انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون  (دفعات بازدید: 266 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rahmani

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
« : 30 اردیبهشت 1398، 12:13 ب‌ظ »
سلام
برخی توابع کلاسهای برنامه از مسیرهای گوناگون فراخوانی می شوند نمیدونم برای ادرس دهی این کلاسها باید چکار کنم در ضمن تابع require را برای باز کردن بکار بردم
آرایه session که را بکار بردم نمیدونستم کجا و در چه زمانی session باید غیرفعال بشه آخر صفحه ای که session را باز کرده بودم session_destroy را نوشتم هشدار میداد
آدرس دهی از ریشه را بکار بردم و  بازهم خطا میدهد و نمیتونه را  پیدا کنه.
$pathOfURL = 'http://localhost/shares/';
پیشتر از ادرس دهی محلی مثلا (require '../../shares/example.php') را بکار برده بودم چون مسیرهای گوناگون بود مشکل داشت

بسیار سپاسگزارم
« آخرین ویرایش: 30 اردیبهشت 1398، 05:38 ب‌ظ توسط rahmani »
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین nixoeen

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 3852
  • جنسیت : پسر
  • masoft قدیم
پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
« پاسخ #1 : 30 اردیبهشت 1398، 06:51 ب‌ظ »
بجای آدرس‌دهی محلی، از آدرس کامل استفاده کنید.

آفلاین rahmani

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
« پاسخ #2 : 31 اردیبهشت 1398، 09:19 ق‌ظ »
خب من هم همین کار را کردم طوری که مقدار مشترک نشانی برنامه را در متغیری ذخیره و بقیه را هم همان جا می نوشتم
$pathOfURL = 'http://localhost/new/';
  require ($pathOfURL.'employee/header.php');
اما باز هم خطا میداد!
حتی این کار را هم کردم که از متغیر استفاده نکنم
require 'http://localhost/new/employee/newEmplyee.php';
سپاسگزارم
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین nixoeen

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 3852
  • جنسیت : پسر
  • masoft قدیم
پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
« پاسخ #3 : 31 اردیبهشت 1398، 10:27 ق‌ظ »
آدرس فایل رو بدید، نه آدرس وب اون رو.

آفلاین rahmani

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
« پاسخ #4 : 31 اردیبهشت 1398، 10:43 ق‌ظ »
وقتی برنامه روی سرور اصلی بارگذاری بشه بازهم این روش درست کار میکنه؟
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین nixoeen

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 3852
  • جنسیت : پسر
  • masoft قدیم
پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
« پاسخ #5 : 31 اردیبهشت 1398، 08:02 ب‌ظ »
اگر آدرس فایل درست باشه، بله.

آفلاین rahmani

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
سلام علیکم استاد

اگر بجای require  , include توابع require_once , include_once را بکار ببریم چطوره؟
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني