انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: چه ویژگی هایی برای عکسی که قرار است جایگزین submit باشد ضروری است؟  (دفعات بازدید: 167 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rahmani

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
سلام
اگر برای فرستادن form بجای کلیک برروی submit از کلیک بر icon(image) استفاده کنیم چه ویژگی برای این نوع قرار دهیم که در هنگام پردازش اطلاعات و دریافت form ان ویژگی  را بررسی کنیم و بفهمیم ارسال شده یا ؟نه
<from action='index.php' method = 'post'>
<td><input type="image" name = "action" src="./images/family.png" value ="save" /></td>
</form>
یک ازمایش که کردم طول و عرض تصویر فرستاده شد اما نامش نه.
سپاسگزارم
« آخرین ویرایش: 23 اردیبهشت 1398، 04:55 ب‌ظ توسط rahmani »
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین سید وحید رضا برهانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1561
  • جنسیت : پسر
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
نمی فهمم. برای بررسی فرم از onsubmit استفاده می شه و توی کد سمت سرور مثلا php باید چک کنی که کاربر چی فرستاده و چی نفرستاده.
نام چی فرستاده نشد؟ اگر منظورت اسم فایلی هست که توی کامپیوتر کاربر وجود داره که توی $_FILES['name']  قرار داره
دقیقا بگو چیکار کردی و چی می خوای؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین rahmani

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
سلام

حتما براتون پیش امده هنگام ارسال فرم بجای کلیک برروی مثلا submit  بر روی یک تصویر کلیک کنید درسته؟ حالا بفرمایید برای این کار باید چکار کنم؟
دقت بفرمایید منظورم کاربرد link نیست می خوام برای ذخیره form از عکس استفاده کنم
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین سید وحید رضا برهانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1561
  • جنسیت : پسر
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
من توی اون مواقع اطلاعات رو با آزاکس می فرستم (کلا از اینکه هی صفحه کاربر رفرش بشه خوشم نمی یاد) و برای اینکار کلیک روی عکس تابعی رو فراخوانی می کنه که اطلاعات فرم رو می خونه و بعد با آزاکس می فرسته به php .
راه دیگه هم اینکه همون کلید submit رو بزاری ولی مخفیش کنی و براش لیبل درست کنی (اگر می خوای که از جاوا اسکریپت استفاده نکنی)
بازم اگر چیز دیگه ای منظورته بگو.

پ.ن: اگر سبزواری هستی(به خاطر امضا می گم) می تونیم قرار بزاریم بیام کدت رو ببینم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین rahmani

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
سلام
بی زحمت میشه CODE راه حل دوم را بفرمایید جستجو کردم چیزی نفهمیدم پوزش
سپاسگزارم
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین سید وحید رضا برهانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1561
  • جنسیت : پسر
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
چیز عجیبی نیست مثل هک چک باکس می مونه مثلا
<label for=btn1>
<img src=foo.png />
</label>
<input style="display:none" id=btn1 type=submit />
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین rahmani

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
چیز عجیبی نیست مثل هک چک باکس می مونه مثلا
<label for=btn1>
<img src=foo.png />
</label>
<input style="display:none" id=btn1 type=submit />
نه اما خدا را شکر انجام دادم چیزی که گفتین راستش فعلا نمیتونم جاوا اسکریپت کارکنم بیشتر با php کار میکنم  سپاس
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1398، 11:48 ق‌ظ توسط rahmani »
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني