اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.انتظار میره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.
0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلاممی شه بیشتر توضیح بدین منظورتون از سرویس های اوبونتو چیه ؟ دقیقاً چه خطایی می ده ؟پ.ن:اوبونتو 17.04 منقضی شده و مخازن اون دیگه پشتیبانی نمی شن و شما باید آخرین نسخه ی پایدار اوبونتو (18.04) رو استفاده کنین. من حدس می زنم مشکل شما به همین مورد مربوط باشه.
نقلقول از: علی رزم دیده در 21 شهریور 1397، 10:08 بظسلاممی شه بیشتر توضیح بدین منظورتون از سرویس های اوبونتو چیه ؟ دقیقاً چه خطایی می ده ؟پ.ن:اوبونتو 17.04 منقضی شده و مخازن اون دیگه پشتیبانی نمی شن و شما باید آخرین نسخه ی پایدار اوبونتو (18.04) رو استفاده کنین. من حدس می زنم مشکل شما به همین مورد مربوط باشه.سلامممنون از شمامثلا نمیتونم اوبونتو رو اپدیت کنم. نمیتونم از software center نرم افزار نصب کنم. نمیتونم گیت رو نصب کنم. نمیتونم مخازن رو اپدیت کنم و...یعنی اینها بخاطر منقضی شدن اوبونتو ۱۷٫۰۴ هستش؟ با نصب ورژن ۱۸٫۰۴ حل میشه؟
بله تمام اون مشکلات به خاطر منقضی شدن اوبونتو 17.04 هستش.خب طبیعتاً تا زمانی که مخزنی وجود نداشته باشه ، شما نمی تونین از اونجا چیزی نصب کنین و مخازن مربوط به اوبونتو 17.04 از اکثر mirror ها حذف شده.اگه از اوبونتو 18.04 استفاده کنین تمام این مشکلات حل می شه.