انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: فیلتر شکن قوی  (دفعات بازدید: 741 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrostd

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 123
  • جنسیت : پسر
  • کاربر opensuse
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #15 : 22 شهریور 1398، 02:40 ق‌ظ »

ممنون از پاسخ خوبی که ارسال کردید

نقل‌قول
نمیتونه به تنهایی یوتیوب رو باز کنه، نمیتونه به تنهایی توییتر رو باز کنه - و تنها قادر به ارائه سرویس روی ساکس فایو هست.

ولی میشه پس از راه اندازی صحیح تور و تنظیم پل‌ها فقط با تنظیم مرورگر برای استفاده از پراکسی از نوع socks5 و پورت 9050 هر دوی این سایتّارو باز کرد. خیلی هم خوبه سرعتش قابل قبوله اگه البته پل ها درست تنظیم شده باشن. (تصاویر پیوست شده)

نقل‌قول
اولا اینکه تور رو از میرور های ایران نصب نکنید(در اکثر مواقع چون موقعیت مکانیمون رو ایرانه، از میرور های ایران دان میشه)، بصورت دیفالت فیلتره و مجبورید پل بزنید.

سرویس تور از هرجایی نصب کنی فرق نداره در هر صورت این روزا برای اتصال از ایران نیازه که پل تنظیم بشه (مگه اینکه داخل مخازن نباشه که اون یه بحث دیگه میشه)
پس به نظر من نیازی به پاک کردن و نصب مجدد از میرور دیگه نیست.
سلام
خواهش میکنم دوست بزرگوار.
من تجربه شخصی خودم رو نوشتم، روی اوبونتو با میرور ایران همیشه مجبور به استفاده از بریج بودم، اما هر موقع که میرور ها تغییر کردن مشکلی تو اتصال نبوده، همچنین رو اپن سوزه
حتما تست کنید :)
نقل‌قول
ولی میشه پس از راه اندازی صحیح تور و تنظیم پل‌ها فقط با تنظیم مرورگر برای استفاده از پراکسی از نوع socks5 و پورت 9050 هر دوی این سایتّارو باز کرد. خیلی هم خوبه سرعتش قابل قبوله اگه البته پل ها درست تنظیم شده باشن.
اینطور نیست(اصولا یوتیوب فیلم پلی نمیکنه و توییتر هم تقریبا بلا استفادست)، شما بدون استفاده از سرویس هایی که تور رو در بستر http قرار بدن قادر به انجام اینکار نیستید
تور روی اوربات و تور براوزر از پولیپو استفاده میکنه.
اما چون پولیپو دیگه گسترش داده نمیشه و منسوخ شده، پریوکسی پیشنهاد میشه.
موفق باشید. \\:D/
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1398، 02:43 ق‌ظ توسط mrostd »
هر کس بد ما به خلق گوید، ما سینهِ او نمیخراشیم
ما خوبیِ او به خلق گوییم، تا هر دو دروغ گفته باشیم.

آفلاین esmaeelE

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 220
  • جنسیت : پسر
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #16 : 22 شهریور 1398، 02:49 ق‌ظ »
نقل‌قول
اینطور نیست(اصولا یوتیوب فیلم پلی نمیکنه و توییتر هم تقریبا بلا استفادست)، شما بدون استفاده از سرویس هایی که تور رو در بستر http قرار بدن قادر به انجام اینکار نیستید

بازممنون نمی‌خوام بحث الکی کنم ولی طبق عکسایی که فرستادم با تنظیم پروکسی داخل فایرفاکس روی socks5 همین الان میتونم علاوه بر باز کردن یوتیوب فیلم هم ببینم.
 
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1398، 02:52 ق‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین mrostd

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 123
  • جنسیت : پسر
  • کاربر opensuse
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #17 : 22 شهریور 1398، 02:52 ق‌ظ »
نقل‌قول
نمی‌خوام بحث الکی کنم
نه قرار نیست بحثی بشه
اتفاقا افزایش اطلاعات صورت میگیره :)
اگه ممکنه روی توییتر هم تست کنید.
هر کس بد ما به خلق گوید، ما سینهِ او نمیخراشیم
ما خوبیِ او به خلق گوییم، تا هر دو دروغ گفته باشیم.

آفلاین esmaeelE

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 220
  • جنسیت : پسر
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #18 : 22 شهریور 1398، 03:00 ق‌ظ »
نقل‌قول
نمی‌خوام بحث الکی کنم
نه قرار نیست بحثی بشه
اتفاقا افزایش اطلاعات صورت میگیره :)
اگه ممکنه روی توییتر هم تست کنید.

من اکانت تویتر ندارم ولی خب صفحه اصلی شو برای لاگین باز می‌کنه.

آفلاین parsaferdosi

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 22
  • جنسیت : پسر
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #19 : 26 شهریور 1398، 11:43 ق‌ظ »
داداش حل شد

آفلاین هومان

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
  • جنسیت : پسر
  • arch linux + kde plasma
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #20 : 26 شهریور 1398، 10:23 ب‌ظ »
داداش حل شد
به عنوان یه حل شد اضافه کن

آفلاین AmirHo3einZ

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #21 : 30 شهریور 1398، 07:41 ق‌ظ »
 \\:D/
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1398، 03:47 ب‌ظ توسط AmirHo3einZ »

آفلاین AmirHo3einZ

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #22 : 30 شهریور 1398، 07:49 ق‌ظ »
اع حاجی رفت  \\:D/ . دم شما گرم. این افزونه نصب کردم اوکی شد. ولی تنظیمات نتورکم مانوآل نیست حتی دیزیبله الان این افزونه رو بورت ۹۰۵۰ گزاشتم داره کار میکنه. یه گزینه داره Remote DNS اینو تیکشو بزنم یا نزنم چه فرقی میکنه؟ ریموت دی ان اس تیکش بزنم چی میشه؟؟؟ :-k

آفلاین esmaeelE

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 220
  • جنسیت : پسر
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #23 : 30 شهریور 1398، 08:01 ق‌ظ »
چیزی که من از این فهمیدم اگه مورد داره دوستان اصلاح کنن.

شما یه سرویس تور دارین که کارش اینه که با وصل شدن به یک شبکه به اسم تور ترافیک اینترنتو از اون عبور میده
این کار باعث میشه بشه ازش به عنوان تحریم شکن هم استفاده کرد.

حالا بعد از راه اندازی سرویس تور که به طور پیش فرض روی 127.0.0.1:9050 کار میکنه برای اینکه بشه از این قابلیت استفاده کرد باید تنظیمات اون نرم افزار خاص هم قسمت پروکسی روی همین آدرس باشه.

مثلا
با مرورگر فایرفاکس یوتیوب نداریم ولی شما می تونید تنظیمات فایرفاکسو جوری قرار بدید که با استفاده از پراکسی تور بتونید یوتوبو باز کنید.

اما این کار یه اشکال داره به اینطوری کل ترافیک فایرفاکس از تور رد میشه که جالب نیست
ما می خوایم فقط اونایی که لازمه با تور باز بشه نه همش.
برای دسترسی به گوگل هم تاییدیه می خواد اگه با تور باشین.
قطع و وصل دستی این هم یعنی هر بار که خواستین از تحریم بگذرین از تنظیمات تغییر بدین هرچند شدنیه ولی اصولی نیست و کلی وقت گیره

ابن افزونه فایرفاکس کار قطع و وصل تور فقط برای فایرفاکس را با یک کلیک انجام میده.
وقتی دو شاخه بازه یعنی وصل و وقتی مثل یه خطه تور قطعه

دقت داریم که این افزونه با سرویس تور کاری نداره و سرویس به طور سیستمی در حال اجراست فقط نحوه استفاده مرورگر از پراکسی تور را مدیریت میکنه.


آفلاین esmaeelE

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 220
  • جنسیت : پسر
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #24 : 30 شهریور 1398، 08:24 ق‌ظ »
اع حاجی رفت  \\:D/ . دم شما گرم. این افزونه نصب کردم اوکی شد. ولی تنظیمات نتورکم مانوآل نیست حتی دیزیبله الان این افزونه رو بورت ۹۰۵۰ گزاشتم داره کار میکنه. یه گزینه داره Remote DNS اینو تیکشو بزنم یا نزنم چه فرقی میکنه؟ ریموت دی ان اس تیکش بزنم چی میشه؟؟؟ :-k

فکر می کنم اون تیکو باید بزنید که فرایند پرسیدن آی پی سایت مورد نظر از پراکسی رد بشه.
فکر می کنم اگه تیکو نزنید نباید سایتای تحریمی رو باز کنه.
الان به سیستم دسترسی ندارم بخوام تست کنم.

بازم صبر کنید دوستان حتمن پاسخ های بهتری دارن برای این سوال.
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1398، 08:26 ق‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین esmaeelE

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 220
  • جنسیت : پسر
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #25 : 01 مهر 1398، 05:41 ب‌ظ »
سلام!
در مورد تور یکسری نکات رو باید خدمتتون عرض کنم
اولا اینکه تور رو از میرور های ایران نصب نکنید(در اکثر مواقع چون موقعیت مکانیمون رو ایرانه، از میرور های ایران دان میشه)، بصورت دیفالت فیلتره و مجبورید پل بزنید.
پس اگه تور رو از میرور های ایران نصب کردید ابتدا با کامند:
sudo apt remove --purge torبه صورت کامل ریمو کنید، میرور خودتونو ترجیحا رو میرور اصلی اوبونتو بذارید(تو software & update فکر کنم بود) و یه آپدیت انجام بدید:
sudo apt updateحالا مجددا تور رو نصب کنید،
اتو استارتش کنید:
sudo systemctl enable tor.serviceاستارتش کنید:
sudo systemctl start tor.serviceحالا لاگ های  تور رو چک کنید:
journalctl -exfu torدر صورتی که botstrapped به 100 نرسیده بود از پل (یا همون بریج) استفاده کنید.
برای افزودن پل پکیج obfs4proxy رو نصب کنید :
sudo apt install obfs4proxyحالا برای دریافت بریج get transport obfs4 رو به bridges@bridges.torproject.org ایمیل کنید و یا از https://bridges.torproject.org/bridges?transport=obfs4 اقدام کنید.
پل های دریافتی رو به انتهای فایل torrc در مسیر /etc/tor/torrc اضافه کنید، این کار رو میتونید با ادیتور نانو (یا هر چیز دیگه ای) با کامند زیر انجام بدید:
sudo nano /etc/tor/torrcنکته: پل ها باید با فرمت زیر به انتهای فایل torrc اضافه بشن:
UseBridges 1
ClientTransportPlugin obfs4 exec /usr/bin/obfs4proxy
Bridge obfs4 IP:PORT HASH-OF-YOUR-OBFS4-BRIDGE
مثلا من سه تا بریج(پل) دارم(اصولا هر بار که درخواست بریج بدید سه تا بریج براتون ارسال میشه) ، به این شکل به انتهای فایل torrc اضافشون میکنم :):
UseBridges 1
ClientTransportPlugin obfs4 exec /usr/bin/obfs4proxy
Bridge PASTE YOUR BRIDGE
Bridge PASTE YOUR BRIDGE
Bridge PASTE YOUR BRIDGE
یه مثال:
UseBridges 1
ClientTransportPlugin obfs4 exec /usr/bin/obfs4proxy
Bridge obfs4 99.232.152.8:51987 CCEAhdfbbfdhhgj8654B3C84895 cert=bbMKfqgR3KUHImGQEInuhWOm1hly8jEgDkaDTU9AAVtnp1oC0iw+Jwv/mTXKnTvxn2jFGA iat-mode=0
نکته:
1- بریجی که تو مثاله کار نمیکنه :).
2- بعد اضافه کردن بریج ها به torrc برای ذخیره کردن تغییرات با نانو ctrl+o و بعد enter و برای خروج ctrl+x رو بزنید.
3- بعد از انجام تمام کار ها، تور رو ریستارت کنید:
sudo systemctl restart tor.service4- برای استفاده از تور همونطور که دوستان گفتن آی پی و پورت 127.0.0.1:9050 رو در نتورک ستینگز ست کنید.
5- تور بر بستر ساکس فایو ارائه میشه در نتیجه:
نمیتونه به تنهایی یوتیوب رو باز کنه، نمیتونه به تنهایی توییتر رو باز کنه - و تنها قادر به ارائه سرویس روی ساکس فایو هست.

برای حال این مشکل از ابزار privoxy کمک میگیریم، این ابزار تور رو براتون بر بستر http شبیه سازی میکنه:
sudo apt install privoxyدر فایل زیر:
etc/privoxy/config
خطی که شامل:
forward-socks5t / 127.0.0.1:9050 .
هست رو از کامنت در بیارید ( / رو حذف کنید).
میتونید با نانو انجامش بدید:
sudo nano /etc/privoxy/configحالا  سرویس privoxy رو enable و start کنید و روی پورت 8118 ازش استفاده کنید.
sudo systemctl enable privoxy.servicesudo systemctl start privoxy.serviceنکته:
بعد از نصب هر دو ابزار، برای راحتی کار میتونید به جای پورت 9050 از پورت 8118 استفاده کنید.
زمانی که از پورت 8118 استفاده میکنید مشکلی در ورود به یوتیوب و توییتر و... نخواهید داشت،
پس در نتورک ستینگز از این پراکسی استفاده کنید:
127.0.0.1
8118
برای استفاده از تور فقط در ترمینال، کافیه قبل از هر کامندی (به جز sudo که بر کامند های دیگه اولویت داره) از کامند torify یا torsocks استفاده کنید
چند مثال:
sudo torify apt updatesudo torsocks apt updateفکر کنم اونقدری کامل بود که دیگه مشکلی پیش نیاد. ;)

در تکمیل آموزش شما

برای تنظیم  tor+privoxy و استفاده از اون در firefox و android استودیو.

خط زیر به انتهای /etc/privoxy/config  اضافه بشه
forward-socks5 / 127.0.0.1:9050 .
در اندروید استودیو

به جای socks از http پورکسی استفاده بشه. در تصویر مشخصه

در فایرفاکس باید برای ssl هم آدرس 127.0.0.1 روی پورت 8118 را تنظیم کنید. به تصویر پیوست دقت کنید.

و میتونید با تنظیم افزونه proxy toggle مشابه عکس پیوست با یک کلیک پروکسی قطع/وصل کنید.
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1398، 05:55 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین mrostd

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 123
  • جنسیت : پسر
  • کاربر opensuse
پاسخ : فیلتر شکن قوی
« پاسخ #26 : 01 مهر 1398، 08:34 ب‌ظ »
سلام!
در مورد تور یکسری نکات رو باید خدمتتون عرض کنم
اولا اینکه تور رو از میرور های ایران نصب نکنید(در اکثر مواقع چون موقعیت مکانیمون رو ایرانه، از میرور های ایران دان میشه)، بصورت دیفالت فیلتره و مجبورید پل بزنید.
پس اگه تور رو از میرور های ایران نصب کردید ابتدا با کامند:
sudo apt remove --purge torبه صورت کامل ریمو کنید، میرور خودتونو ترجیحا رو میرور اصلی اوبونتو بذارید(تو software & update فکر کنم بود) و یه آپدیت انجام بدید:
sudo apt updateحالا مجددا تور رو نصب کنید،
اتو استارتش کنید:
sudo systemctl enable tor.serviceاستارتش کنید:
sudo systemctl start tor.serviceحالا لاگ های  تور رو چک کنید:
journalctl -exfu torدر صورتی که botstrapped به 100 نرسیده بود از پل (یا همون بریج) استفاده کنید.
برای افزودن پل پکیج obfs4proxy رو نصب کنید :
sudo apt install obfs4proxyحالا برای دریافت بریج get transport obfs4 رو به bridges@bridges.torproject.org ایمیل کنید و یا از https://bridges.torproject.org/bridges?transport=obfs4 اقدام کنید.
پل های دریافتی رو به انتهای فایل torrc در مسیر /etc/tor/torrc اضافه کنید، این کار رو میتونید با ادیتور نانو (یا هر چیز دیگه ای) با کامند زیر انجام بدید:
sudo nano /etc/tor/torrcنکته: پل ها باید با فرمت زیر به انتهای فایل torrc اضافه بشن:
UseBridges 1
ClientTransportPlugin obfs4 exec /usr/bin/obfs4proxy
Bridge obfs4 IP:PORT HASH-OF-YOUR-OBFS4-BRIDGE
مثلا من سه تا بریج(پل) دارم(اصولا هر بار که درخواست بریج بدید سه تا بریج براتون ارسال میشه) ، به این شکل به انتهای فایل torrc اضافشون میکنم :):
UseBridges 1
ClientTransportPlugin obfs4 exec /usr/bin/obfs4proxy
Bridge PASTE YOUR BRIDGE
Bridge PASTE YOUR BRIDGE
Bridge PASTE YOUR BRIDGE
یه مثال:
UseBridges 1
ClientTransportPlugin obfs4 exec /usr/bin/obfs4proxy
Bridge obfs4 99.232.152.8:51987 CCEAhdfbbfdhhgj8654B3C84895 cert=bbMKfqgR3KUHImGQEInuhWOm1hly8jEgDkaDTU9AAVtnp1oC0iw+Jwv/mTXKnTvxn2jFGA iat-mode=0
نکته:
1- بریجی که تو مثاله کار نمیکنه :).
2- بعد اضافه کردن بریج ها به torrc برای ذخیره کردن تغییرات با نانو ctrl+o و بعد enter و برای خروج ctrl+x رو بزنید.
3- بعد از انجام تمام کار ها، تور رو ریستارت کنید:
sudo systemctl restart tor.service4- برای استفاده از تور همونطور که دوستان گفتن آی پی و پورت 127.0.0.1:9050 رو در نتورک ستینگز ست کنید.
5- تور بر بستر ساکس فایو ارائه میشه در نتیجه:
نمیتونه به تنهایی یوتیوب رو باز کنه، نمیتونه به تنهایی توییتر رو باز کنه - و تنها قادر به ارائه سرویس روی ساکس فایو هست.

برای حال این مشکل از ابزار privoxy کمک میگیریم، این ابزار تور رو براتون بر بستر http شبیه سازی میکنه:
sudo apt install privoxyدر فایل زیر:
etc/privoxy/config
خطی که شامل:
forward-socks5t / 127.0.0.1:9050 .
هست رو از کامنت در بیارید ( / رو حذف کنید).
میتونید با نانو انجامش بدید:
sudo nano /etc/privoxy/configحالا  سرویس privoxy رو enable و start کنید و روی پورت 8118 ازش استفاده کنید.
sudo systemctl enable privoxy.servicesudo systemctl start privoxy.serviceنکته:
بعد از نصب هر دو ابزار، برای راحتی کار میتونید به جای پورت 9050 از پورت 8118 استفاده کنید.
زمانی که از پورت 8118 استفاده میکنید مشکلی در ورود به یوتیوب و توییتر و... نخواهید داشت،
پس در نتورک ستینگز از این پراکسی استفاده کنید:
127.0.0.1
8118
برای استفاده از تور فقط در ترمینال، کافیه قبل از هر کامندی (به جز sudo که بر کامند های دیگه اولویت داره) از کامند torify یا torsocks استفاده کنید
چند مثال:
sudo torify apt updatesudo torsocks apt updateفکر کنم اونقدری کامل بود که دیگه مشکلی پیش نیاد. ;)

در تکمیل آموزش شما

برای تنظیم  tor+privoxy و استفاده از اون در firefox و android استودیو.

خط زیر به انتهای /etc/privoxy/config  اضافه بشه
forward-socks5 / 127.0.0.1:9050 .
در اندروید استودیو

به جای socks از http پورکسی استفاده بشه. در تصویر مشخصه

در فایرفاکس باید برای ssl هم آدرس 127.0.0.1 روی پورت 8118 را تنظیم کنید. به تصویر پیوست دقت کنید.

و میتونید با تنظیم افزونه proxy toggle مشابه عکس پیوست با یک کلیک پروکسی قطع/وصل کنید.

سلام
بله گفتم بالا:
نقل‌قول
در فایل زیر:
etc/privoxy/config
خطی که شامل:
forward-socks5t / 127.0.0.1:9050 .
هست رو از کامنت در بیارید ( / رو حذف کنید).
میتونید با نانو انجامش بدید
خطی که گفتید تو فایل هست، فکر کنم تو سر فصل 5.3 و حدودا خط 1383, فقط کافیه # رو از جلوش برداریم تا از حالت کامنت در بیاد.
بسیار خرسندم که کار کرد براتون. :)
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1398، 05:55 ب‌ظ توسط mrostd »
هر کس بد ما به خلق گوید، ما سینهِ او نمیخراشیم
ما خوبیِ او به خلق گوییم، تا هر دو دروغ گفته باشیم.