انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: درخواست کمک برای رفع مشکل گلدن دیکت در نمایش ترجمه‌ های فارسی در دبیان ۹ استرچ  (دفعات بازدید: 1755 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین wicnow

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام
گلدن دیکت 1.5.0-RC2+git و Based on Qt 5.11.1 (GCC 7.3.0, 64 bit)
روی دبیان ۹ استرچ با دسکتاپ گنوم ۳.۲۸.۲ در نمایش نتایج فارسی ترجمه های واژگان گلاسوریهای مختلف مشکل داره.
از یه خط طولانی ترجمه تنها ۲ واژه انتهایی رو نشون میده یا کلمات روهم و درهم نمایش داده میشن.
http://uupload.ir/files/t5l_1.jpg
http://uupload.ir/files/2e7j_2.jpg
http://uupload.ir/files/vnng_3.jpg
با جستجوی فارسی و انگلیسی تو گوگل چیزی پیدا نکردم.
ممنون میشم راهنماییم کنین چون واسم تبدیل به یه دردسر شده!!

آفلاین فرهاد محمدی مجد

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 844
  • جنسیت : پسر
  • اوبونتو و فدورا + GNOME Shell
مشکل از Qt است، دوستان یکی-دو تا تاپیک راجع بهش زده بودند.
نام کاربری اصلی و نخست من Fedora-Red Hat است ولی دیدم بهتره با نام حقیقیم فعالیت کنم. این اولین حساب کاربری من در این انجمن نیست، در خرداد 1392 تصمیم به استفاده از گنو/لینوکس گرفتم و همان زمان در اینجا عضو شدم و تا 1-2 سال فعالیت می‌کردم ولی به دلایلی دیگه ادامه ندادم.

آفلاین wicnow

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
میشه لینک تاپیک رو لطف کنید؟
با جستجو در انجمن چیزی پیدا نکردم.

آفلاین Silvio Dante

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1209
  • جنسیت : پسر
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
سلام این مشکل رو من هم داشتم و قبلا اینجا براش تایپک زدم که به نتیجه نرسید.

خودم هم راه حلی هم براش پیدا نکردم و چون خودم موقع خوندن چیزهای مختلف به یه مترجم نیاز داشتم دست به کار شدم و یه برنامه‌ی کوچیک نوشتم که ترجمه‌ی متن‌ها رو با گوگل ترنسلیت انجام بده و بعدش هم گفتم با بقیه هم به اشتراک بذارم شاید کار اون‌ها رو هم راه بندازه. اون برنامه هم اینجاست. البته به زودی می‌خوام یه قابلیت بهش اضافه کنم که متن کلیپ بورد اولیه (هر متنی که با موس انتخاب می‌کنین) رو ترجمه کنه و نتیجه رو توی نوتیفیکیشن‌ها نشون بده. (این کار رو هم انجام دادم اما خب چون خیلی شلخته و بهم ریخته‌ست هنوز pushش نکردم و بعد از مرتب کردن، در اولین فرصت این کار رو می‌کنم.)

مشکل خود goldendict هم خیلی وقته وجود داره (حدودا سه چهار ماهه) و کسی هیچ‌ راه حلی هم براش نداره. همونطوری فرهاد محمدی مجد گفتن ظاهرا مشکل بخاطر Qt هست و قبلا هم یادمه برنامه‌هایی که با Qt نوشته شدن کاراکتر فارسی نیم فاصله رو پشتیبانی نمی‌کنن. (توی استفاده از kate متوجهش شدم.) کلا ظاهرا این Qt با زبان فارسی مشکلات هر چند کوچک ولی اعصاب خورد کنی داره!
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1397، 09:06 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین علی رزم دیده

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1212
  • جنسیت : پسر
  • ali76 سابق
سلام

این مورد توی صفحه ی گیت هاب goldendict هم 23 روز قبل گزارش شده ولی اونجا هم جوابی داده نشده.
بعید می دونم این مشکل به این زودیا رفع بشه.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2443
  • جنسیت : پسر
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
اگر ترمینالتون هم برای زبان فارسی خوب کار میکنه(مثل کنسول) میتونید از این اسکریپت استفاده کنید. مشابه همون برنامه ای هست که دوستمون گذاشتند و از google translate ترجمه رو میگیره.
این اسکریپت کار من نیست البته(خیلی پیش یکی از سایت های لینوکسی فارسی این کد رو منتشر کرد. اسمشون رو یادم رفته. اگر دوستان میدونند یادآوری کنند). من فقط برای خودم بهینش کردم.

#!/usr/bin/bash

####displays the translation
text="$@"
if [[ "$text" =~ ^[a-z] ]];then
    translate="$(wget -U "Mozilla/5.0" -qO - "http://translate.googleapis.com/translate_a/single?client=gtx&sl=auto&tl=fa&dt=t&q=$(echo $text | sed "s/[\"'<>]//g")" | sed "s/,,,0]],,.*//g" | awk -F'"' '{print $2, $6}')"
else
    translate="$(wget -U "Mozilla/5.0" -qO - "http://translate.googleapis.com/translate_a/single?client=gtx&sl=auto&tl=en&dt=t&q=$(echo $text | sed "s/[\"'<>]//g")" | sed "s/,,,0]],,.*//g" | awk -F'"' '{print $2, $6}')"
fi

echo "$translate"



آفلاین wicnow

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام این مشکل رو من هم داشتم و قبلا اینجا براش تایپک زدم که به نتیجه نرسید.

خودم هم راه حلی هم براش پیدا نکردم و چون خودم موقع خوندن چیزهای مختلف به یه مترجم نیاز داشتم دست به کار شدم و یه برنامه‌ی کوچیک نوشتم که ترجمه‌ی متن‌ها رو با گوگل ترنسلیت انجام بده و بعدش هم گفتم با بقیه هم به اشتراک بذارم شاید کار اون‌ها رو هم راه بندازه. اون برنامه هم اینجاست. البته به زودی می‌خوام یه قابلیت بهش اضافه کنم که متن کلیپ بورد اولیه (هر متنی که با موس انتخاب می‌کنین) رو ترجمه کنه و نتیجه رو توی نوتیفیکیشن‌ها نشون بده. (این کار رو هم انجام دادم اما خب چون خیلی شلخته و بهم ریخته‌ست هنوز pushش نکردم و بعد از مرتب کردن، در اولین فرصت این کار رو می‌کنم.)

مشکل خود goldendict هم خیلی وقته وجود داره (حدودا سه چهار ماهه) و کسی هیچ‌ راه حلی هم براش نداره. همونطوری فرهاد محمدی مجد گفتن ظاهرا مشکل بخاطر Qt هست و قبلا هم یادمه برنامه‌هایی که با Qt نوشته شدن کاراکتر فارسی نیم فاصله رو پشتیبانی نمی‌کنن. (توی استفاده از kate متوجهش شدم.) کلا ظاهرا این Qt با زبان فارسی مشکلات هر چند کوچک ولی اعصاب خورد کنی داره!
تشکر از عنایتتون و مرسی از زحمتی که بابت نوشتن اون کد کاربردی میکشین.
ولی راستش مشکل اینجاس که دیتابیس گوگل ترنسلیت از لجاظ قدرت و کیفیت با آریانپور قابل قیاس نیست و دیگه اینکه گلدن دیکت این مشکل رو در مورد گلاسوریهای فارسی مث دهخدا و معین و عمید هم داره.
درسته که میشه از همه این گلاسوریها آنلاین استفاده کرد، ولی شاید گاهی شرایط آنلاین بودن فراهم نباشه.
ببخشید! ولی نمیتونم لینک تاپیکتون رو باز کنم و فقط منو به صفحه اصلی انجمن میبره.
درباره kate (و برنامه های دیگه kde) فرمایشتون درسته، سازگاری خوبی با زبان فارسی ندارن و کم اذیتم نکردن.
گویا این مشکل اساسی نیاز به کدنویسان اساسی داره که با تقبل زحمت و صرف زمان نجاتمون بدن.

آفلاین Silvio Dante

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1209
  • جنسیت : پسر
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
تشکر از عنایتتون و مرسی از زحمتی که بابت نوشتن اون کد کاربردی میکشین.
ولی راستش مشکل اینجاس که دیتابیس گوگل ترنسلیت از لجاظ قدرت و کیفیت با آریانپور قابل قیاس نیست و دیگه اینکه گلدن دیکت این مشکل رو در مورد گلاسوریهای فارسی مث دهخدا و معین و عمید هم داره.
خواهش می‌کنم :)
من اطلاعی از نحوه‌ی باز کردن فایل‌های bgl ندارم اما اگه شدنی باشه و بشه ازش توی یه فرمت معقول مثل json یا یه چیز مشابه خروجی گرفت (دیشب که جستجو کردم به نتیجه‌ای نرسیدم) یا اگر دیکشنری تحت یک فرمت مشابه وجود داشته باشه که بدون نرم افزار دیکشنری یا بهتر بگم با یه ویراشگر متن قابل باز کردن باشه، برای اون هم میشه همچین برنامه‌ای نوشت. امکاناتش قطعا به اندازه‌ی goldendict نمیشه اما احتمالا می‌تونه کار رو راه بندازه.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1397، 09:59 ق‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین geeksesi | javad

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 668
  • جنسیت : پسر
  • GeekSesi.xyz
تشکر از عنایتتون و مرسی از زحمتی که بابت نوشتن اون کد کاربردی میکشین.
ولی راستش مشکل اینجاس که دیتابیس گوگل ترنسلیت از لجاظ قدرت و کیفیت با آریانپور قابل قیاس نیست و دیگه اینکه گلدن دیکت این مشکل رو در مورد گلاسوریهای فارسی مث دهخدا و معین و عمید هم داره.
خواهش می‌کنم :)
من اطلاعی از نحوه‌ی باز کردن فایل‌های bgl ندارم اما اگه شدنی باشه و بشه ازش توی یه فرمت معقول مثل json یا یه چیز مشابه خروجی گرفت (دیشب که جستجو کردم به نتیجه‌ای نرسیدم) یا اگر دیکشنری تحت یک فرمت مشابه وجود داشته باشه که بدون نرم افزار دیکشنری یا بهتر بگم با یه ویراشگر متن قابل باز کردن باشه، برای اون هم میشه همچین برنامه‌ای نوشت. امکاناتش قطعا به اندازه‌ی goldendict نمیشه اما احتمالا می‌تونه کار رو راه بندازه.

میشه گلدن دیک رو با GTK ساخت...؟
من فقط سمت سرور وب کار می کنم و نمی دونم گلدن دیک با چه زبانی به چه روشی ساخته شده... ولی اگه استفاده کننده از این ابزار زیاده و مشکل خیلی هاست شاید تغییر رابط کاربری یه نرم افزار راه اسون تری از نوشتن به نرم افزار دیگه باشه...
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آنلاین nino

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • جنسیت : پسر
    • Github
روی لپتاپی که من توی کلاس برای تدریس ازش استفاده می کنم (مینت ۱۹ سینامون)، گلدن دیکت نصبه و از نظر درست نشون دادن کلمه های فارسی هیچ مشکلی نداره!  :-k
...

آفلاین Silvio Dante

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1209
  • جنسیت : پسر
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
میشه گلدن دیک رو با GTK ساخت...؟
من فقط سمت سرور وب کار می کنم و نمی دونم گلدن دیک با چه زبانی به چه روشی ساخته شده... ولی اگه استفاده کننده از این ابزار زیاده و مشکل خیلی هاست شاید تغییر رابط کاربری یه نرم افزار راه اسون تری از نوشتن به نرم افزار دیگه باشه...
شدن رو که میشه اما کار چندان ساده‌ای نیست و فکر نکنم از نوشتن یه برنامه‌ی دیگه ساده‌تر باشه، اما خب به هر حال قابلیت‌هاش بیشتره و قطعا گزینه‌ی بهتری میشه.
همچنین گلدن دیکت با C و C++ نوشته شده و من آشنایی اون‌چنانی با این زبان‌ها ندارم و یه جورایی در مرحله‌ی یادگیریش هستم اما اگه یکی شروع کننده باشه احتمالا بتونم کمک کنم.

روی لپتاپی که من توی کلاس برای تدریس ازش استفاده می کنم (مینت ۱۹ سینامون)، گلدن دیکت نصبه و از نظر درست نشون دادن کلمه های فارسی هیچ مشکلی نداره!  :-k
من از نحوه‌ی انتشار برنامه‌ها توی مینت اطلاعی ندارم (احتمالا نسخه‌ش قدیمیه) اما تو آرچ حدود یکی دو ماهی هست این مشکل وجود داره که توزیع‌های دیگه هم نسخه‌ی جدید رو گذاشتن (توی این چند هفته‌ی اخیر) کاربرای اون توزیع‌ها هم متوجه مشکل شدن.
در حال حاضر نسخه‌ای که تو مخازن آرچ هست این نسخه هست و این  مشکل رو داره. همچنین چند نگارش قبلی مربوط به یکی دو ماه اخیر هم این مشکل رو دارن.
community/goldendict 1.5.0RC2-7
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1397، 03:25 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین wicnow

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
مرسی جناب دانته
با اجازتون بنده هم با آقا جواد موافقم که تغییر رابط کاربری بهتر از نوشتن یه برنامه دیگه ست که قطعا قدرت و امکانات goldendictو نخواهد داشت.
همونجور که میدونین گلدن دیکت بسیار باقابلیت و پیشرفته ست. کلی ویژگیها داره. میتونه گلاسوریهای mdictو بخونه که این خودش فوق العاده ست. چون جنبش ضد کپی رایت چین!! دیتابیس دیکشنریهای بزرگی مث Oxford, Cambridge, Longman, Macmillan, Collins Cobuild و Merriam-Webster زو تبدیل به گلاسوریهای mdict کردن که میشه ازشون توی گلدن دیکت(فقظ دسکتاپ) استفاده کرد.
همچنین میشه دیتابیس صوتی زبانهای مختلف نرم افزار ivona رو هم بهش اضافه کرد که تو یادگیری زبان خیلی کاربردی و مفیده.
پس اگه رفع مشکل خود qt خیلی زمانبر و پرهزینه ست، پس دستکم با GTK مشکلمونو حل کنیم که این همه قابلیتو از دست ندیم.

آفلاین mehdi4970

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
  • درود بر دوستان
درود بر شما.....

امیدوارم مشکلتون رو درست گرفته باشم..... برداشت من از مشکلتون اینجوریه ...بر من ببخشید:
در دبیان ۹٫۴ و ۹٫۵ این مشکل وجود داشت البته نصب گلدن دیکت در دبیان۹٫۶ از مخازن رسمی هم امکان پذیره البته به عنوان یه مبتدی من گلدن دیکتو از برنامه سیناپتیک منیجر نصب کردم و تموم گزینه های چگونگی دانلود اون منیجرو فعال کردم.....بعد از نصب به راحتی آب خوردن شما گلاسری ها رو از هرجا دانلود کنین و هرجای کامپیوترتون بریزین باید تو خود گلدن دیکت مسیرو بهش معرفی کنین و بعد از معرفی یه تایید خاصی هم می خواست مثل نصب اونا تو خود گلدن دیکت بعدش هم که همه چی حله من خودم حدود ۲۰ تا گلاسری رو که بعضیاش حجمشونم زیاد بود نصب کردم مشکلی هم نداره همه رو هم نشون می ده حتی توی xfce البته با آوردن یه آیکون از میزکار kde.......
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1397، 10:51 ب‌ظ توسط mehdi4970 »
پیشاپیش سپاس از نگاهتون

آفلاین Silvio Dante

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1209
  • جنسیت : پسر
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
درود بر شما.....


امیدوارم مشکلتون رو درست گرفته باشم..... برداشت من از مشکلتون اینجوریه ...بر من ببخشید:
در دبیان ۹٫۴ و ۹٫۵ این مشکل وجود داشت البته نصب گلدن دیکت در دبیان۹٫۶ از مخازن رسمی هم امکان پذیره البته به عنوان یه مبتدی من گلدن دیکتو از برنامه سیناپتیک منیجر نصب کردم و تموم گزینه های چگونگی دانلود اون منیجرو فعال کردم.....بعد از نصب به راحتی آب خوردن شما گلاسری ها رو از هرجا دانلود کنین و هرجای کامپیوترتون بریزین باید تو خود گلدن دیکت مسیرو بهش معرفی کنین و بعد از معرفی یه تایید خاصی هم می خواست مثل نصب اونا تو خود گلدن دیکت بعدش هم که همه چی حله من خودم حدود ۲۰ تا گلاسری رو که بعضیاش حجمشونم زیاد بود نصب کردم مشکلی هم نداره همه رو هم نشون می ده حتی توی xfce البته با آوردن یه آیکون از میزکار kde.......


                                                               پیشاپیش سپاس از نگاهتون
درود
مشکل این نیست که گلاسوری‌ها رو نمی‌شناسه، مشکل اینه که درست نمایش نمی‌ده. اگه لینک تصاویری که دوستمون قرار دادن رو نگاه کنین متوجه مشکل می‌شین.
با زبان انگلیسی مشکلی نداره اما وقتی که کار به فارسی می‌کشه این مشکل پیش میاد.
جدیدا امتحانش نکردم ببینم بازم همونطوریه یا نه ...
اگه از دوستان کسی هست که مشکل داخل عکس رو نداره خیلی خوب میشه اگه شماره نسخه‌ی نرم افزار رو باهامون به اشتراک بذاره.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین mehdi4970

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
  • درود بر دوستان
درود بر شما....

بله جناب دانته عزیز...... عکس هارودیدم..... ولی مال من این شکلی نمیشه ....ورژن گلدن دیکت من هم اینه:
 GoldenDict dictionary program, version 1.5.0-RC2+git
(c)2008-2013 Konstantin Isakof(ikm@goldendict.org)
Licened under GPLv3 or Later
(Based on Qt4.8.7(GCC 6.3.0.20 20170221,64bit
دبیان۹٫۶ بامیزکار xfce  و درست بگم ۳۴ تا گلاسری offline ...شاید مشکل شماتو حالت آنلاین باشه؟؟؟
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1397، 10:52 ب‌ظ توسط mehdi4970 »
پیشاپیش سپاس از نگاهتون