انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: مشکلی عجیب در kde (حل شد)  (دفعات بازدید: 408 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ALi.pAkrohk

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1090
  • جنسیت : پسر
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
مشکلی عجیب در kde (حل شد)
« : 27 خرداد 1398، 06:34 ق‌ظ »
به نام خدا
سلام دوستان عزیزم امید دارم که خوب هستید.
به دو تصویر پایین که پیوست کردم ، دقت کنید.
یکی برای مدت ها قبل هستش و اون یکی برای همین الان ، نمی دونم برای سیستم چه مشکلی پیش اومده ولی هرچیزی رو که ترنسپرنت( شیشه ای ) و بعد بلور می کنم به یه شکل بد نشون داده میشه.
اگه میشه لطفا کمک کنید.( ببخشید بخاطر رنگ تند این رنگ گذاشتم تا بهتر پیدا باشه )



« آخرین ویرایش: 05 تیر 1398، 09:33 ق‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین enCODEr

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #1 : 27 خرداد 1398، 03:36 ب‌ظ »
نسخه kde ؟
از qtcurve استفاده میکنید ؟

آفلاین ALi.pAkrohk

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1090
  • جنسیت : پسر
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #2 : 29 خرداد 1398، 03:46 ق‌ظ »
نسخه kde ؟
از qtcurve استفاده میکنید ؟
از نسخه 5.16.0 استفاده می کنم.

خیر استفاده نمی کنم.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین enCODEr

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #3 : 29 خرداد 1398، 11:41 ق‌ظ »
نقل‌قول
خیر استفاده نمی کنم.
خوب استفاده کنید خیلی باحاله  :)

من دو چیز به ذهنم میرسه ٬
یکی تغییر دادن Composer گرافیک تو بخش تنظیمات ٬
یکی هم چک کردن مقدار نویز تو تنظیمات Blur توی قسمت Desktop Effects .
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1398، 12:33 ب‌ظ توسط enCODEr »

آفلاین beautilinux

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #4 : 29 خرداد 1398، 12:10 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام دوستان عزیزم امید دارم که خوب هستید.
به دو تصویر پایین که پیوست کردم ، دقت کنید.
یکی برای مدت ها قبل هستش و اون یکی برای همین الان ، نمی دونم برای سیستم چه مشکلی پیش اومده ولی هرچیزی رو که ترنسپرنت( شیشه ای ) و بعد بلور می کنم به یه شکل بد نشون داده میشه.
اگه میشه لطفا کمک کنید.( ببخشید بخاطر رنگ تند این رنگ گذاشتم تا بهتر پیدا باشه )




تصویر اولی خیلی زیباس.چطور به اون شکل دراومده؟چیا لازم

آفلاین ALi.pAkrohk

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1090
  • جنسیت : پسر
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #5 : 29 خرداد 1398، 07:13 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام دوستان عزیزم امید دارم که خوب هستید.
به دو تصویر پایین که پیوست کردم ، دقت کنید.
یکی برای مدت ها قبل هستش و اون یکی برای همین الان ، نمی دونم برای سیستم چه مشکلی پیش اومده ولی هرچیزی رو که ترنسپرنت( شیشه ای ) و بعد بلور می کنم به یه شکل بد نشون داده میشه.
اگه میشه لطفا کمک کنید.( ببخشید بخاطر رنگ تند این رنگ گذاشتم تا بهتر پیدا باشه )




تصویر اولی خیلی زیباس.چطور به اون شکل دراومده؟چیا لازم
ایکن و تم رو نوشته خودش برای بقیه چیز ها هم از kvantum استفاده کردم و برای ترمینال هم از oh-my-bash البته الان سویچ کردم به zsh و تصویر پایین شده دسکتاپ من.

البته بکگراند سیستم به صورت اتوماتیک تغییر می کنه که برای اون هم از latte Slideshow استفاده می کنم داک سیستم هم latte-git هستش.
من دو چیز به ذهنم میرسه ٬
یکی تغییر دادن Composer گرافیک تو بخش تنظیمات ٬
یکی هم چک کردن مقدار نویز تو تنظیمات Blur توی قسمت Desktop Effects .
بله برسی کردم و مشکل از دسکتاپ افکت بود ممنون.
نقل‌قول
خیر استفاده نمی کنم.
خوب استفاده کنید خیلی باحاله  :)
می تونید از قابلیت هاش کمی برام بگید؟
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1398، 07:19 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین enCODEr

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #6 : 29 خرداد 1398، 11:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
می تونید از قابلیت هاش کمی برام بگید؟
میخواستم بگم باهاش میتونید یه دسکتاپ شبیه این درست کنید :

که دیدم دسکتاپ خودت قشنگتره ! .

خاصیت متفاوتش توی شخصی سازی جزع به جزع ریزترین جزیاته به شکل دیوانه کننده :

مثلا اینکه لبه دکمه ها چقدر تیز باشه ٬ یا اینکه حالت تخت داشته باشن یا اینکه برآمده باشن ٬ شفافیت پنجره ها و منو ها چقد باشه ٬ عکسی زمینه شفافیت باشه ٬ و ده ها مساله دیگه ٬ قابلیت ذخیره کردن تنظیمات و انتقال رو هم داره :
https://store.kde.org/browse/cat/119/

یه موتور ترجمه هم برای GTK2 داره (که ای کاش برای GTK3 هم داشت) ٬ از پلاسما 4 به بعد ازش استفاده میکنم ٬ ولی بعد از چسبوندن آمپر وسواسم به آخر پاکش میکنم ! آخه زیادی تنظیمات داره دیگه ! .
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1398، 11:06 ب‌ظ توسط enCODEr »

آفلاین enCODEr

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #7 : 29 خرداد 1398، 11:03 ب‌ظ »
البته شخصی سازی رویایی من Oxygen Transparent بود که هنوزم بعضی وقتا بخاطرش کوبونتو 14.04 نصب میکنم ! :






« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1398، 11:10 ب‌ظ توسط enCODEr »

آفلاین رسول سعیدنژاد

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3400
  • جنسیت : پسر
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #8 : 29 خرداد 1398، 11:23 ب‌ظ »
البته شخصی سازی رویایی من Oxygen Transparent بود که هنوزم بعضی وقتا بخاطرش کوبونتو 14.04 نصب میکنم ! :

خدایی KDE4 طلا بود. :'(
از «الله» تشکر کن. چرا که علم، از سمت او و به واسطهٔ اعضای این انجمن به شما می‌رسد.

آفلاین enCODEr

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #9 : 30 خرداد 1398، 12:00 ق‌ظ »
نقل‌قول
خدایی KDE4 طلا بود. :'(
دقیقا ! ٬ چند بار سعی کردم از سورس کامپایلش کنم روی 16.04 ولی ناموفق بودم ٬ اینقدر بهش علاقه دارم و اینقدر طلا بود لامصب !
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1398، 12:02 ق‌ظ توسط enCODEr »

آفلاین ALi.pAkrohk

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1090
  • جنسیت : پسر
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #10 : 30 خرداد 1398، 01:10 ق‌ظ »
نقل‌قول
می تونید از قابلیت هاش کمی برام بگید؟
میخواستم بگم باهاش میتونید یه دسکتاپ شبیه این درست کنید :

که دیدم دسکتاپ خودت قشنگتره ! .

خاصیت متفاوتش توی شخصی سازی جزع به جزع ریزترین جزیاته به شکل دیوانه کننده :

مثلا اینکه لبه دکمه ها چقدر تیز باشه ٬ یا اینکه حالت تخت داشته باشن یا اینکه برآمده باشن ٬ شفافیت پنجره ها و منو ها چقد باشه ٬ عکسی زمینه شفافیت باشه ٬ و ده ها مساله دیگه ٬ قابلیت ذخیره کردن تنظیمات و انتقال رو هم داره :
https://store.kde.org/browse/cat/119/

یه موتور ترجمه هم برای GTK2 داره (که ای کاش برای GTK3 هم داشت) ٬ از پلاسما 4 به بعد ازش استفاده میکنم ٬ ولی بعد از چسبوندن آمپر وسواسم به آخر پاکش میکنم ! آخه زیادی تنظیمات داره دیگه ! .
چه باحال پس همون کوانتوم انجین هستش( فقط با اپشن های بیشتر ) البته کوانتوم هم تازه اوله راه و بخاطر اکستنشن هاش معروف داره میشه نه خودش.
مخصوصاً که حمایت تیم آدابتا رو هم داره.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین enCODEr

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #11 : 30 خرداد 1398، 09:20 ق‌ظ »
 کوانتوم انجین ؟ توضیحات لطفا .

آفلاین ALi.pAkrohk

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1090
  • جنسیت : پسر
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
پاسخ : مشکلی عجیب در kde
« پاسخ #12 : 31 خرداد 1398، 09:21 ق‌ظ »
کوانتوم انجین ؟ توضیحات لطفا .
یه انجین برای تنظیم بوسته های qt و ترجمه پوسته های GTK هستش که بر پایع Svg برای kde  و LXqt طراحی شده البته اگه درست درکش کرده باشم.
به وصیلش میشه هر کاری با تم انجین سیستم کرد از قرار دادن یه تصویر ساده پز زمینه سیستم تایه مدل فانتزی و بلوری.
https://store.kde.org/browse/cat/123
لیست کانفیگ و تم هاش.
https://github.com/tsujan/Kvantum
صفخه خودش.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).