی سیستمم GTK و qt رو نصب نکردم و اگه بشه میخوام نصب هم نکنم.

قبل از دادن جواب به سوال ابتدا لازم است بدونیم آیا شما پدر کشتگی با GTK و Qt دارید؟ اگر بله، علتش چیست؟
نام کاربری اصلی و نخست من Fedora-Red Hat است ولی دیدم بهتره با نام حقیقیم فعالیت کنم. این اولین حساب کاربری من در این انجمن نیست، در خرداد 1392 تصمیم به استفاده از گنو/لینوکس گرفتم و همان زمان در اینجا عضو شدم و تا 1-2 سال فعالیت می‌کردم ولی به دلایلی دیگه ادامه ندادم.

آنلاین رسول سعیدنژاد

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3376
  • جنسیت : پسر
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : وب بروزر گرافیکی بدون GTK و qt
« پاسخ #2 : 30 تیر 1398، 06:01 ب‌ظ »
اصلاً نرم‌افزارهای گرافیکی اکثراً یا با GTK نوشته شدن یا با QT
پس اگه اینا نصب نیستن، خیلی از برنامه‌ها هم نمیشه نصب کرد.
بهتر نیست به جای یه مرورگر گرافیکی، از مرورگر متنی استفاده کنی؟  :) مثل w3m یا elinks؟
از «الله» تشکر کن. چرا که علم، از سمت او و به واسطهٔ اعضای این انجمن به شما می‌رسد.

آفلاین بهنام …

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 922
  • mate + compiz
پاسخ : وب بروزر گرافیکی بدون GTK و qt
« پاسخ #3 : 30 تیر 1398، 06:25 ب‌ظ »
شدنیه ولی جالبه!
می‌شه خروجی این دستور (یا معادل دقیقش در توزیعتون) را بهمون بدید؟ :)
apt autoremove *qt* *gtk* --simulate
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1398، 06:37 ب‌ظ توسط بهنام … »

آفلاین alirizehvandi

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 100
پاسخ : وب بروزر گرافیکی بدون GTK و qt
« پاسخ #4 : 30 تیر 1398، 06:52 ب‌ظ »
اینم نمونه

آفلاین alirizehvandi

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 100
پاسخ : وب بروزر گرافیکی بدون GTK و qt
« پاسخ #5 : 30 تیر 1398، 06:58 ب‌ظ »
اصلاً نرم‌افزارهای گرافیکی اکثراً یا با GTK نوشته شدن یا با QT
پس اگه اینا نصب نیستن، خیلی از برنامه‌ها هم نمیشه نصب کرد.
بهتر نیست به جای یه مرورگر گرافیکی، از مرورگر متنی استفاده کنی؟  :) مثل w3m یا elinks؟
احتیاج به برنامه های گرافیکی زیادی ندارم
اتفاقااز elinks استفاده میکنم ولی خوب بعضی جاها جواب نمیده

آفلاین alirizehvandi

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 100
پاسخ : وب بروزر گرافیکی بدون GTK و qt
« پاسخ #6 : 30 تیر 1398، 07:07 ب‌ظ »
تو کدام وب‌سایت بی‌پدر-مادر ایرانی/فارسی از عبارت «وب بروزر» استفاده شده که شما هم تو عنوان و هم تو متن ازش استفاده کرد؟! آیا «مرورگر وب» کسر شأن میاره برای شما؟ یا این عبارت به گوش شما نخورده و باهاش آشنا نیستید؟

نقل‌قول
چون روی سیستمم GTK و qt رو نصب نکردم و اگه بشه میخوام نصب هم نکنم.

قبل از دادن جواب به سوال ابتدا لازم است بدونیم آیا شما پدر کشتگی با GTK و Qt دارید؟ اگر بله، علتش چیست؟
بد حرف میزنی (وب‌سایت بی‌پدر-مادر ایرانی/فارسی)
عنوان رو عوض میکنم (چون نمیخوام بحث به حاشیه بره) ولی چندتا عکس هم گذاشتم که ببینید
پدر کشتگی که با GTK و QT ندارم .چون یه سیستم نسبتا مینیمال دارم وGTK و QT رو نصب نکردم گفتم شاید بشه اینارو نصب نکرد.
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1398، 12:31 ب‌ظ توسط alirizehvandi »

آفلاین alirizehvandi

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 100
پاسخ : وب بروزر گرافیکی بدون GTK و qt
« پاسخ #7 : 30 تیر 1398، 07:43 ب‌ظ »
شدنیه ولی جالبه!
می‌شه خروجی این دستور (یا معادل دقیقش در توزیعتون) را بهمون بدید؟ :)
apt autoremove *qt* *gtk* --simulate
الان محل کار هستم و اینجا از ویندوز و دبیان روی ماشین مجازی استفاده میکنم
این مورد رو برای سیستم روی لپ تاپ میخواستم که archlinux+i3 هست
برم منزل اگه شد خروجی pacman -Q رو براتون با elinks میذارم
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1398، 07:46 ب‌ظ توسط alirizehvandi »